October 12, 201114 yr comment_106455 Numai bunataturi la topicul asta!Abia astept sa-mi vina si mie mama+bunica in vizita la sfarsit de nioembrie Report
December 21, 201114 yr Author comment_117055 Mincarica din carne de vita cu cartofi facuta de mama Report
December 21, 201114 yr comment_117104 Mincarica din carne de vita cu cartofi facuta de mama orice-ar face mama, are alt gust,asa-i? Report
December 21, 201114 yr Author comment_117106 orice-ar face mama, are alt gust,asa-i?da mie nu-mi iese niciodata ca a ei Report
January 4, 201214 yr Author comment_119644 Ciorbica din carne de vita cu cartofi, facuta de mama of coursecind m-am dus sa-mi iau a doua farfurie mama ma intreaba: da' de cind n-am mai mincat? eu: pai de ultima data cind ai facut-o Report
January 5, 201214 yr comment_119904 Asa si eu n-am mai mancat o ciorbica de cand am venit din Ro. Report
January 5, 201214 yr Author comment_119988 Daca te grabesti pina miine la prinz mai e dupa nu garantez. Report
January 19, 201214 yr Author comment_123670 Salata de cartofi sau orientala ii ziceam pe vremuri, tot mama a facut-o Report
January 19, 201214 yr comment_123673 Ce bine arata mancarica facuta de mama ta Adriana! Si ce norocoasa esti sa o ai la tine! Report
January 20, 201214 yr comment_123733 Am sa fac si eu ca am descperit ca jumatatii mele ii place salata de cartofi (de cand am facut cartofi fierti cu antipasto calabrese a lui Lili). Report
January 29, 201214 yr Author comment_125954 iar azi salata boeuf, si spre norocul ei a facut-o chiar cum o vrea adica fara mazare, ca n-aveam Report
January 30, 201214 yr comment_126197 Pot sa te urasc pentru pofta?? Nu, stiu nu-i frumos!! Era de curcan? Report
January 31, 201214 yr Author comment_126215 Nu, era un pui dar nu viguros desi avea 3,3 kg, se vede si de la gelatina pe care desi am ajutat-o cu un cub pentru gelatina din care se foloseste aici, tot n-a iesit teapana cum mi-o aminteam eu de pe vremuri. Report
February 9, 201214 yr comment_129077 Sarmaleeeeeeeeeeeee , productie la hectar peste 200 , crosetate de fratello ( de retur , ca a venit sa stea cu animalul fioros, sa nu se simta abandonat , animalul , nu fratello ). aliniate frumos ca soldateii ( admirati foile de varza , aduse de fratello in bagaj , aici nu gasesc asa foi subtiri , ci-s cotoroase rau ) si apoi puse frumos in cutii la congelator. Report
February 9, 201214 yr comment_129080 Sarmaleeeeeeeeeeeee , productie la hectar peste 200 , crosetate de fratello ( de retur , ca a venit sa stea cu animalul fioros, sa nu se simta abandonat , animalul , nu fratello ). aliniate frumos ca soldateii ( admirati foile de varza , aduse de fratello in bagaj , aici nu gasesc asa foi subtiri , ci-s cotoroase rau ) si apoi puse frumos in cutii la congelator.Io atata mai pot sa-ti zic: :o Report
February 9, 201214 yr comment_129092 Pfuai de cand visez la sarmaleeee, Stella, m-ai ucis!!! Ce frate poti sa ai! Da-mi-l si mie de imprumut Report
February 9, 201214 yr comment_129093 Maine seria 2...de post cu ciuperci, nuci si multe zarzaveituri, si orez ovcors Report
February 9, 201214 yr comment_129094 Pfuai de cand visez la sarmaleeee, Stella, m-ai ucis!!! Ce frate poti sa ai! Da-mi-l si mie de imprumut Lorica, vino repede fugutza , si poti sa alegi...de porcule, de mielule in foi de vitza si de maine si cele de post ( mie-mi plac mai mult decat astea cu carne ) Report
February 10, 201214 yr comment_129125 Pfuai de cand visez la sarmaleeee, Stella, m-ai ucis!!! Ce frate poti sa ai! Da-mi-l si mie de imprumut Lorica, vino repede fugutza , si poti sa alegi...de porcule, de mielule in foi de vitza si de maine si cele de post ( mie-mi plac mai mult decat astea cu carne ) Da' pi fratili lu matali nu-l pot alege, ca am impresia ca am putea fi fooaaaaarte buni prieteni Stii ce te rog eu mult de tot, pui si retetele la cele feluri de sarmale, in special la alea de post? Multumesc mult! Report
February 10, 201214 yr comment_129132 Lorica, cum am pregatit eu umplutura, iti zic, dar sa stii ca am pus in functie de ce aveam in frigider si congelator .ceapa la calit, adaugar morcov ras ( pe razatoarea mare), oleac de telina si pastarnac, ardei gras galben si rosu mixarit ( blenduit cum vrei sa-i zici), dovlecel ras ( tot marisor) o caserola de ciuperci de paris ( champignon) plus o punga cu amestec de ciupe congelat.nuci sfaramate, si cateva stafide ( mie imi place amestecul de acru dulce, dar asta e optional) patrunjel, orez sare si chiper.puse toate pe rand la calit in ceaunul stramosesc . adaugat orezul, invartit oleaca ...potrivit de sare si chiper.si olecutz de bulion.ps , scuzati calitatea pozelor Report