Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La multi ani Cristina!

Featured Replies

Aussie, iti doresc din suflet sanatate, fericire si impliniri! Sa ai o zi minunata! Si dupa vacanta care urmeaza sa ne dai vesti bune! :) :) :)

Iti dau tie ultimul trandafir inflorit din gradina mea, cu nitica zapada, ca sa te obisnuiesti cu ideea :)

60_a2a5614e314518a93ec3b22e60ed59aa_thumb.jpg

Cristina, la multi ani,cu intreg cortegiul de urari de sanatate, noroc, fericire, si tot restul.Sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa ai o vacanta superba in RO, o logodna de vis, si sa va simtiti cat mai bine.

voiam sa-ti pun si un buchet de orchid, dar mi-a dacedat compul mare, si pe lapul

sotului ( rechizitionat in urganta) nu am poze :D :D :D :D , dar stiu eu ca la tine acolo ai cele mai minunate orchidee.

Multumesc frumos Raluca :D Imi doresc asa mult sa ma intorc in Au cu vesti bune :appl:

Mimi si Georgy Anna multumesc!!

Hazel trandafirii sunt absolut superbi =))

Stella - esti o scumpa ca intotdeauna :D De ziua mea eram pe drum - faceam o escala de cateva ore in Bangkok si stiam ca acolo imi voi delecta ochii cu cele mai superbe orhidee - nu m-am putut abtine si am cumparat un buchet imens care a ajuns in Romania la oameni dragi mie. Nici nu-ti spun cat s-au bucurat =))

Julix_2007 multumesc mult pentru urari!

Giorgiana :D

Maya :D multumesc - poza este f frumoasa ca de obicei :D

Issis :appl: multumesc mult! la Targoviste ningea cu fulgi mari cand am ajuns :D

Laura :D multumesc frumos!

Bonicelli :appl: ciocolata imi face cu ochiul! Multumesc!

La multi ani, Cristina! Sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele sa ti se indeplineasca.
  • 11 months later...

LA MULTI ANI!!! cu multa sanatate, bucurii, fericire, dragoste si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!!!!

post-88-12923943638456_thumb.jpg

La multi ani Cristinuco! :headbang:

multa sanatate si implinirea celei mai arzatoare dorinte :)

post-84-12923982903316_thumb.jpg

La multi ani Cristina, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai (si sper ca esti la fel de norocoasa ca orice sagetator, nu :D)? :D

Multumesc mult doamnelor - ce m-am bucurat sa citesc aici azi!! Giorgiana Stella, Maya, Foxyy, Sissi, Julix, Zoazorel cate o imbratisare calda tuturo si multi :wasted:

Uma, da ma consider o mare norocoasa - :notworthy:

Boni :P "dorinta mea cea arzatoare" si "marele proiect" Lapona :P sunt in curs de desfasurare :P - intru la celalat subiect sa actualizez imediat.