Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Laura.lala multa bafta pt luni!

Featured Replies

:hello: :hello: :hello:

Azi am intilnit o pe Laura care se va opera luni!

Multa bafta draga mea si iti urez Mer...e! à la belge adica bafta bafta!

Hai ca o sa fie bine si o sa ridem cind o sa ne intilnim!

:-h

• Author

Bafta, multa bafta!

Da' nu-i nimic de rau, nu? Sper sa fie ceva simplu...

Imi permit sa raspund eu pt ca probabil nu intra azi pe net...nu nu e nimic rau!

Dr Munteanu stie ce face.

• Author

Buna,

Laura este ok este acasa acum...mai multe detalii despre operatie o sa va spuna ea.

Se va organiza o 'vedere' deci cine doreste pofteste(nu o organizez eu deci nu am detalii...)

Cam atit e tot ce stiu.

O seara placuta!

Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine, Carmaw, Sorinadaniela, Zoazorel, Maya, Stella, Moatza, Daniella, Adriana, Dani-Ela, MariaSan. :) M-am operat luni, marti m-a externat dl doctor, a fost rapid insa ceva mai dureros decat ma asteptam. Dar trece repede, din fericire n-am avut nici o complicatie pana acum, in principiu marti voi merge sa-mi scoata firele.

Intalnirea fetelor operate bariatric e Luni, 15 august, in Bucuresti, la Mall Cotroceni, ora 17,30 in zona Patinoarului si a locului de joaca pentru copii. Ne intalnim acolo! Pup! :)

Laura, eu am lipsit toata saptamana dar ma bucur ca esti bine, desi cu intaziere iti spun, recuperare rapida! :)
  • Author

Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine, Carmaw, Sorinadaniela, Zoazorel, Maya, Stella, Moatza, Daniella, Adriana, Dani-Ela, MariaSan. :tongue3: M-am operat luni, marti m-a externat dl doctor, a fost rapid insa ceva mai dureros decat ma asteptam. Dar trece repede, din fericire n-am avut nici o complicatie pana acum, in principiu marti voi merge sa-mi scoata firele.

Intalnirea fetelor operate bariatric e Luni, 15 august, in Bucuresti, la Mall Cotroceni, ora 17,30 in zona Patinoarului si a locului de joaca pentru copii. Ne intalnim acolo! Pup! :toothy6:

Laura as venii si eu ca tot e Sf Maria

Nu prea cunosc Mallul asta.....de la cineva as putea avea un n de tel ca eventual sa fiu pescuita

Cine ti a confirmat venirea(deci tu,Cristina....si mai cine?)

Multumesc de raspuns.

Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine, Carmaw, Sorinadaniela, Zoazorel, Maya, Stella, Moatza, Daniella, Adriana, Dani-Ela, MariaSan. :P M-am operat luni, marti m-a externat dl doctor, a fost rapid insa ceva mai dureros decat ma asteptam. Dar trece repede, din fericire n-am avut nici o complicatie pana acum, in principiu marti voi merge sa-mi scoata firele.

Intalnirea fetelor operate bariatric e Luni, 15 august, in Bucuresti, la Mall Cotroceni, ora 17,30 in zona Patinoarului si a locului de joaca pentru copii. Ne intalnim acolo! Pup! :D

Nu prea cunosc Mallul asta.....de la cineva as putea avea un n de tel ca eventual sa fiu pescuita

Multumesc de raspuns.

cred ca e vorba de afi mall cotroceni -pt asta iei metroul si cobori la politehnica . de acolo este aproape de ajuns - intrebi pe cineva , si nimeresti fara probleme :tongue3: si bei o cafea si te gandesti si la mine :toothy6: :cheers:

Recuperare rapida si usoara Laura! Ce ai facut? ai strans inelul? sau e vorba de altceva?

Nuuuu, inelul e bine, sanatos, m-am operat de fibroame uterine.

Multumesc de raspuns.

Nu stiu exact cine va veni, va fi o surpriza. Cristina le cunoaste mai bine pe unele dintre fetele ce au confirmat. :toothy6:

Mersi frumos Armina si Sissi. :tongue3: