July 14, 201115 yr comment_96075 Tine cont ca retetele le-au scris fracezii deci pun champignon peste tot, cum am vazut si in retetele de carne pe care le-am tradus ieri. Grasimi te referi la sunca? Nu's ce sa zic, dar daca vrei poti sa n-o pui, zic eu. Eu n-o pun nici la ragù-ul normal pe care il fac.Eu nu vad rostul iaurtului si mai apoi ar trebui scos si vinul ca sa fie F1 desi ei scriu in carte ca e bun si pentru F1 si F2. grasimi vad: ulei de masline, sunca si carne tocata. Ma asteptam sa fie un "sos bolognez", doar de legume si fara ulei, gen zacusca, asa cum a dat Laura o reteta.Nici eu nu as fi pus in bolognez iaurt, bolognezul mi se pare prin excelenta un sos rosu. aaa, ciuperci pun si eu la sosul bolognez (cand am) m-am luat dupa ce scrie si pe reteta de la cutia de lasagne barilla ... Report
July 14, 201115 yr comment_96076 Terrina de linte verde...- eu as zice ca se poate folosi orice fel de linte- cine vrea poate sa o faca si fara gelatina... Va zic cum fac eu. In loc de gelatina ori pun un pic de unt ori smantana. Ambele variante sunt foarte bune.- si ceapa eu o las si o frulez impreuna cu lintea. Report
July 14, 201115 yr Author comment_96080 Ma asteptam sa fie un "sos bolognez", doar de legume si fara ulei,Pai daca n-are carne si rosii nu mai e bolognez Report
July 14, 201115 yr comment_96089 Ma asteptam sa fie un "sos bolognez", doar de legume si fara ulei,Pai daca n-are carne si rosii nu mai e bolognez Dani, tu-l vroiai pentru spaghette, asa-i? din ce am citit in reteta cred ca cele 150 gr sunca, taiata "chibrituri" sunt pe post de spaghette. [font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2][color=#1c2837]ar mai fi varianta de "spaghette" DIN dovlecei. ideea e de pe celalalt forum si am aplicat-o anul trecut. cu sosul asta rosu s-ar potrivi de minune. doar ca ai nevoie de o scula speciala (am vazut ca fetele din bucuresti si-au cumparat-o). eu am facut munca de chinez si nu mai fac [/color][/size][/font] asa ceva iti trebuie ca sa poti sa faci "taitei" din dovlecei Report
July 14, 201115 yr comment_96092 boni ma cunosti de acu ! da, pt spaghette, dar va anunt cu mare mandrie, ca aseara i-am facut bavette cu fructe de mare nepoatei (nu stia ce sunt, dar batea pe mamaie la cap de 1 luna sa-i cumpere si sa-i faca) si eu nu m-am atins de ele! ...desi stiti ca e ce-mi placea mie mai mult ... . Insa fac fructele de mare supita, sau o sa incerc o farama din ideea up-town-girl de a le gratina cu sos de rosii si branza la cuptor.ideea cu taieteii din dovleceii e fff faina ... O sa ma uit de scula ..., dar nu stiu pe unde ... Report
July 14, 201115 yr Author comment_96102 In meniurile de aici sosul bolognez e pentru tagliatelle integrale. Report
July 14, 201115 yr comment_96103 In meniurile de aici sosul bolognez e pentru tagliatelle integrale.atunci, la cum vedem noi lucrurile, este meniu de F2 Report
July 14, 201115 yr Author comment_96104 Da, le cam amesteca. La retete precizeaza la toate ca-s si de 1 si de 2, la meniu nimica. Report
July 15, 201115 yr Author comment_96275 Poftim reteta de sos de rosii cu iaurt la care scrie: Acest sos cu rosii si busuioc fara grasimi e perfecta in Faza 1 si poate fi folosita cu spaghetti sau orez in mincarurile proteico-glucidice.Iaurtul oare ce rol are ca mie mi se pare nepotrivit. Se varsa intr-o tigaie sosul de rosii (400 gr), se adauga 3 lingurite mici de usturoi praf, 2 linguri de busuioc tocat, o lingura de bulion, un iaurt 0% grasimi si erbes de Provence, sare si piper. Se incalzeste pe aburi 15 minute amestecind mereu. Report
July 15, 201115 yr comment_96283 Poftim reteta de sos de rosii cu iaurt la care scrie: Acest sos cu rosii si busuioc fara grasimi e perfecta in Faza 1 si poate fi folosita cu spaghetti sau orez in mincarurile proteico-glucidice.Iaurtul oare ce rol are ca mie mi se pare nepotrivit. Se varsa intr-o tigaie sosul de rosii (400 gr), se adauga 3 lingurite mici de usturoi praf, 2 linguri de busuioc tocat, o lingura de bulion, un iaurt 0% grasimi si erbes de Provence, sare si piper. Se incalzeste pe aburi 15 minute amestecind mereu. Chiar ca nu are ce cauta iaurtul in acest sos... nici eu nu l-as pune. Report
July 15, 201115 yr comment_96285 avand in vedere ce au zis fetele despre lactatele degresate (0%), iese din discutie iaurtul, basca nici pt mine nu are ce cauta intr-un sos rosu ... Report