March 9, 201016 yr comment_25523 Natasha sunt superbi crinii!Multumesc din suflet ca mi-ai ascultat ruga !Nu mai bine deschideai un topic separat despre confectionare flori? Aici se pierd ,sincer am dat de postarea ta intamplator ,chiar ca nu am stiut de crinii tai superbi .si cat i-am asteptat!Multumesc mult de tot inca o data si-ti promit solemn ca voi face si eu si o sa ii arat ,negresit!Chiar ca ma mananca palmele,e o noua provocare pentru mine ca nu am mai facut pana acum.Puuuupici! :floare:Am luat lectii despre dantela,super faina ideea,merita incercata chiar daca va fi greu.Oare merge si din pasta de zahar? Report
March 9, 201016 yr comment_25536 sper ca se intelege ceva din ce zic ai va pup [center][color=#808000][b]Mii de multumiri Natasha pt generozitatea de a ne arata cum mesterestiminunatiile ce-ti ies din manute!!! [/b][/color][/center] Natasha sunt superbi crinii!Multumesc din suflet ca mi-ai ascultat ruga !Nu mai bine deschideai un topic separat despre confectionare flori?Aici se pierd ,sincer am dat de postarea ta intamplator ,chiar ca nu am stiut de crinii tai superbi .si cat i-am asteptat!Multumesc mult de tot inca o data si-ti promit solemn ca voi face si eu si o sa ii arat ,negresit!Chiar ca ma mananca palmele,e o noua provocare pentru mine ca nu am mai facut pana acum.Puuuupici! :floare:Am luat lectii despre dantela,super faina ideea,merita incercata chiar daca va fi greu.Oare merge si din pasta de zahar?[center][color=#808000][b]Sigur merge...am incercat eu [/b][/color][/center] Report
March 17, 201016 yr comment_27461 Natasha un pentru explicatii,crinii mie nu-mi ieseau frumosi si m-am tot ferit sa-i fac, acuma mi-am dat seama de ce,cred ca din cauza ca faceam petalele egale si nu se asezau cum trebuie,te pup .Modelul de cos e suuuuperb Report
May 3, 201016 yr comment_35685 oau natasha nici nu-ti vine sa-i mananci la cat de minunati sunt Report
May 30, 201016 yr comment_39581 pentru Mini in mod special,Shrek:Am folosit o ceasca mai marisoara in care am pus o punga de plastic si am tait bucati triunghiulare( aproximativ) de blat cu care am tapetat interiorul canii apoi l-am insiropat(am pus cam mult din greseala si de aceea mi-a tot curs siropul)Am pus crema si apoi un capac tot din blat.Am strans punga si am pus o greutate peste ea si l-am bagat la frigider pana a doua zi.[left]L-am rasturnat si apoi l-am uns cu unt.L-am bagat din nou la frigider ca sa se intareasca si apoi l-am scos pentru a-l nivela. [/left]Am decupat apoi din resturi de blat bucatele pe care le-am lipit pe fata lui ca sa redau proeminentele fetei. [left]Le-am uns si pe acestea cu unt,iar la frigider,iar l-am scos mai tarziu pentru nivelare.Intre timp am pregatit pasta din bezele marshmallowssi am colorat-o un pic cu verde apoi am acoperit capul lui Shrek [/left][left]Am trecut apoi la detalii:urechile,ochii ; [/left][left]Apoi pictura si gata! [/left]Sper sa-ti fie de folos! si nu numai tie!Va pup! Report
May 30, 201016 yr comment_39582 Off... iar mi s-au incarcat aiurea pozele!De ce oare daca eu le postez in ordine?Mini tu cred ca inteles,prima poza care trebuia este cea cu ceasca .Te pup si poate ca ma ajuta cineva sa le ordonez... Report
May 30, 201016 yr comment_39590 Off... iar mi s-au incarcat aiurea pozele!De ce oare daca eu le postez in ordine?Mini tu cred ca inteles,prima poza care trebuia este cea cu ceasca .Te pup si poate ca ma ajuta cineva sa le ordonez... Am reordonat pozele (corect, sper). Report
May 30, 201016 yr comment_39592 eu iti multumesc mult , gabrenia, tu esti tare draguta mereu si impartasesti cu noi tot ce faci =)) Report
May 30, 201016 yr comment_39595 Foxyy multumesc tare mult,parca ai fi ingerul meu pazitor;cum am nevoie sari sa ma ajuti,mersi mult.Ordinea nu era chiar asta dar nu-ti face probleme,se intelege si asa,nu?Daniela ma bucur cand va pot fi de folos oricand! Report
May 30, 201016 yr comment_39613 Off... iar mi s-au incarcat aiurea pozele!De ce oare daca eu le postez in ordine?Mini tu cred ca inteles,prima poza care trebuia este cea cu ceasca .Te pup si poate ca ma ajuta cineva sa le ordonez... Merci mult de tot pt. pasii postati aici Nu mi-ar fi trecut prin cap treaba cu bucatelele de blat lipite inainte de aplicarea pastei Cred ca e de folos si pt. realizarea altor personaje , merci inca o data si Report
May 31, 201016 yr comment_39694 Merci mult de tot pt. pasii postati aici Nu mi-ar fi trecut prin cap treaba cu bucatelele de blat lipite inainte de aplicarea pastei Cred ca e de folos si pt. realizarea altor personaje , merci inca o data si MINI ma bucur ca ti-am putut fi de folos si sunt convinsa ca merge realizat si la alte personaje,cum spui;in fond e acceasi tehnica.Te pup! Report
May 31, 201016 yr comment_39707 super,super!!!multumim,Gabrenia!!! nici eu nu m-as fi gindit la bucatelele de blat aplicate,m-as fi chinuit sa sculptez si as fi facut o varza! felicitari si multumiri inca o data pentru explicatii!! Report
June 1, 201016 yr comment_39855 super,super!!!multumim,Gabrenia!!! nici eu nu m-as fi gindit la bucatelele de blat aplicate,m-as fi chinuit sa sculptez si as fi facut o varza! felicitari si multumiri inca o data pentru explicatii!!Buna Stefana ! .Ce sa-i faci,nevoia te invata;am mai facut asa ceva cu lipituri pentru denivelari si la o cascheta( portocalie)pe care am facut-o cu ceva timp in urma,mai prin toamna.Oricum ,nu cred ca sunt unicat. Pupici tuturor si spor la treaba! Report
June 2, 201016 yr comment_40034 Gabrenia , felicitari pentru crinii perfecti , iar Shreck , e mortal de adevarat ... Report
June 2, 201016 yr comment_40043 absolut superb...bravo multumesc ca ne-ai impartasit procedeul Report
June 2, 201016 yr comment_40143 Pentru ca am promis da n-am avut timp mai devreme, pun poza cu ceea ce am facut dungile la fustita verde a papusii ! Va las pe voi sa decideti ce-ar putea fi ! Eu am luat-o de la un second, dar exact pentru acest scop!deci.... Report
June 2, 201016 yr comment_40167 Pentru ca am promis da n-am avut timp mai devreme, pun poza cu ceea ce am facut dungile la fustita verde a papusii ! Va las pe voi sa decideti ce-ar putea fi ! Eu am luat-o de la un second, dar exact pentru acest scop!deci....Abajur,cumva? Report
June 2, 201016 yr comment_40168 Orice ar fi, te felicit ca te-ai gandit ca ti-ar putea fi de folos Report
June 2, 201016 yr comment_40216 Orice ar fi, te felicit ca te-ai gandit ca ti-ar putea fi de folos M-am fript de citeva ori si acum cumpar tot felul de chestii ca o sa-mi foloseasca la ceva ( ma refer la chestii de bucatarit) Gabrenia a zis abajur si pe mine m-a dus gindul tot la asa ceva, da pe ce se sprijina ? Direct pe bec ? iese afara ! Si ca o exemplificare a ceea ce i-am rapuns la Gloxi,referitor la cumparat,pun poza ! Am cumparat o chestie, habar n-am avut la ce-o fi buna ! Si ... Evrika ! Am vazut ce si-a cumparat Adriana pentru cornulete si mi-am adus aminte ca am si eu ! Iat-o !Intr-o zi cu soare, si asta la modul concret, ca ploua de ne duce apa, azi am vazut ceva soare, dupa imediat o saptamina , o sa fac poze la prostioarele ce la am si poate la unele le gasesc utilitatea reala, alta decit le-am dat-o eu ! Report
June 2, 201016 yr comment_40222 Orice ar fi, te felicit ca te-ai gandit ca ti-ar putea fi de folos M-am fript de citeva ori si acum cumpar tot felul de chestii ca o sa-mi foloseasca la ceva ( ma refer la chestii de bucatarit) Gabrenia a zis abajur si pe mine m-a dus gindul tot la asa ceva, da pe ce se sprijina ? Direct pe bec ? iese afara ! Si ca o exemplificare a ceea ce i-am rapuns la Gloxi,referitor la cumparat,pun poza ! Am cumparat o chestie, habar n-am avut la ce-o fi buna ! Si ... Evrika ! Am vazut ce si-a cumparat Adriana pentru cornulete si mi-am adus aminte ca am si eu ! Iat-o !Intr-o zi cu soare, si asta la modul concret, ca ploua de ne duce apa, azi am vazut ceva soare, dupa imediat o saptamina , o sa fac poze la prostioarele ce la am si poate la unele le gasesc utilitatea reala, alta decit le-am dat-o eu ! Pai ustensila asta e buna si la decorat torturile, dar si la delimitat feliile de tort. Si da, e buna si la cornulete!!! Report
June 6, 201016 yr comment_40953 Deci m-ai omorat cu sculele tale. Cel mai tare m-a dat pe sapte mikey, cred ca e forma de inghetata? In ultima poza ai acele decupatoare gherbera, de unde si cu cat le-ai luat? Eu m-am pacalit ca mi-am luat forma cu 4 flori si sunt miciiii. Macar pe cea mica o voi folosi asa ca nu imi pare chiar rau Sa le stapanesti sanatoasa! Si eu ma mai folosesc de jucariile pruncilor dar le pun inapoi ca de ar fi sa le tin la mine nu stiu unde le-as pune atatea au Report
June 7, 201016 yr comment_41052 Deci m-ai omorat cu sculele tale. Cel mai tare m-a dat pe sapte mikey, cred ca e forma de inghetata? In ultima poza ai acele decupatoare gherbera, de unde si cu cat le-ai luat? Eu m-am pacalit ca mi-am luat forma cu 4 flori si sunt miciiii. Macar pe cea mica o voi folosi asa ca nu imi pare chiar rau Sa le stapanesti sanatoasa! Si eu ma mai folosesc de jucariile pruncilor dar le pun inapoi ca de ar fi sa le tin la mine nu stiu unde le-as pune atatea au Daca-i formă de îngheţată, habar n-am ! Vezi, la asta nici nu m-am gîndit !Decupatoarele de gerbera le-am luat de la Bucureşti de la Cast decor, au costat 68 lei,acu vre-o 2 ani !Eu nu ma folosesc de jucăriile copiilor ca nu mai au (ei, au 19 şi 21 de ani! : ) Aşa ca a trebuit să-mi cumpar din nou !pentru tortul minge,poti sa te uiti si aici:www.kuharka.ru/talk/eat/step-by-step/5611 daca cumva nu ti se deschide mai stergi cite ceva de la sfirsit !Bafta !Eu am pus pasta si am pictat, mi-am facut un şablon pentru hexagoane, dar nu-i asa spectaculos ! Report
November 23, 201015 yr Author comment_66129 Vrabiuta draga un arsenal intreg.o sa pun si eu mai tirziu noile mele descopeririDora pt cosulet incepusem sa fac poze si dintrodata nu am mai afut chefam 3 poze din care oricum cred ca se intelege cevadeci pe margini am pus o crema de vanile de la alt tort ca nu am vrut doar unt frecat cu zahar,dar totusi era mai bine daca era crema maro(se mai murdaresc pe alocuri bastoanele si un lucru in plus sa stai sa stergi)am asezat asaapoi am facut un lant din cioco am indoit si taiat(cu cit de lung cu atit mai bine sa ajunga pt tot rindul sa nu inaditi)apoi am inceput sa impletesc(un bat deasupra unul dedesuptprimul rind este putin mai incomod apoi se fixeaza si merge repedeurmatorul rind vine mereu inversnu am poze dar se vede de aicideci care a fost deasupra acum este dedesuptof sper sa se inteleaga ceva daca nu mai explic Report