June 24, 201115 yr comment_93906 Cheffi-co draga,La multi ,multi ani cu sanatate si fericire,impliniri in toate si pe cei dragi aproape! [center][/center] Report
June 24, 201115 yr comment_93960 [color=#800080][b][center]Un sincer La multi ani si din partea mea pentru La-Chef-A! [/center][/b][/color] LA MULTI ANI si din partea mea , cu o mica intarziere. Va multumesc frumos si va doaresc si voua asemenea. Report
June 24, 201115 yr comment_93961 Cheffi-co draga,La multi ,multi ani cu sanatate si fericire,impliniri in toate si pe cei dragi aproape! Nico, multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru florile astea superbe. O sa le pun alaturi de cele galbene de la Maya, ca sunt tot gerbera si se potrivesc la culoare. Report
June 24, 201115 yr comment_93981 La-Chef-A LA MULTI ANI cu sanatate si multe bucurii de la barbatii din viata ta! Sa fii fericita si sa ai mereu har culinar! Report
June 24, 201115 yr comment_93983 La-Chef-A LA MULTI ANI cu sanatate si multe bucurii de la barbatii din viata ta! Sa fii fericita si sa ai mereu har culinar! Daniella, multumesc foarte mult. Report
June 26, 201115 yr comment_94096 La multi ani Chef-A ! Multa fericire, bucurii si sa fi mereu la fel de creativa in bucatarie! Report
June 27, 201115 yr comment_94215 La multi ani Chef-A ! Multa fericire, bucurii si sa fi mereu la fel de creativa in bucatarie! Si din partea mea: LA MULTI ANI!!! Vai cati trandafiri frumosi am primit! Va multumesc din suflet si va doresc si voua asemenea. Report
June 28, 201115 yr comment_94306 Zgäbeatzä, ma ierti mama ca vin si eu ca Päcala...dupa lupte seculare, insa primeste te rog si urarile mele, fara sclipici, dar sincere si calde, de multi ani fericiti si viata indelungata! Sa imi traiesti si sa fii fericita! Report
June 29, 201115 yr comment_94341 Zgäbeatzä, ma ierti mama ca vin si eu ca Päcala...dupa lupte seculare, insa primeste te rog si urarile mele, fara sclipici, dar sincere si calde, de multi ani fericiti si viata indelungata! Sa imi traiesti si sa fii fericita! Multzam frumos, Lapo. Asemenea si tie. Report
June 23, 201214 yr comment_154840 a mai trecut un an, sper sa te-a gasit sanatoasa si fericita. La Multi Ani! Report