Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tarta sarata cu zucchine si morcov

Featured Replies

Am facut si eu tarta, ca ieri am gatit ceva chinezesc, si-mi ramasese jumatate de morcov. Asa un dovlecel de vreo 150 de grame un sfert de ceapa, jumatatea de morcov, un ou, doua linguri de faina cu varf,cascaval ras, o lingurita praf de copt si ulei pana mi s-a parut ca seamana la consistenta cu poza pusa de Any!

Am furat din ea calda, dar sunt absolut sigura ca rece e mai buna, numai ca eu o las altora!! :hungry:

O sa pun si poze!!

• Author

Am facut si eu tarta, ca ieri am gatit ceva chinezesc, si-mi ramasese jumatate de morcov. Asa un dovlecel de vreo 150 de grame un sfert de ceapa, jumatatea de morcov, un ou, doua linguri de faina cu varf,cascaval ras, o lingurita praf de copt si ulei pana mi s-a parut ca seamana la consistenta cu poza pusa de Any!

Am furat din ea calda, dar sunt absolut sigura ca rece e mai buna, numai ca eu o las altora!! :)

O sa pun si poze!!

Sunt sigura c-a fost buna, numa' c-a fost putina. Dar cum eu cunosc "pasiunea" ta pentru morcovi :) , e bun si-asa!

Pai pana pun poze feed back, a fost foarte apreciata! Axum daca stiu ca e apreciata, pot face mai multa.

Si apreciez ca tii minte cat de tare iubesc eu morcovii!!

Uite poza cu portia verisoarei, eu sunt la cura:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1431.jpg

Si ea e la cura dar altfel de cura!

• 7 years later...
Mai scoatem retete de la naftalina - delicioasa! am facut-o azi dimineata, inainte sa "plec" la serviciu, acum nu mai e...

post-192-0-73292800-1588633452_thumb.jpg

Mai scoatem retete de la naftalina - delicioasa! am facut-o azi dimineata, inainte sa "plec" la serviciu, acum nu mai e...

Super! Daca nu uit, maine cand vin de la serviciu, fac si eu tarta asta. Am toate ingredentele.

Gata, am executat-o.

Am tăiat o bucățică așa calda. E buna tare! Și cum trebuia eu sa o scrantesc un pic, nu am stors destul de bine legumele, așa ca e un picuț umeda.

Oricum, nu cred ca rămâne ceva din ea.

Întrebare- s-ar putea înlocui faina cu faina de migdale? Ați încercat?

( am presarat puțin parmezan de-asupra..)

post-1728-0-25385400-1588722155_thumb.jpeg

Edited by Wowerful

• 4 years later...

Sa mai actualizam...

Tarta asta ramane una din preferatele familiei. Acum imi aduc aminte ca am facut si "opo squash" tot dupa reteta asta, la gust nu s-a simtit mare diferenta.

post-192-0-62666500-1718060429.jpg

Am făcut și eu, fără praf de copt și pe motiv să fie mai fără chestii, dar și pentru că nu mi s-a părut indispensabil, fiind o chestie cu vegetale suculente. Praful de copt le face mai rumene/maronii la suprafață, deci a mea a rămas mai albicioasă, dar a fost excelentă! ? Și am făcut-o cam la ochi, mai puțin ulei, mai multă brînză...

20240615_114315_copy_1008x567.jpg

Carmella, nici eu n-am pus praf de copt si de obicei nu pun, ca am omis acest ingredient cand am scris reteta in caiet ?. Cum zici, nu i-am dus lipsa.

Am mai facut o tarta zilele trecute, dar cu spanac si in tigaie, nici acolo n-am pus praf de copt (n-am poze de data asta dar va pun link, doar sa va aduc aminte de ea, ca a fost tare buna si aceea ?)

https://forum.artaculinara.ro/topic/4478-placintatarta-cu-spanac-si-cascaval-la-tigaie/#entry191925

• 10 months later...
E randul meu sa scutur praful?. Tarta asta ramane preferata noastra, dintre toate retetele cu zucchini. Daca n-ati facut-o nu stiti ce pierdeti.

post-192-0-37271600-1745373642.jpg

Uite ca eu nu am făcut-o niciodată, așa ca e în plan pentru mâine!