Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce au gatit altii pentru noi?

Featured Replies

pai uitarati cocktails-urile :D .

Lapo si eu regret ca n-am papat mai mult pate.Painea neagra o nebunie(am facut si eu aseara, noi nemancatorii de paine am dovedit o jumatate) :D .Cat de cartofi stiu eu pe ala de s-a plans :biggrin: ,da asa-i,da fura bunai ai vazut ca a mancat. :D

Eu inghetata nu am papat, eram prea full :D si da muffins-urile erau cu cranberries, nu visine(reteta Mayei).

Oricum una peste alta, bucatarul sa traiasca ca ne-a ospatat :D

Sa inteleg ca v-ati intalnit..

Am mirosit eu ceva in alte mesaje, deci asa a fost.

Si noua nu ne povestiti nimic, poze, impresii...?

Chiar asa... dovada, unde-i dovada???? :biggrin:

Sa inteleg ca v-ati intalnit.. sa va fie de bine :D :biggrin:

Super meniu, dar si mai super fetele care l-au pregatit si savurat, normal :D :D

Daaaaa, am pus de-o intalneala duminica. Multumim pentru aprecieri! :D

Tu cand vii pe aici? :D

Pai poze nu prea avem, ca toti eram ocupati cu halitu' si povestitu'. Sunt cateva facute pe la Dunare, ca ne-am plimbat nitel, sa ne mai dezmortim. Da' sa vedem daca reusim sa gasim vreuna cu noi, care sa merite pusa la loc de cinste. :biggrin:

Sa inteleg ca v-ati intalnit.. sa va fie de bine :D :biggrin:

Super meniu, dar si mai super fetele care l-au pregatit si savurat, normal :D :D

Daaaaa, am pus de-o intalneala duminica. Multumim pentru aprecieri! :D

Tu cand vii pe aici? :D

Mai degraba cand veniti voi in tara?? :D:D

.. cin stie pe unde m-or purta pasii vreodata :D

pai uitarati cocktails-urile :biggrin: .

Lapo si eu regret ca n-am papat mai mult pate.Painea neagra o nebunie(am facut si eu aseara, noi nemancatorii de paine am dovedit o jumatate) :D .Cat de cartofi stiu eu pe ala de s-a plans :D ,da asa-i,da fura bunai ai vazut ca a mancat. :D

Eu inghetata nu am papat, eram prea full :D si da muffins-urile erau cu cranberries, nu visine(reteta Mayei).

Oricum una peste alta, bucatarul sa traiasca ca ne-a ospatat :D

Si motafirii sa traiasca ca ne-au vizitat si au papat! :D

Pateu mai am, mai vreti? :D Tu dai painea, eu dau pateul si e gata tartinuta! :D

Pai poze nu prea avem, ca toti eram ocupati cu halitu' si povestitu'. Sunt cateva facute pe la Dunare, ca ne-am plimbat nitel, sa ne mai dezmortim. Da' sa vedem daca reusim sa gasim vreuna cu noi, care sa merite pusa la loc de cinste. :biggrin:

Macar un deget, un picior, ceva, o dovada :D .. :D:D

Mai degraba cand veniti voi in tara?? :D:D

.. cin stie pe unde m-or purta pasii vreodata :biggrin:

Noi mai venim prin august-septembrie. Poate ne-om vedea pe undeva! :D

Sigur sigur :D

asteptam de pe la altii, eu n-am decat niste caluti, o pompa de apa :biggrin: ....

Foxy, mere si asa, hai poate vedem ce facem in we,desi in veci nu cred ca mai dau tonele jos de pe mine :D

asteptam de pe la altii, eu n-am decat niste caluti, o pompa de apa :D ....

Foxy, mere si asa, hai poate vedem ce facem in we,desi in veci nu cred ca mai dau tonele jos de pe mine :biggrin:

Pai, daca aveti gratar, aduc pasta de mici...... Da' aveti???? :D

Duomne, la' ca pasta de mici v-oi face io cand mai vin. Am facut.o deja de doua ori, dupa reteta de la Carul cu Bere. O nebunie!

Dar tre sa o fac acolo ca 5 ore pe ICE cu ea nu crez ca viu, ca ma aresteaza Deutsche Bahn :biggrin: .

Da, am fost intr.o excursie fulger in Barbaria adica Bavaria. Am avut parte de o vreme superba si de o companie excelenta! Dar poze nu avem decat putine si nu cu papesku. O sa incerc sa fac un mini fotoreportaj al unui loc vizitat duminica.

Am inteles, v-ati intalnit, ati papat, v-ati distrat, sa va fie de bine... da' eu vreau ceva ratete bre... Cu ciocolata slabe sperante pt moment, da' pateul de piu-piu, si chiftelele alea cu morcovi care-i spilul... si restul de chestii bune care le paparati? Detalii, va rog!

Bravo Lori, ma bucur pentru tine :hug:

Data aviatuare o sa imi fac planul sa aterizez pe acolo de Oktoberfest. Asa ca da sfoara-n tara si faceti.va bagajele de pe acuma ^_^ :angryfire:

• Author

Nu's daca ne mai primesc inca un an :angryfire:

Acu serios vorbind ne-am potolit curiozitatea, l-am vazut 2 ani la rind, inauntru si afara.

La Peter si Brigitte m-as duce si miine da' sa ma plimbe prin alte locuri :hug:

Am inteles, v-ati intalnit, ati papat, v-ati distrat, sa va fie de bine... da' eu vreau ceva ratete bre... Cu ciocolata slabe sperante pt moment, da' pateul de piu-piu, si chiftelele alea cu morcovi care-i spilul... si restul de chestii bune care le paparati? Detalii, va rog!

Pai iaca retetele:

- Ciocolata;

- Pateu de piu-piu. In original, folosisem ficat de porc, dar acum n-am mai gasit si am luat de ficatei de pui;

- Chiftelutelor le-am pus mai multisori morcovei;

- Friptura de porc cu moare (zeama de varza).

Alte doleante? :whip2:

Duomne, la' ca pasta de mici v-oi face io cand mai vin. Am facut.o deja de doua ori, dupa reteta de la Carul cu Bere. O nebunie!

Dar tre sa o fac acolo ca 5 ore pe ICE cu ea nu crez ca viu, ca ma aresteaza Deutsche Bahn :whip2: .

Da, am fost intr.o excursie fulger in Barbaria adica Bavaria. Am avut parte de o vreme superba si de o companie excelenta! Dar poze nu avem decat putine si nu cu papesku. O sa incerc sa fac un mini fotoreportaj al unui loc vizitat duminica.

Ori poate nu te aresteaza, ci te aduc la destinatie mai rapid!!! =)) (vraghia malai visaza!!!!!)

Bravo Lori, ma bucur pentru tine :-*

Data aviatuare o sa imi fac planul sa aterizez pe acolo de Oktoberfest. Asa ca da sfoara-n tara si faceti.va bagajele de pe acuma :) =))

Pai iti iei si tu vreo saptamana liber, da? Merem si ramanem uitati in Munchen! :whip2:

Foxy, bine ca ai pus retetele, friptura cu zeama de varza tb sa o fac neaparat.Azi ploua, n-am chef sa ies, da poate maine merg sa vaz daca gasesc zeama.

Lapo, lasa Oktoberfestul(mie una nu-mi place deloc, numai galagie, betivi....bine si niste ciolane aratoase, bere la greu-normal si peste fript), merem la Partnachklamm-ul din Garmisch, sa vezi acolo cum scoti fripturile Foxynelei de pe coapse :whip2:

Foxy, bine ca ai pus retetele, friptura cu zeama de varza tb sa o fac neaparat.Azi ploua, n-am chef sa ies, da poate maine merg sa vaz daca gasesc zeama.

Lapo, lasa Oktoberfestul(mie una nu-mi place deloc, numai galagie, betivi....bine si niste ciolane aratoase, bere la greu-normal si peste fript), merem la Partnachklamm-ul din Garmisch, sa vezi acolo cum scoti fripturile Foxynelei de pe coapse =))

Nu-s de Lapo, da' io-s gata de Garmisch...... Merem???

Daca nu gasesti moare, da o strigare si-ti dau io o sticloanta! :whip2: