January 31, 201214 yr Author comment_126285 Grazie AnY! Ia uite ce aratoasa-i in forma de chec !Sa va fie de bine, Lili ! Report
January 31, 201214 yr comment_126288 ... mananca dovlecel la abur si morcov crud, de ce nu o manca asa nu stiu...nu stiu sa-ti spun la dovlecel, dar la morcov a maaaaare diferenta intre morcovul crud si cel gatit, la gust. mie nu mi-a placut de mica morcovul fiert. doar in salata boef il mancam. in rest... bleah. crud, in schimb, mi-a placut din totdeauna. acum il pot manca si gatit, dar nu-l mai mananc din motive de monti.asa ca o inteleg pe Ada Report
January 31, 201214 yr comment_126297 Ia uite ce aratoasa-i in forma de chec ! Multumesc Any.Eu n-am pus ceapa si am exagerat cu morcovul.Se vede? Report
January 31, 201214 yr Author comment_126305 Ia uite ce aratoasa-i in forma de chec ! Multumesc Any.Eu n-am pus ceapa si am exagerat cu morcovul.Se vede? E fara cusur ! Report
February 7, 201214 yr comment_128426 Am trecut la repetir... buna rau. As fi putut sa o fac cu faina de linte, da' mi-a placut prea mult data trecuta cu faina integrala+tarate, asa ca am mers pe prima incercare.Am facut si poze... maine le postez... Report
February 7, 201214 yr Author comment_128496 Am trecut la repetir... buna rau. As fi putut sa o fac cu faina de linte, da' mi-a placut prea mult data trecuta cu faina integrala+tarate, asa ca am mers pe prima incercare.Am facut si poze... maine le postez... Brava, abia astept ! Report
February 9, 201214 yr comment_128933 Am facut si poze... maine le postez... Brava, abia astept ! Si pozele... Am papat-o pe toata. Superdelicioasa atat calduta cat si rece... sigur o mai fac, ca mai am o gulie.Dupa aia nu mai stiu.Multam fain! Editez... ca mi-adusei aminte. A crescut dublu de data asta, fata de de prima in care nu am avut sa pun praf de copt. Report
February 9, 201214 yr Author comment_128943 Ce frumoasa e!Ai vazut ca-i buna calda si rece?Tu-mi faci pofta s-o fac iar . Sa va fie de bine, tare ma bucur ca v-a placut! Report
February 10, 201214 yr comment_129127 Tu-mi faci pofta s-o fac iar . Da-i bataie... eu o voi face din nou saptamana viitoare. Report
February 20, 201214 yr Author comment_131160 Danna, wow, dupa castagnole acum tarta asta . Bravo, ma bucur ca ti-a placut, perfecta ti-a iesit!Yoyo, nu, nu are interiorul umed.Dar nu e uscata.E destul de compacta, se taie usor, si rece si calda.Eu cand o fac, n-o tai niciodata imediat dupa ce o tai din cuptor. O las "sa se aseze" cat de cat.In plus zucchinele, morcovii si ceapa eu le storc foarte foarte bine inainte de a le amesteca cu celelalte ingrediente. Report
March 2, 201214 yr comment_133705 Am facut-o din nou aseara, dar e inca intacta, ca am facut-o pt seara aceasta. Si de data asta am facut-o cu faina de linte. Arata superbine... Sunt curioasa sa vad deosebirea de gust intre cea cu faina integrala/tarate de ovaz si cea cu faina de linte. Revin cu impresii si sectiune. Report
March 2, 201214 yr Author comment_133709 Sunt de-acord cu tine, arata super bine !E bine de stiut pentru cine nu mananca produse cu faina alba . Report
March 20, 201214 yr comment_137703 Ce fain arata...A, ca mi-am adus aminte. Sa stii ca a fost buna si cu faina de linte, da' parca a fost mai buna cu faina integrala/tarate de ovaz (jumi-juma). Report
March 20, 201214 yr Author comment_137706 Ce fain arata...A, ca mi-am adus aminte. Sa stii ca a fost buna si cu faina de linte, da' parca a fost mai buna cu faina integrala/tarate de ovaz (jumi-juma). Am mai mancat din ea si azi la pranz, ca mi-a mai ramas.Pai de-acum stii cum s-o faci, ai facut diferenta intre una si alta, care ti-a placut mai mult aia o faci . Report
April 21, 201214 yr comment_144776 O mai postez inca o data,sa te convingi ca sta in retetarul familiei forever si mai mult nu pun,ca nu vreau s-acaparez topicul Dar sa-ti povestesc eu ce-am patit cu zucchini.Am luat saptamana trecuta cativa si i-am pastrat la frigider,caci n-aveam timp sa fac tarta.Ieri am prajit 2,gust din ei si mare mi-a fost mirarea sa descopar ca erau amari.Asa ca azi i-am curatat pe restul si i-am tinut in apa cu sare inainte sa-i rad.Mi-a fost frica sa nu trebuiasca s-arunc tarta,dar am scapat.Iar ce vezi verde, e praz si cred ca asa va ramane in reteta de-acum incolo,caci ne-a priit mai bine decat ceapa. Report
April 22, 201214 yr Author comment_144814 Ellani te cred ca e reteta de familie ca deja ai facut-o de multe ori! Ma bucur tare mult ca te-am putut inspira si e pe gustul vostru!Zucchine amare n-am nimerit niciodata, nici cand le tineam prea mult in frigider. Dar bine ca ai rezolvat.Iar prazul e foarteb bun de inlocuit ceapa. Brava ! Report
July 4, 201214 yr comment_156136 Azi am refacut si eu tarta , dar in forme de briose. Din portia intreaga mi-au iesit 24 de bucati ( doua tavi) . Jumate am pus la congelator pt. sambata, jumate le mancam acum, caldute. Fara decor, ca nu se mai poate sta in bucatarie. Report
July 4, 201214 yr Author comment_156139 Azi am refacut si eu tarta , dar in forme de briose. Din portia intreaga mi-au iesit 24 de bucati ( doua tavi) . Jumate am pus la congelator pt. sambata, jumate le mancam acum, caldute. Fara decor, ca nu se mai poate sta in bucatarie. Sunt frumoase foc Corina, in forme de briose ! Eu pe azi o am in plan ca s-o mancam maine . Report
July 6, 201214 yr comment_156381 Ia , sa le pun si coafate, sa nu se piarda la retete zilnice, plus o poza impreuna cu checul Stellinei, tot in forme de briose. Report
July 16, 201214 yr comment_157486 Am facut si eu reteta asta si marturisesc ca am facut-o azi a doua oara, ca prea buna a fost, doar ca data trecuta n-am mai apucat sa pozez nimic Uite si dovada: Mi-a placut mie asa, in forma de muffin.DELICIOS, merci edit: va dati seama ca erau calde spre fierbinti cand ma chinuiam sa le pozez, ca altfel pateam ca data trecuta... asa ca nu li s-a pastrat forma perfecta Report
October 3, 201213 yr Author comment_165144 Ia , sa le pun si coafate, sa nu se piarda la retete zilnice, plus o poza impreuna cu checul Stellinei, tot in forme de briose. Mi-au placut si necoafate, dar cu oleaca de freza in plus sunt extraordinare!Ce le-ai pus, Cori? Am facut si eu reteta asta si marturisesc ca am facut-o azi a doua oara, ca prea buna a fost, doar ca data trecuta n-am mai apucat sa pozez nimic Uite si dovada: Mi-a placut mie asa, in forma de muffin.DELICIOS, merci edit: va dati seama ca erau calde spre fierbinti cand ma chinuiam sa le pozez, ca altfel pateam ca data trecuta... asa ca nu li s-a pastrat forma perfecta Foarte faine si in forme de muffins si ma bucur enorm de mult ca ti-au placut!! In plus sunt bune si a doua zi! Da, foarte buna tarta!dovada..Multumesc pt reteta Oana sa va fie de bine, eu abia acum am vazut postarile voastre!Frumos ti-a iesit! Report