Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce au gatit altii pentru noi?

Featured Replies

Bravo. Arata foarte frumos.

Cum e facut sosuletul de pe cartofi?

Multumim! Sosul de pe cartofi e un sos brun... cumparat. :toothy9; Danezii consuma foarte mult sos brun asa ca il gasim pe toate drumurile, la borcan.

• 1 month later...

sambata am participat iar la un eveniment de-asta de intrajutorare sociala :rolleyes:

post-100-0-64495600-1572979682_thumb.jpg post-100-0-46732700-1572979688_thumb.jpg post-100-0-52761300-1572979699_thumb.jpg post-100-0-78398900-1572979706_thumb.jpg post-100-0-68604900-1572979713_thumb.jpg

constat ca bucatarii nu mai stiu sa dea gust preparatelor: la aperitive a fost o expozitie pe farfurie, numai gelatina fada si fara gust. f frumoase, total anoste! nu inteleg de ce nu te straduiesti si cu gustul, doar fatzoase tre sa fie? in afara de babic si salam, zau daca am simtit vreun gust!

pestele a fost butterfish cu legume coapte, si asta a ajutat mult ca sa nu fie un fiasco. plus noroc cu felia de lamaie, sarea si piperul de pe masa, ca altfel puteam jura ca sunt la cantina spitalului. sare n-avea aproape deloc!

sarmalele in sfarsit gustoase, cu toate ca a fost cam slaba compozitia. pai ce sarmale face Giani!!!

friptura a fost moale, deci n-au scapat-o prea mult la foc, dar total nesarata. eu am mancat in combinatie cu carnati, ca sa se-amestece gusturile. garnitura de cartof zdrobit cu bacon n-am gustat-o, salata era din varza alba si rosie, tot neasezonata.

tortul...ooo, tortul! o porcarie! niste aproape spume, alba si cioco neagra, dulce si-ata! nicio aroma, niciun kikirez! invelit intr-o tona de frisca vegetala. unde-i pusca? astia ar tb executati!

Woau,merci de complimentul cu sarmalele draga Motzulin'! :rolleyes: =)) ...Asa e acum cu moda cu tot felul de musuri si terine cat mai colorate si cu gelatina la greu,puse in forme care mai de care ,tot felul de extravagante dar din pacate de multe ori fara nici un gust,eu de alea n-asi fi in stare sa fac neam',daca ar fi asi prefera sa lucrez la o cantina,la un impinge tava,unde se gateste adevarat nene nu fonfleuri :toothy9;

intrajutorare sociala, adica cotizat cu cash? icon_biggrin.gif

va tot aud cu fonfleuri dar pe cuvint daca stiu ce-s astea, cine traduce va rog? icon_thumleft.gif

• 1 month later...

Ar cam fi cazul sa particip la acest topic.

Astăzi mama ne-a făcut borș de cartofi cu sfecla si tăieței ( borș făcut in casa). L-am mâncat cu smântâna și pâine de casa :)

post-1728-0-86585800-1575858454_thumb.jpeg

Ar cam fi cazul sa particip la acest topic.

Astăzi mama ne-a făcut borș de cartofi cu sfecla si tăieței ( borș făcut in casa). L-am mâncat cu smântâna și pâine de casa :D

post-1728-0-86585800-1575858454_thumb.jpeg

Uite ca bors de sfecla nu am facut si nici nu am mancat niciodata. Eu as manca, dar omu daca vede culoarea nici nu intra in bucatarie. :)

• 6 years later...

Pentru ca tot s-a vorbit de anul nou chinezesc, cate ceva din ce au gatit prietenii nostri

Salata rece de vita si burta de vita

post-178-0-26716700-1771693485.jpeg

taitei cu creveti

post-178-0-95026800-1771693538.jpeg

Costite de miel

post-178-0-35231900-1771693591.jpeg

Short ribs de porc

post-178-0-90641800-1771693989.jpeg

Bokchoy si oyster mushrooms

post-178-0-40250600-1771694515.jpeg

Edited by black_cat

Wow, aș gusta din toate! Să vă fie de bine!

Toate au fost bune, foarte bine gatesc.

Pentru ca tot s-a vorbit de anul nou chinezesc, cate ceva din ce au gatit prietenii nostri

Salata rece de vita si burta de vita

e buna?

Cum ii ziceam si lui Mino, toate au fost foarte bune insa asta este preferata noastra. Si ei stiu asa ca de cate ori mergem la ei fac si salata asta pe langa ce mai gatesc.

dar daca tu ii zici salata inseamna ca se maninca rece? ca asta ma mira, faptul ca burta si carnea e vita se maninca rece

stii si cum o fac de curiozitate?

Da, rece se mananca. Nu stiu cum se face din pacate.