Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce au gatit altii pentru noi?

Featured Replies

Felicitari maxime domnul Ela! asa da domn! jos palaria!

Multumim frumos!

Inflatie de domni harnici. Nici domnul Aura nu s-a lasat mai prejos :lol:

Felicitari si domnului Aura, si la cat mai multe gateli!

• 3 weeks later...

Ieri a pregatit dl. Ela o tocanita de vitel si o salata cu ridichi, ceapa verde, salata verde bineinteles si marar. Azi cica pregateste ceva surpriza, inca n-am ajuns acasa.

post-1290-13390744732523_thumb.jpg

Moama ce gatesc sotii vostri! Felicitari domnilor!

Daca va pun ceva facut de-al meu, o sa radeti o saptamana! La el cartofii prajiti sunt in general cruzi, carnea e in general arsa, d'astea! Da stie sa faca oua ochiuri, salata de rosii si ceai! :-* :D

• 2 weeks later...

Nu mai gatesc si altii pentru voi?

Ieri a facut al meu niste dovlecei, egipteni le zicem noi (am uitat cum era exact numele, oricum am mai inlocuit condimentele), reteta o stiu de la Stella de cativa ani (cred ca vreo 2) si in perioada asta o facem des. Dl. Ela nu se mai satura de ea.

post-1290-13403690865192_thumb.jpg

Si mai am doua feluri pe care nu am mai avut timp sa le arat

coq au vin, dar facut cu pui, deci poulet au vin

post-1290-13403695611716_thumb.jpg

somon cu sparanghel si orez.

post-1290-13403696090476_thumb.jpg

Am mancat salata de vinete albe,facuta de o verisoara o superbitate, pacat ca ploua sa va fac poze zici ca e spuma, foarte putine seminte si bio culmea!

Am mancat salata de vinete albe,facuta de o verisoara o superbitate, pacat ca ploua sa va fac poze zici ca e spuma, foarte putine seminte si bio culmea!

pfff, ce-mi ridici moralul, Zerda.:)

Anu' asta pentru prima data am pus si noi in gradina vinete albe. Abia astept sa vad ce iese.

Eu n-am vazut si n-am mancat niciodata vinete albe, dar ma gandesc c-or fi bune si alea. Ce-as manca acum o salata de vinete. La noi au inceput sa creasca vinetele in gradina, deocamdata avem doua micute.

Tot al meu, ca altcineva n-are cine sa-mi gateasca, ciuperci umplute si piept de pui

post-1290-13408250747986_thumb.jpg

si salata verde cu ridichi

post-1290-13408251016176_thumb.jpg

Uitati fetelor ce frumoase au iesit si am sacrificat ultima felie sa-i fac poza, artistica, da :love7: ??!!

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1252_edited-1.jpg

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1252_edited-1.jpg

Petuniile sunt albe,deci se poate observa cat sunt de deschise la culoare!

Tort de inghetata cu gust de tiramisù, facut de prietena mea si servit la mine acasa.

Super extra mega delicios, trebuie sa-l fac neaparat!

post-13-1340892559201_thumb.jpg

post-13-1340892589726_thumb.jpg

• 1 month later...

Tadaaam! A gatit D-l Zoazo!Pentru mine!Supa de rosii!Surprizaaa! Tare buna a fost!Da'cica reteta e sicret!

Credeti-ma c-a fost buna!:pupic:

post-73-13436708122496_thumb.jpg

Felicitari lui domnul Zoazo' (Stefan) :pupic: deci mi-e o pofta de supa de rosii de mor! :-*

Baii e grav?! :-* ,ca in ultima vreme tot ce vad mi-e pofta!! ! :-*

Tort de inghetata cu gust de tiramisù, facut de prietena mea si servit la mine acasa.

Super extra mega delicios, trebuie sa-l fac neaparat!

Si eu, daca zici cum!:drool:

Felicitari lui domnul Zoazo' (Stefan) :drool: deci mi-e o pofta de supa de rosii de mor! :drool:

Baii e grav?! :drool: ,ca in ultima vreme tot ce vad mi-e pofta!! ! :drool:

Transmis d-lui Zoazo.A zis ca NU e grav, ca e buna!Dar e si grav, ca....Da cica sa vii aici sa-ti faca si tie supa', sa nu mai suferi asa!=))

Felicitari lui domnul Zoazo' (Stefan) :drool: deci mi-e o pofta de supa de rosii de mor! :drool:

Baii e grav?! :drool: ,ca in ultima vreme tot ce vad mi-e pofta!! ! :drool:

Transmis d-lui Zoazo.A zis ca NU e grav, ca e buna!Dar e si grav, ca....Da cica sa vii aici sa-ti faca si tie supa', sa nu mai suferi asa!=))

Hi hi!! Daa nu ar fi o ideie rea dau la schimb gogoashe sau placinte vedem noi ,ca nu moka' =)) =))

Acum vad ce laudat a mai fost dl. Ela, ca eu n-am mai dat pe aici de cand am postat. Multumim de aprecieri, acum nu stiu sa-i arat, sa nu-i arat? Sa va traiasca la toate sotii, mamele, fratii si sa aveti parte mereu de surprize frumoase.

Al meu saptamana asta e iar sef la bucatarie, ca eu muncesc dimineata, asa ca pentru azi a facut, de post, fasole batuta cu gogonele.

La cum arata gogoneaua,cred ca maine imi culeg viitoarele rosii si le pun la murat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Sa va traiasca domnii,ca bine stiu sa mai gateasca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

• 4 months later...
  • 4 weeks later...

Ieri am fost la tata ca era si onomastica lui si asta a gatit mama:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1425_zpsa1c27aed.jpg

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1426_zpse5c16c5d.jpg

Placinta cu branza sarata, saleuri cu mac(astea mai mult pentru mine!), rulouri cu somon afumat in lipie unsa cu philadephia, hering afumat, masline, branzeturi de 3 feluri, ardei langa branzeturi, ciuperci umplute cu cascaval si kaizer, fish finger dar din aia cu carne de peste nu sfaramatura, muschi de porc la cuptor cu gogosari si muraturi asortate.

A mai fost si strudel cu mere, vezi sa nu mancam noi dulce!! =))

Dupa cum vedeti, la noi lumea nu mai poate manca prea mult, am plecat cu jumate de placinta cu branza sarata dupa mine, ca-mi place, dar nu puteam manca prea mult!

Oooo, Doamne! Cand ai zis ca sa mergem pe la mama ta? (mie la strudel si la branza mi-a ramas gandul!)

Sa traiasca tatal tau!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Zerda, sa-ti traiasca taticul si la cat mai multe mese indestulate!!!

Si omul meu a facut ieri mancare pentru noi, restul familionului: o ciorba cu ciolan afumat, cartofi si tarhon; mancare de praz cu masline; o tochitura moldoveneasca (Geany stie ce spun! =)) ) si varza calita.

Pacat ca nu le-am tras si in poza, dar data aviatoare.....

• 3 weeks later...
am primit dar de la mama domnului Dani :toothy9;, sarmalute de vita + curcan, facute pt noi special, cu orez brun =)) si un castronel de snitele de pui, dar nu mai gasesc foto ...

post-685-13593291187256_thumb.jpg

post-685-1359329130109_thumb.jpg

post-685-13593291594499_thumb.jpg