October 20, 201114 yr comment_107803 Da, ti-am masacrat ceaiul. Nu-i bai ,ca vine altul si mai si ...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
October 20, 201114 yr comment_107818 oţetul de trandafiri nu e ăla de se foloseşte pe la nas şi pe tâmple, în caz de leşin? parcă aşa îmi aduc aminte din cărţile cu domniţe leşinătoare.bunica mea avea întodeauna oţet de crini albi cu care ne făcea frecţie când eram răciţi. Report
October 20, 201114 yr comment_107860 oţetul de trandafiri nu e ăla de se foloseşte pe la nas şi pe tâmple, în caz de leşin? parcă aşa îmi aduc aminte din cărţile cu domniţe leşinătoare.bunica mea avea întodeauna oţet de crini albi cu care ne făcea frecţie când eram răciţi. Eu am crini albi in spirt .Se aduna Crini albi in Iunie ,de ziua Sf.Anton ,se duc la "mistic club " ,se sfintesc si apoi se pun in spirt.Prin Ardeal asa e traditia la catolici.Petalele de crin au proprietati cicatrizante,catifeleaza pielea . Report
October 21, 201114 yr comment_107888 bunica mea avea întodeauna oţet de crini albi cu care ne făcea frecţie când eram răciţi. bunica mea cu bunica ta parca au schimbat retete in bazinele de la Baile Felix. ce frecus imi tragea cu otetul de crini si ce impachetari artistice cu felii de cartofi pe frunte sau in jurul gitului, numai eu stiu ... era vaaai de capul si de nasul meu !!! Report
October 21, 201114 yr Author comment_107901 Atunci mergea la leacuri babesti otetul asta! In cartile, mele domnitele lesinatoare le resuscitau cu saruri. Acum se dau palme! Report
October 25, 201114 yr comment_108390 am ramas datoare cu niste poze: zmeura si afine. doar ca cel de zmeura nu are culoarea reala. chiar e roz, nu portocaliu cum se vede in poza Report
December 21, 201114 yr Author comment_117127 Am unit otetul de capsuni cu cel de trandafiri si incet incet adaug alte experimente: Otet de rodii Am folosit otet de mere si o mana buna de boabe de rodie.Am lasat 3 zile, am filtrat si degustat. Report
May 15, 201214 yr comment_148720 Decalar deschis sezonul 2012 la aromatizarea otetului cu fructe de sezon Azi am pus la macerat 1 l de otet cu capsuni. Report
July 25, 201313 yr comment_203284 [center]Otetul meu de trandafiri proaspeti, ca la uscat nu au mai ajuns. Reteta pe blog.(De acum nu mai înfloresc, dar mai sînt boboci. Încerc sa adun vreo cîtiva, îi usuc si-i transform în apa de baie ) Lesin dupa mirosul lor! Are otetul o aromaaaaaa! Mmmmm! [/center] Report
July 25, 201313 yr Author comment_203289 Maya, ce-ai facut tu e minunat.Arta tare poetic sticluta aia.Hai sa-ti "vand" un pont: foloseste-l cu succes imotriva acneei. Report
July 25, 201313 yr comment_203290 Maya, ce-ai facut tu e minunat.Arta tare poetic sticluta aia.Merci Mai am una mai mica, triunghiulara - parca mai poetica este, dar am început-o deja Hai sa-ti "vand" un pont: foloseste-l cu succes imotriva acneei. Din fericire nu suferim de ele, asa ca-l voi folosi la salate Am citit si eu pe undeva ca acest otet este ideal pentru masaje si frectii sau comprese, fiind un bun remediu împotriva febrei si racelii, a durerilor de cap, dureri reumatice... Diluat cu aproximativ 10 parti de apa se poate folosi la clatit parul, tonic pentru ten sau chiar ca apa de gura - dezinfecteaza si trateaza anumite afectiuni bucale. Report