September 8, 20197 yr comment_255578 Bravo. Arata foarte frumos.Cum e facut sosuletul de pe cartofi?Multumim! Sosul de pe cartofi e un sos brun... cumparat. Danezii consuma foarte mult sos brun asa ca il gasim pe toate drumurile, la borcan. Report
November 5, 20196 yr comment_257104 sambata am participat iar la un eveniment de-asta de intrajutorare sociala constat ca bucatarii nu mai stiu sa dea gust preparatelor: la aperitive a fost o expozitie pe farfurie, numai gelatina fada si fara gust. f frumoase, total anoste! nu inteleg de ce nu te straduiesti si cu gustul, doar fatzoase tre sa fie? in afara de babic si salam, zau daca am simtit vreun gust!pestele a fost butterfish cu legume coapte, si asta a ajutat mult ca sa nu fie un fiasco. plus noroc cu felia de lamaie, sarea si piperul de pe masa, ca altfel puteam jura ca sunt la cantina spitalului. sare n-avea aproape deloc!sarmalele in sfarsit gustoase, cu toate ca a fost cam slaba compozitia. pai ce sarmale face Giani!!!friptura a fost moale, deci n-au scapat-o prea mult la foc, dar total nesarata. eu am mancat in combinatie cu carnati, ca sa se-amestece gusturile. garnitura de cartof zdrobit cu bacon n-am gustat-o, salata era din varza alba si rosie, tot neasezonata.tortul...ooo, tortul! o porcarie! niste aproape spume, alba si cioco neagra, dulce si-ata! nicio aroma, niciun kikirez! invelit intr-o tona de frisca vegetala. unde-i pusca? astia ar tb executati! Report
November 5, 20196 yr comment_257106 Woau,merci de complimentul cu sarmalele draga Motzulin'! ...Asa e acum cu moda cu tot felul de musuri si terine cat mai colorate si cu gelatina la greu,puse in forme care mai de care ,tot felul de extravagante dar din pacate de multe ori fara nici un gust,eu de alea n-asi fi in stare sa fac neam',daca ar fi asi prefera sa lucrez la o cantina,la un impinge tava,unde se gateste adevarat nene nu fonfleuri Report
November 5, 20196 yr comment_257108 intrajutorare sociala, adica cotizat cu cash? va tot aud cu fonfleuri dar pe cuvint daca stiu ce-s astea, cine traduce va rog? Report
December 9, 20196 yr comment_258203 Ar cam fi cazul sa particip la acest topic. Astăzi mama ne-a făcut borș de cartofi cu sfecla si tăieței ( borș făcut in casa). L-am mâncat cu smântâna și pâine de casa Report
December 9, 20196 yr comment_258207 Ar cam fi cazul sa particip la acest topic. Astăzi mama ne-a făcut borș de cartofi cu sfecla si tăieței ( borș făcut in casa). L-am mâncat cu smântâna și pâine de casa Uite ca bors de sfecla nu am facut si nici nu am mancat niciodata. Eu as manca, dar omu daca vede culoarea nici nu intra in bucatarie. Report
February 21Feb 21 comment_271527 Pentru ca tot s-a vorbit de anul nou chinezesc, cate ceva din ce au gatit prietenii nostri Salata rece de vita si burta de vitataitei cu crevetiCostite de mielShort ribs de porcBokchoy si oyster mushrooms Edited February 21Feb 21 by black_cat Report
February 21Feb 21 Author comment_271530 Pentru ca tot s-a vorbit de anul nou chinezesc, cate ceva din ce au gatit prietenii nostri Salata rece de vita si burta de vitae buna? Report
February 21Feb 21 comment_271531 Wow, aș gusta din toate! Să vă fie de bine!Toate au fost bune, foarte bine gatesc. Pentru ca tot s-a vorbit de anul nou chinezesc, cate ceva din ce au gatit prietenii nostri Salata rece de vita si burta de vitae buna?Cum ii ziceam si lui Mino, toate au fost foarte bune insa asta este preferata noastra. Si ei stiu asa ca de cate ori mergem la ei fac si salata asta pe langa ce mai gatesc. Report
February 22Feb 22 Author comment_271533 dar daca tu ii zici salata inseamna ca se maninca rece? ca asta ma mira, faptul ca burta si carnea e vita se maninca recestii si cum o fac de curiozitate? Report
February 22Feb 22 comment_271534 dar daca tu ii zici salata inseamna ca se maninca rece? ca asta ma mira, faptul ca burta si carnea e vita se maninca recestii si cum o fac de curiozitate?Da, rece se mananca. Nu stiu cum se face din pacate. Report