August 5, 201115 yr comment_99187 :hello: Azi am intilnit o pe Laura care se va opera luni!Multa bafta draga mea si iti urez Mer...e! à la belge adica bafta bafta!Hai ca o sa fie bine si o sa ridem cind o sa ne intilnim! Report
August 5, 201115 yr comment_99203 Bafta, multa bafta!Da' nu-i nimic de rau, nu? Sper sa fie ceva simplu... Report
August 5, 201115 yr Author comment_99214 Bafta, multa bafta!Da' nu-i nimic de rau, nu? Sper sa fie ceva simplu...Imi permit sa raspund eu pt ca probabil nu intra azi pe net...nu nu e nimic rau!Dr Munteanu stie ce face. Report
August 7, 201115 yr comment_99343 Laura, iti tin si eu pumnii! Sper sa fie bine si sa n-a probleme! Report
August 10, 201115 yr comment_99731 Laura,numai bine Carmaw,sper ca totul e ok.Daca mai stii ceva,scrie-ne si noua Report
August 11, 201115 yr comment_99745 Laura e bine, se recupereaza si-n curand sper ca ne vom intalni. Report
August 11, 201115 yr comment_99775 Laura e bine, se recupereaza si-n curand sper ca ne vom intalni.Multumim de actualizare, pup-o din partea mea Report
August 11, 201115 yr comment_99798 Recuperare rapida si usoara Laura! Ce ai facut? ai strans inelul? sau e vorba de altceva? Report
August 11, 201115 yr Author comment_99834 Buna,Laura este ok este acasa acum...mai multe detalii despre operatie o sa va spuna ea.Se va organiza o 'vedere' deci cine doreste pofteste(nu o organizez eu deci nu am detalii...)Cam atit e tot ce stiu.O seara placuta! Report
August 12, 201115 yr comment_99988 Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine, Carmaw, Sorinadaniela, Zoazorel, Maya, Stella, Moatza, Daniella, Adriana, Dani-Ela, MariaSan. M-am operat luni, marti m-a externat dl doctor, a fost rapid insa ceva mai dureros decat ma asteptam. Dar trece repede, din fericire n-am avut nici o complicatie pana acum, in principiu marti voi merge sa-mi scoata firele. Intalnirea fetelor operate bariatric e Luni, 15 august, in Bucuresti, la Mall Cotroceni, ora 17,30 in zona Patinoarului si a locului de joaca pentru copii. Ne intalnim acolo! Pup! Report
August 12, 201115 yr comment_100005 Laura, eu am lipsit toata saptamana dar ma bucur ca esti bine, desi cu intaziere iti spun, recuperare rapida! Report
August 14, 201115 yr Author comment_100134 Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine, Carmaw, Sorinadaniela, Zoazorel, Maya, Stella, Moatza, Daniella, Adriana, Dani-Ela, MariaSan. M-am operat luni, marti m-a externat dl doctor, a fost rapid insa ceva mai dureros decat ma asteptam. Dar trece repede, din fericire n-am avut nici o complicatie pana acum, in principiu marti voi merge sa-mi scoata firele. Intalnirea fetelor operate bariatric e Luni, 15 august, in Bucuresti, la Mall Cotroceni, ora 17,30 in zona Patinoarului si a locului de joaca pentru copii. Ne intalnim acolo! Pup! Laura as venii si eu ca tot e Sf MariaNu prea cunosc Mallul asta.....de la cineva as putea avea un n de tel ca eventual sa fiu pescuitaCine ti a confirmat venirea(deci tu,Cristina....si mai cine?)Multumesc de raspuns. Report
August 14, 201115 yr comment_100136 Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine, Carmaw, Sorinadaniela, Zoazorel, Maya, Stella, Moatza, Daniella, Adriana, Dani-Ela, MariaSan. M-am operat luni, marti m-a externat dl doctor, a fost rapid insa ceva mai dureros decat ma asteptam. Dar trece repede, din fericire n-am avut nici o complicatie pana acum, in principiu marti voi merge sa-mi scoata firele. Intalnirea fetelor operate bariatric e Luni, 15 august, in Bucuresti, la Mall Cotroceni, ora 17,30 in zona Patinoarului si a locului de joaca pentru copii. Ne intalnim acolo! Pup! Laura as venii si eu ca tot e Sf MariaNu prea cunosc Mallul asta.....de la cineva as putea avea un n de tel ca eventual sa fiu pescuitaCine ti a confirmat venirea(deci tu,Cristina....si mai cine?)Multumesc de raspuns. cred ca e vorba de afi mall cotroceni -pt asta iei metroul si cobori la politehnica . de acolo este aproape de ajuns - intrebi pe cineva , si nimeresti fara probleme si bei o cafea si te gandesti si la mine Report
August 14, 201115 yr comment_100138 Recuperare rapida si usoara Laura! Ce ai facut? ai strans inelul? sau e vorba de altceva? Nuuuu, inelul e bine, sanatos, m-am operat de fibroame uterine. Laura as venii si eu ca tot e Sf MariaNu prea cunosc Mallul asta.....de la cineva as putea avea un n de tel ca eventual sa fiu pescuitaCine ti a confirmat venirea(deci tu,Cristina....si mai cine?)Multumesc de raspuns. Nu stiu exact cine va veni, va fi o surpriza. Cristina le cunoaste mai bine pe unele dintre fetele ce au confirmat. Mersi frumos Armina si Sissi. Report
August 14, 201115 yr comment_100143 Laura, ma bucur sa aud ca esti bine.Refacere rapida si concediu placut. Report