January 20, 201214 yr Author comment_123813 Fox, sunt aproape sigura ca am vazut Gavottes din astea in Carrefour, la raionul cu biscuiti si alte cele de genul asta daca imi amintesc bine..Spor la prajiturit La care anume? La asta de langa mine, mi-au zis ca nu mai primesc de ceva timp asa ceva. Au avut, dar n-au mai primit, nu se stie din ce motiv. Report
January 20, 201214 yr Author comment_123814 ok, cred ca-mi imi inchid contul pe arta, nu se mai poate .Nu va e mila?Normal ca nu ne e mila! Dar, ca sa nu zici ca-s rea, te anunt cand il fac si-ti pastrez si tie o felie. E in regula asa? Report
January 20, 201214 yr Author comment_123815 Ahh,cum sa fac sa nu-mi ramana ouale crude in ultimul strat? Trebuie sa fac alta crema pentru deasupra ca eu nu ma impac de loc,dar absolut deloc cu ouale crude,dar tare imi trage cu ochiul reteta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif Daca imi iese ceva o sa vin sa va spun.Pe vineri o execut Deeeeeeeeci.... in ce stadiu esti? Report
January 20, 201214 yr comment_123818 si io care 'ceam ca deja l-ai facut si-ai venit sa ne faci in ciuda azi m-a uitat si eu pe la Carrfour din catunu meu dar nici gand nici poveste, daca ploua zilele viitoare cred ca ma inham la facut crepes dantelles ... s-apoi ce-o mai fi om mai vedea Report
January 20, 201214 yr Author comment_123820 si io care 'ceam ca deja l-ai facut si-ai venit sa ne faci in ciuda azi m-a uitat si eu pe la Carrfour din catunu meu dar nici gand nici poveste, daca ploua zilele viitoare cred ca ma inham la facut crepes dantelles ... s-apoi ce-o mai fi om mai vedeaAm vrut sa-l fac, dar n-am gasit clatitele. Poate ma nevrozez si trec acu' la bucatarie sa le prestez.De facut, vreau sa-l fac, pentru duminica, avem o aniversare in familie. Report
January 22, 201214 yr Author comment_123999 Gavottes - reteta copiata dintr-un post a lui Daneza13Le-am facut. Ca n-am gasit nica nicaieri! Normal ca am folosit hartie de copt, ca n-aveam nimic altceva la indemana. De-as fi fost sigura ca se desprind de tava, le puneam direct pe teflon. Da' n-am vrut sa risc.Sunt bune la gust, relativ usor de facut. Da' iti trebe si ustensila buna (hartie speciala). Report
January 22, 201214 yr Author comment_124000 Al doilea strat :70 g ciocolata albaL-am facut. E la frigider, la racorica. Maine (adicatelea azi), tre' sa-l termin de ornat. Sper sa fi iesit ceva interesant.Normal ca am dat-o prin balarii. In loc sa pun ciocolata alba..... am pus neagra! Sclerozata mi-s. Eram cu hartia in fata si-am facut pe de-alaturea. Multam pentru ajutor si informatii. Report
January 22, 201214 yr Author comment_124022 ...Foxulinooooooo, si poza???Inca e in frigider. Acusi il scot si-l aranjez si fac si poza. Report
January 22, 201214 yr Author comment_124070 Am facut tortura. Normal ca la ornat.... vai s-amar. Ca sa nu mai zic de scris. Da' noi sa fim sanatosi! Si-o laterala: Sectiune nu stiu daca o sa am, mergem cu el la o crasma. De-o ramane ceva, poate-poate o sa pozez. Daca nu, tre' sa-l faceti, ca sa vedeti ce iese! Dupa cum vedeti inca nu-i pregatit complet pentru plecare, l-am lasat pe tava, dar dupa ce-i pun hartia si cartonul sub el, mi-e ca ies pe usa. N-apucam nici pozele astea sa le fac! Report
January 22, 201214 yr comment_124096 Foxy, arata exact asa cum trebuie Felicitari si sa aveti pofta! Report
January 22, 201214 yr comment_124105 Foarte fain arata , La multi ani sarbatoritului/sarbatoritei . Report
January 22, 201214 yr comment_124162 Pfoaaaai de mine, Fox, cum aratăăăăăă... Eşti tare, ce mai! N-aş avea-n veci curaju" să-l fac. Report
January 22, 201214 yr comment_124163 Foxulinule!!! Asteptam rozandu-mi unghele',acu-mi rod unghele' ashteptand ...Mnnee! Ce binee araattaa!!! Io' nu-s capabila de asa ceva Bravo fata... Report
January 22, 201214 yr comment_124164 La multi ani sarbatoritei. PS: Foxule, data viitoare cand le mai faci foloseste planseta de silicon, le vei desprinde mai usor (cred). Report
January 22, 201214 yr comment_124169 Pfoaaaai de mine, Fox, cum aratăăăăăă... Eşti tare, ce mai! N-aş avea-n veci curaju" să-l fac. Mai ales în conditiile în care i-au lipsit cel putin doua din ingredientele de baza! Da' s-a descurcat fata! Report
January 23, 201214 yr comment_124234 Ce fain ti-a iesit! Acum asteptam si impresii de gust! Cre' ca ma pun pe cautat gavoatele alea,dar slabe sanse sa gasesc.Oricum,nu ma las si improvizez eu ceva in locul lor,dar tortul il voi face neaparat!Alta-i ca n-am nici inel din ala.Am tava cu inel detasabil,dar din cate vad,tortul iese destul de inalt si ma gandesc ca nu-mi va incape toata umplutura.Of,dileme si iar dileme faceti la casa omului P.S Iar vin eu cu o bataie de cap.Se poate sa fie mutat subiectul la retete de dulciuri?Are ritzept,poze tot are si-ar fi pacat sa se piarda printre sfaturi,asta,daca si Foxyy e de-acord,bineinteles. Report
January 23, 201214 yr comment_124237 Am tava cu inel detasabil,dar din cate vad,tortul iese destul de inalt si ma gandesc ca nu-mi va incape toata umplutura.Of,dileme si iar dileme faceti la casa omului Ellani, poti extinde in inaltime inelul detasabil cu ajutorul unei folii de Al. tai o bucata de folie, cit vrei tu de lata, si o lipesti cu putin unt de peretele interior al inelului detasabil. Report
January 23, 201214 yr comment_124240 Multumesc,Dana! Ma gandisem la o astfel de varianta,dar nu eram sigura ca va fi folia destul de rezistenta pentru asa ceva,dar daca ai confirmat,brevetat,indemnat,m-ai lipsit de-o dilema .(L-ai lipsit si pe sot,caci chiar vorbisem daca ar fi posibil de taiat fundul la vreo cratita pe care n-o folosesc.El zise ca 'nothing is impossible' dar asa,ramane si oala intreaga si inelul realizat ) Report
January 23, 201214 yr comment_124242 Am vazut creppes la Mega Image!Primul gand care mi-a venit a fost daneza cu al ei tort.Scumpute, dar daca trebuie... Poate il incerc si eu de ziua mea, ca tot trebuie sa fac 3 torturi! Report