October 25, 201114 yr comment_108421 am pus cît a intrat într-un container din ăla care se videază, la restul sunteţi invitaţi la ajutor, numa' că-i un pic iute, că scăpai şi cîţiva brid's eyes în maclavais Report
October 25, 201114 yr comment_108426 am pus cît a intrat într-un container din ăla care se videază, la restul sunteţi invitaţi la ajutor, numa' că-i un pic iute, că scăpai şi cîţiva brid's eyes în maclavais facusi antipastu' thai ? (bine ca n-ai scapat tabasco ca africanii ! ) Report
October 25, 201114 yr comment_108428 calabrez ca la tailanda :D (atunci acompaniaza-l si cu un pic de orez fiert, ca pisca mai putin la limba ! ) Report
December 5, 201114 yr comment_114048 Vreau sa-ti spun ca ieri am fost la masa la socrii, soacra-mea a desfacut borcanul pe care i l-am dat si am fost foarte bucuroasa sa vad ca le-a placut foarte mult la toti.Eu stiam ca e bun .Socru-meu a mancat si cateii de usturoi (eu am pus si cateii de usturoi in borcane).Un borcan a plecat la mama in Ro, dar ea inca nu l-a desfacut.Merci din nou ! Report
December 5, 201114 yr Author comment_114064 Vreau sa-ti spun ca ieri am fost la masa la socrii, soacra-mea a desfacut borcanul pe care i l-am dat si am fost foarte bucuroasa sa vad ca le-a placut foarte mult la toti.Eu stiam ca e bun .Socru-meu a mancat si cateii de usturoi (eu am pus si cateii de usturoi in borcane).Un borcan a plecat la mama in Ro, dar ea inca nu l-a desfacut.Merci din nou ! Ma bucur! Si eu am trimis lui mama.Nici ea nu l-a deschis inca.Speram sa le placa si lor.Ai mei sunt inebuniti dupa anchoa, asa ca... Report
December 5, 201114 yr comment_114107 am refăcut antipastu cu ardei capia in loc de gogoşari, plus că de data asta am şi sterilizat borcanele şi înainte şi după ce le-am umplut, ceea ce vă urez şi dumneavoastră, mai puţin pe alea cu ghiare şi gumă care după ce au fost intromise total în apă fiartă, nu s-au mai calificat la proba cu capu'n jos Report
February 21, 201214 yr comment_131450 L-am comis si eu.Din pacate n-am avut anchoa , am folosit sardina in ulei,dar tot a iesit super buna.Eu am facut doar 2 borcane, asa de incercat Report
February 21, 201214 yr comment_131472 eataly, să ştii că am dat cadou un borcan unui italian sclifosit în ale mîncărurilor şi l-am dat cu roţile-n sus! brava de trei ori şi să ne mai dai reţete de la antonella Report
February 21, 201214 yr Author comment_131480 L-am comis si eu.Din pacate n-am avut anchoa , am folosit sardina in ulei,dar tot a iesit super buna.Eu am facut doar 2 borcane, asa de incercat Interesant Ioana cu sardine.Ca-s mai carnoase. eataly, să ştii că am dat cadou un borcan unui italian sclifosit în ale mîncărurilor şi l-am dat cu roţile-n sus! brava de trei ori şi să ne mai dai reţete de la antonella Dex, am avut emotii.Ma bucur m-a promovat italianul.Cat despre Antonella, daca stau bine si ma gandesc pe forum sunt 3 retete de la ea: galustile din ricotta in sos de rosii, antipastul asta si anghinarea umpluta(imbottita) in suc de rosii.Toate delicioase. Report
February 28, 201214 yr comment_132727 L-am comis si eu.Din pacate n-am avut anchoa , am folosit sardina in ulei,dar tot a iesit super buna.Eu am facut doar 2 borcane, asa de incercat Interesant Ioana cu sardine.Ca-s mai carnoase. sa sti ca nu.am avut fileuri de sardina,s-au topit efectiv Report
September 15, 201214 yr Author comment_163196 50% ardei grasi dulci 50% pepper cherry iuti pe aia iuti i-am curatat de cotor i-am oparit 2 minute in apa cu otet sa-ti mai piarda din iutiala i-am adaugat mai spre sfarsit.Am dublat cantitatea de patrunjel si anchoa. va inchipuiti ce nebunie mi-a iesit? Report
September 18, 201214 yr comment_163552 Am facut si eu,mersi sorella.4 borcanase cu ardei iute,si 2 normale. Report
September 30, 201213 yr comment_164747 saptamana trecuta am facut reteta, am folosit uleiul de la conserva de ton si borcanelul de ansoa + uleiul de la altul, il mai aveam in frigder si nu stiam la ce sa il folosesc. probabil ca reteta sufera un pic la gust din cauza lipsei uleiului de masline, dar la ce ulei avem noi aici, mai bine cel de la peste. mi-a placut, multumesc pentru reteta! Report
October 15, 201312 yr comment_206652 am refăcut antipastu cu ardei capia in loc de gogoşari, plus că de data asta am şi sterilizat borcanele şi înainte şi după ce le-am umplut, ceea ce vă urez şi dumneavoastră, mai puţin pe alea cu ghiare şi gumă care după ce au fost intromise total în apă fiartă, nu s-au mai calificat la proba cu capu'n jos tocmai ce-mi incrucisai cărările cu antipastu din 2011 care nu'ș cum a scăpat neconsumat. antipastu, nu 2011. poate din cauza proximității cu sticlăraia vinicolă? ce voiam sa vă spun e că e la fel de bun ca acu' doi ani. Report
October 17, 201312 yr Author comment_206727 Mi-am facut si eu o tura(vro' 12 borcanele mici). Si as mai face o tura, cat mai gasesc ardei. Report
October 22, 201312 yr comment_206975 Am facut in weekend reteta.Lili, ce marime are paharul tau cu care masori uleiul, otetul?Eu am pus 1 cup ulei si 1 cup otet, deci 250ml, dar am senzatia ca otetul a fost cam mult, asa ca am mai adaugat putin zahar.E super buna si merge la fix cu paste sau cu cartofi natur!Mersi! Report
October 25, 201312 yr Author comment_207183 Am facut in weekend reteta.Lili, ce marime are paharul tau cu care masori uleiul, otetul? Cred ca-i ala de 200.Daca l-ai gustat cald, sigur gustul e mai acccentuat.Dar ma bucur ca ai remediat cu zahar.Fiind o reteta de la o prietena, nici ea nu a fost precisa.Mi-a zis "cam un pahar".Si prin fierbere s-a mai evaporat "taria" otetului.Important este rezultatul final. ps:vad ca ai folosit si borcanasele de anchoas.Bine ai facut! Am facut si eu o tura pe anul asta,19 borcanase. Holly Molly, 1 la zero pentru tine.Eu n-am facut atatea! Report
October 25, 201312 yr comment_207186 Am facut in weekend reteta.Lili, ce marime are paharul tau cu care masori uleiul, otetul? Cred ca-i ala de 200.Daca l-ai gustat cald, sigur gustul e mai acccentuat.Dar ma bucur ca ai remediat cu zahar.Fiind o reteta de la o prietena, nici ea nu a fost precisa.Mi-a zis "cam un pahar".Si prin fierbere s-a mai evaporat "taria" otetului.Important este rezultatul final. ps:vad ca ai folosit si borcanasele de anchoas.Bine ai facut! Mersi pt raspuns. Mi s-a parut mie ca e cam mult 250ml otet.Mi-a ramas putina cantitate si nu stiam in ce sa le pun si mi-a venit ideea sa folosesc borcanasele de ansoa Nu am gustat-o rece, am mancat atunci calda si in weekend mai desfac un borcan sa fac cu cartofi.Mersi mult pt reteta! ps: urmatoarea pe lista e reteta de chiftelute din ricotta de la Antonella Report
October 26, 201312 yr comment_207210 Tot am zis ca-l fac...si ia am facut de proba dintr-un ardei jumate, doua cutiute de thon mici ( italienesti ) si anchois ....poza din tigaie...a iesit un borcanas si un borcanel...nu ma chinui sa le sterilizez, ca am musafiri diseara si maine la pranz asa ca.... Report
October 26, 201312 yr Author comment_207218 Nu am gustat-o rece, am mancat atunci calda si in weekend mai desfac un borcan sa fac cu cartofi.Mersi mult pt reteta! ps: urmatoarea pe lista e reteta de chiftelute din ricotta de la Antonella Brava, fa-le ca-s bune! Tot am zis ca-l fac...si ia am facut de proba dintr-un ardei jumate, doua cutiute de thon mici ( italienesti ) si anchois ....poza din tigaie...a iesit un borcanas si un borcanel...nu ma chinui sa le sterilizez, ca am musafiri diseara si maine la pranz asa ca.... Exact asta era si ideea Stella, de facut si "de pe o zi pe alta".Acu ardei se gasesc tot anu', dar astia "de sezon" ii gasim doar acum. Report
October 26, 201312 yr comment_207236 Lilly, oare 2-3 capere n-or sta *bine* acolo??s-au terminat borcanelele...maine fac alta portie Report