April 29, 201115 yr comment_87080 Am sarbatorit zilele trecute cativa ani (nu spun cati )de la casatorie. Nu a fost o cina romantica in doi, ci un pranz in trei (theodor dormea ), ca noi nu putem sa sarbatorim ceva fara copii. Meniul a fost asa: aperitiv, mini tarte in trei culori (se pare ca tartele in straturi sunt in trend, le-am vazut si la ioana si la maya ) ciorba de fasole pastai cu smantana friptura de porc sub capac de paine (idea laurei adamache) cu garnitura piure de cartofi (nu aveam alta optiune cand e vorba de barbate-miu ) si salata de varza rosie cu felii de mere. desert, un tortulet cu crema de unt si blat cu nuci, delicios. Deci asta-i tarta in straturi de 3 culori: dovleac butternut, branza, spanac, totul intr-un aluat de foietaj. Am decupat si o inimioara si am asezat-o deasupra ciorba cu fasole pastai si rosii si oregano, simpla si buna. friptura de porc facuta la cuptor cu vin, usturoi si rozmarin. Pentru ultima jumatate de ora am mutat-o intr-un vas de ceramica si i-am pus capacul de paine. Nu s-a umflat asa de frumos ca la laura, dar cred ca din cauza aragazului meu. Pentru data viitoare totusi am sa fac foaia de aluat ceva mai grosuta. piureul de cartofi tortul. L-am facut foarte mic ca destul am bagat in mine dulciuri zilele astea . Scuzati ornarea, dar asta e, mai mult nu s-a putut. Totul era foarte clar in capul meu, problemele au aparut cand am transpus ideea in practica mainile mele nu prea ma ajuta, cateodata Report
April 29, 201115 yr comment_87084 La cît mai multi ani fericiti împreuna!Sa fiti sanatosi,sa va iubiti pîna la adînci batrîneti,si sa ne arati si meniul de la nunta de aur! Bun,bun!Îmi place!Tartitele alea sînt superbe,iar inimoarele de pe tort spun totul! Si noi o sa sarbatorim acusica.Noi avem multi ani pe cocoasa,dar nu spun cîti! (desi cred ca se cam stie )Nu stiu cum o sa sarbatorim...dar noi avem copii mari,asa ca avem sanse sa sarbatorim în doi Report
April 29, 201115 yr comment_87086 Multi ani si buni, impreuna. Bucatele sunt la inaltime. Tortul e ... superb, asa cum e. Report
April 29, 201115 yr Author comment_87110 La cît mai multi ani fericiti împreuna!Sa fiti sanatosi,sa va iubiti pîna la adînci batrîneti,si sa ne arati si meniul de la nunta de aur! Bun,bun!Îmi place!Tartitele alea sînt superbe,iar inimoarele de pe tort spun totul! Si noi o sa sarbatorim acusica.Noi avem multi ani pe cocoasa,dar nu spun cîti! (desi cred ca se cam stie )Nu stiu cum o sa sarbatorim...dar noi avem copii mari,asa ca avem sanse sa sarbatorim în doi merci maya! si la noi au fost ani multi, cifra rotunda , dar au trecut asa de repede, parca ar fi fost ieri . Faza tare, faceam curatenie prin casa si am dat de felicitarea de anul trecut. Fie matematica mea era mai slaba, fie eram grabita sa ajung la 10 ani, cert e ca anul trecut am sarbatorit tot 10 ani de la casatorie Multi ani si buni, impreuna. Bucatele sunt la inaltime. Tortul e ... superb, asa cum e. julix, esti o draguta In final ce a contat mai mult a fost buna dispozitie, vinul, compania si mancarea buna. Decorul tortului vine pe ultimul loc Report
April 29, 201115 yr comment_87119 La multi ani Aura si domnul Aura ! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti multi ani inainte fericiti! Felicitari pentru masa festiva! Tortul ala mi-a luat mintile! Sunt foarte ciocolatoasa, asa ca m-a lovit drept in plex! Report
April 29, 201115 yr comment_87121 Am sarbatorit zilele trecute cativa ani (nu spun cati )de la casatorie. ba sa spui si sa te mandresti cu ei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gifmulti inainte, fericiti si impliniti. imi plac tartele multicolore foarte tare. sunt de efect. de retinut ideea. P.S. acum stiu cati sunt ca am citit. nici nu-s asa de multi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
April 29, 201115 yr Author comment_87126 multumesc fetelor. Am sa transmit si domnului aura urarile voastre daniela, tortul e foarte bun, zic eu ca seamana cu amandinele de la cofetarie. Eu l-am glasat cu glazura oglinda a adrianei, excelenta de altfel. Report
April 29, 201115 yr comment_87132 Felicitari doamei si domnullui aura . bravo doamnei pentru preparari si realizari. la cati mai multi ani impreuna , va doresc. Report
April 29, 201115 yr comment_87134 Felicitari "co-satenilor"!! Sa fiti sanatosi, bucurosi, si sa jucati la nunta de aur :)La cati mai multi ani de fericire si intelegere. Report
April 29, 201115 yr comment_87159 Felicitari Aura tie si sotului si multi ani fericiti impreuna!. Frumos menu-ul Am facut si noi pe 24.04 un an de la casatorie Report
April 29, 201115 yr Author comment_87166 Stella, misiune indeplinita, am transmis urarile si sotului Uma multumesc frumos. Cristina, hehei, felicitari si tie (voua) si cati mai multi ani fericiti impreuna! Report
April 30, 201115 yr comment_87214 Am sarbatorit zilele trecute cativa ani (nu spun cati )de la casatorie. ... Felicitari, sa fiti fericiti si la cat mai multi ani impreuna! ...Am facut si noi pe 24.04 un an de la casatorie Voi inca sunteti in luna de miere! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult! Report
April 30, 201115 yr comment_87215 Aura, multi ani fericiti sa aveti inainte! Meniul a fost la inaltime, iar tortul cu inimioare de-a dreptul emotionant. Sa fiti sanatosi in continuare! Nu stiu cum o sa sarbatorim...dar noi avem copii mari, si cam cati sa fie? Report
April 30, 201115 yr comment_87229 Aura, Ma emotioneaza genul asta de meniu.Se simte dragostea si armonia din pozele tale.Verigheta iluminata de lumanare spune mai mult de cat 1000 de cuvinte. Sa fiti fericiti pana la capat !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
April 30, 201115 yr comment_87230 Aura, multi ani fericiti sa aveti inainte! Meniul a fost la inaltime, iar tortul cu inimioare de-a dreptul emotionant. Sa fiti sanatosi in continuare! Nu stiu cum o sa sarbatorim...dar noi avem copii mari, si cam cati sa fie? Tri bucatz!O minora care are voie(prin lege)sa stea si singura acasa si doi majori Report
April 30, 201115 yr Author comment_87247 Aura, multi ani fericiti sa aveti inainte! Meniul a fost la inaltime, iar tortul cu inimioare de-a dreptul emotionant. Sa fiti sanatosi in continuare! La ornarea tortului a vrut si stefania sa-si incerce maiestria si am lasat-o Aura, Ma emotioneaza genul asta de meniu.Se simte dragostea si armonia din pozele tale.Verigheta iluminata de lumanare spune mai mult de cat 1000 de cuvinte. Sa fiti fericiti pana la capat !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifpiscotel, merci pentru cuvintele frumoase. Ce bine ai prins esenta, cu toate ca pozele mele nu sunt de revista, iar eu e clar ca nu am stofa de fotograf Report
April 30, 201115 yr comment_87251 La cati mai mult inainte.Meniu simplu,dar cu multa dragoste. Report
April 30, 201115 yr comment_87257 Imi place mult totul, sa fiti mereu fericiti ca acum multi ani de acu inainte Report
May 1, 201115 yr comment_87314 Felicitari Aura Sa va fie bine pe drumul vietii,s-adunati numai bucurii si si zile senine!Mult noroc! Report
May 1, 201115 yr Author comment_87330 La cati mai mult inainte.Meniu simplu,dar cu multa dragoste.merci ioana. Eeeei, pentru meniu eu hotarasem supa de peste a adrianei si terina de somon a lui alexandru. Dar, in ziua respectiva am fost cam prinsa si cu altele si am hotarat, in lipsa de energie si timp ca trebuie sa fac ceva mai simplu. Imi place mult totul, sa fiti mereu fericiti ca acum multi ani de acu inainte merci adriana (floarea e pentru glazura) Multi ani fericiti impreuna Ai pus pe undeva reteta tortului merci mult sissi. Pentru tort nu am facut multe poze, dar am sa pun reteta la dulciuri pentru ca merita. A fost un tort excelent. Felicitari Aura Sa va fie bine pe drumul vietii,s-adunati numai bucurii si si zile senine!Mult noroc! nico, multumesc pentru urari. Report
May 1, 201115 yr comment_87336 merci adriana (floarea e pentru glazura)am vazut, ma bucur ca ti-a placut Report
April 29, 201313 yr Author comment_195918 [center]Si a mai trecut un an si iar sarbatorim. De data asta in patru Mai intai, cu totii, am aranjat masa, am pregatit felicitarea si am aprins lumanarile. La aperitive am avut: Crochete de cartofi si mazare. Barcute de andive cu pasta de avocado si ton. Ador pasta asta! Cuburi de daikon cu salata de crab. Ridichea am taiat-o rondele groase din care am "sculptat" cuburi. Am facut o gaura in mijloc si ap pus salata de crab cu lamaie, castravete, sare si piper. [color=#0000FF]Drob de quinoa cu ciuperci[/color] Am pus si un sos crud de rosii si rozmarin care i-a dat o aroma proaspata (pentru sos, rosiile taiate cubulete lasat peste noapte impreuna cu rozmarin, ulei si sare). Au urmat: Chowder cu fructe de mare Am fiert scoici, carapacea crevetilor, ceapa verde, ceapa uscata, dafin, busuioc, ghimbir si usturoi, piper boabe, zeama si coaja de la o limeta si patrunjel in lapte de cocos si zeama de legume. Am strecurat si am adaugat crevetii, am fiert inca 4 min, am pus si rondele de calamari si am inchis focul. Somon la cuptor cu ceapa si ciuperci enoki Am bagat totul in folie, am stropit cu sos de soia, am inchis folia si am dat la cuptor 20 min. Garnitura a fost de orez natur, cu seminte de susan, iar salata de spanac cu sos de soia si seminte de susan. La sfarsit desertul: Capsuni Biscuiti cu nuca de cocos si limeta Au iesit acrisori si cu gust pregnant de cocos. Mi-a placut combinatia. Pentru 2 cani de faina (1 de migdale si una de faina alba) am pus zeama de la 4 limete si 1/2 cana de nuca de cocos. Au mai fost si 2 linguri de miere, 1/2 cana de ulei de cocos si un pic de bicarbonat. [color=#0000FF]Prajitura cu nuci caju[/color] (fara coacere). Foarte buna! E o imitatie de cheesecake, dar facut cu nuci caju lasate la inmuiat 4 ore si apoi date prin blender. Amestecate apoi cu ulei de cocos topit, miere, unt de arahide si cacao. Blatul a fost de alune de padure si curmale. [/center] Report
April 29, 201313 yr comment_195919 Felicitari Aura! Superb totul, de la aranjarea mesei pana la meniu.Sa fiti sanatosi si sa sarbatoriti multe aniversari de acum incolo Report