June 9, 201115 yr comment_92116 Un mod de a pregati pastele mai sanatos.Fara sosuri/rîntasuri,ceapa prajita,faina,ulei...si totusi gustoase,as îndrazni sa spun chiar delicioase,aceste paste! [center][/center] [u]Ingrediente pentru 6-8 portii:[/u] 500 g paste(mini penne rigate)3 dovlecei(20-25 cm)6 rosii3 catei de usturoi400 ml smîntîna de frisca125 g mozzarella,taiata cubulete200 g mozzarella uscata,razuitao mîna buna frunze de busuiocsare de mare cu verdeturi uscate* *un amestec de sare marina (95%)cu verdeturi(5%)busuioc,rozmarin,cimbrisor,menta [center]Se fierb pastele al dente în apa cu sare.Între timp...Se curata usturoiul si se spala bine toate legumele si frunzele.Dovleceii se toaca grob,la fel si rosiile(le-am curatat si de coaja). Cubuletele de dovlecei,busuiocul,usturoiul,sarea marina condimentatasi smîntîna de frisca se macina în mixer la o viteza mare,pîna se obtine o spuma usoara. Se toarna peste pastele fierte al dente si scurse de apa, dupa care se amesteca usor cu o lopata,lingura sau alta ustensila.Deasupra se presara cubuletele de mozzarella si rosii. Se mai amesteca putin,iar deasupra se presara mozzarella razuita. Forma se da în cuptorul preîncalzit la 200 °C timp de 20-25 minute. Se servesc calde. Prepararea nu necesita mult timp,si au mai fost si foarte gustoase! [/center] Report
June 9, 201115 yr comment_92124 sunt exact pe gustul meu pe gustul meu. Le fac zilele astea cu siguranta. Report
June 9, 201115 yr comment_92134 Un mod de a pregati pastele mai sanatos.Fara sosuri/rîntasuri,ceapa prajita,faina,ulei...si totusi gustoase,as îndrazni sa spun chiar delicioase,aceste paste! Maya, tu imi spionezi bucataria prin satelit ? Intr-adevar sint buuuune ! Aproape aceleasi paste am facut si eu saptamina trecuta. Zic aproape fiindca in mousse-ul de dovlecei, in loc de mozzarella, am pus doua triunghiuri de "vacutza surizatoare" , iar dupa ce l-am amestecat cu pastele, nu le-am mai dat la cuptor. Le-am servit simplu, ca garnitura linga un fileu de somon. [center]http://img717.imageshack.us/img717/6767/somoncupaste.jpg [/center] Report
June 10, 201115 yr comment_92145 de unde stiai ca maine,adica azi, vreau sa fac paste si n-aveam nici o aplicatie pentru asta ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
June 10, 201115 yr comment_92211 E ca un pesto de dovlecei cremos.L-am notat, ca le-am pus gand rau dovleceilor. Report
June 10, 201115 yr Author comment_92240 sunt exact pe gustul meu pe gustul meu. Le fac zilele astea cu siguranta.Sper sa-ti placa.Pe mine m-au încîntat de numa.Chiar nu ma asteptam sa fie asa gustoase.Denise a lins tot mixerul.Nu-i venea sa creada ca zucchini sint cruzi.Foarte gustos a fost mousse-ul. Report
June 10, 201115 yr Author comment_92241 Maya, tu imi spionezi bucataria prin satelit ? Yep! Sa stii ca ma tot întrebam pe unde te preumblii!SOtul meu,de cum a vazut poza a zis:"Asta a facut Dana?" Cînd mai stam seara la tv(noi avem internet la tv ),mai rasfoiesc forumul sa culeg idei pentru a doua zi,si atunci se uita si Dan cu mine.Totdeauna recunoaste mîncarurile tale si ale Adrianei.Îi place ca gatiti multe animale marine Report
June 10, 201115 yr Author comment_92242 de unde stiai ca maine,adica azi, vreau sa fac paste si n-aveam nici o aplicatie pentru asta ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifM-am gîndit eu! Pupu-te!(ca sa citez pe cineva ) Report
June 10, 201115 yr Author comment_92243 Fuarte, fuarte tare ! Fuarte,fuarte multumesc maestro! Report
June 10, 201115 yr Author comment_92244 I like it! Am notat reteta. Merci Maya! Cu mare placere,Ria!Pofta buna! Report
June 10, 201115 yr Author comment_92245 E ca un pesto de dovlecei cremos.L-am notat, ca le-am pus gand rau dovleceilor.Noua totdeauna ne-au placut dovleceii,dar dupa invizibilii tai,am ajuns dependenti! Report
June 10, 201115 yr Author comment_92246 Ce vas frumos....S-a marcat! Se face.Da,e misto!Si mie mi-l place!E un Villeroy & Boch.Fantastic ce material are.Poti sa arzi totul în el,si se curata fara a fi înmuiat.Sub un jet de apa calduta,olecuta de detergent de vase,un burete moale,si e curat în doi timpi si trei miscari! Report
June 10, 201115 yr comment_92257 Totdeauna recunoaste mîncarurile tale si ale Adrianei.Îi place ca gatiti multe animale marine Ma onorati Abia astept sa le fac, mozzarella uscata e aceea la calup care zice aici ca se pune pe pizza? As putea pune un cascaval mai delicat sau ceva similar? sau las doar mozzarella? Report
June 10, 201115 yr Author comment_92262 Totdeauna recunoaste mîncarurile tale si ale Adrianei.Îi place ca gatiti multe animale marine Ma onorati Abia astept sa le fac, mozzarella uscata e aceea la calup care zice aici ca se pune pe pizza? As putea pune un cascaval mai delicat sau ceva similar? sau las doar mozzarella?Mozzarella asta uscata e un calup de cascaval,si probabil ca se pune si pe pizza.Eu o pun ca i-o place Denisei,pentru ca nu e asa intensiva în aroma.E mai mild.Poti pune ce vrei,dar alege una mai delicata,asa cum spui.Deci nu ceva care acopera gustul dovleceilor. Report
June 11, 201115 yr comment_92290 Maya, tu imi spionezi bucataria prin satelit ? Yep! Sa stii ca ma tot întrebam pe unde te preumblii!SOtul meu,de cum a vazut poza a zis:"Asta a facut Dana?" Cînd mai stam seara la tv(noi avem internet la tv ),mai rasfoiesc forumul sa culeg idei pentru a doua zi,si atunci se uita si Dan cu mine.Totdeauna recunoaste mîncarurile tale si ale Adrianei.Îi place ca gatiti multe animale marine Auch, mama, ce zile am ajuns ! (ma cunoaste lumea dupa somon, precum Cenusareasa dupa conduri ... ) Multumesc lui Dan pt. apreciere ! Report
June 14, 201115 yr Author comment_92673 Auch, mama, ce zile am ajuns ! (ma cunoaste lumea dupa somon, precum Cenusareasa dupa conduri ... ) Multumesc lui Dan pt. apreciere ! Pai recunoaste ca-i place ce gatiti.Nu numai somon,si scoici& alte crustacee,de astea care eu nu i le gatesc Report
June 15, 201115 yr comment_92759 am facut ieri pastele cu dovlecei. Eram cu mintea aiurea si am amestecat bagat si rosiile impreuna cu dovleceii la blender. A iesit bun, usor si aromat, dar nu asa de aspectos ca la tine Report