Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaiafet de creveţi în stil cajun

Featured Replies

crevetii mei, care au scapat nedecorticati, stau bouche à bouche si se privesc in ochi :) (mititeii de ei, cre' ca pun la cale un bairam ! =)) )

Sadico!

nu e vina mea, ca au ajuns asa. ;) Dexter a dat tonu', eu ii tin isonu' ... ;)

Ai mei s-au salvat, ii aveam in plan pe diseara. Saptamana viitoare insa sunt ai mei ;) !

Ai mei s-au salvat, ii aveam in plan pe diseara. Saptamana viitoare insa sunt ai mei :blush: !

... si-au salvat numai carapacea azi, ca doar n-ai sa-i tii necongelati pina saptamina aviatoare. :happy2: si mai ziceai de mine ca sint insensibiloasa :lol:

Ai mei s-au salvat, ii aveam in plan pe diseara. Saptamana viitoare insa sunt ai mei :lol: !

... si-au salvat numai carapacea azi, ca doar n-ai sa-i tii necongelati pina saptamina aviatoare. :blush: si mai ziceai de mine ca sint insensibiloasa :lol:

Nu mai, of, chiar s-au salvat, nici nu i-am cumparat :happy2: , erau in plan pe azi.

• Author

paranghelie, zaiafet şi bairam să fie!

şi ai mei au scăpat ieri, dar azi nu mai scapă. fac o porţioară mai mică in magic şi nici nu trebuie să spăl blenderu', că-i cît un tanc.

• Author
adică magic bullet, un blenderel aşa mai firav in care poţi să faci amestecurile direct in "cana" respectivă şi să pleci cu ea unde ai treabă. foarte bun pentru smoothies, dar se cam chinuie la chestii mai serioase, nu are decît 220 W. tancu' are 700 W http://www.cool-smileys.com/images/army7.gif

[center]crevetii mei, care au scapat nedecorticati,

[/center]

Mama sunt plini de oua! :D

Eu nu i-am vazut niciodata cu oua aici.

Erau proaspeti?Sau decong?

Lilly, erau proaspeti si fierti de catre pescari. la noi, ouatzii sint la ordinea zilei si ii folosesc adesea cu tot cu oo. imi place cum crantzane intre dinti. :rolleyes:

[center]Dexter, pina la urma a fost un party for 2 :D

http://www.youtube.com/watch?v=bstErxsTGIU

iaca si starleta serii :D

http://img195.imageshack.us/img195/2070/0zaiafet1.jpg

extreeeem de buuuunaaaa (Any, nu mai astepta pina saptamina viitoare !!! :rolleyes: )

http://img534.imageshack.us/img534/1196/0zaiafet2.jpg

ca drept multumire pt. reteta, iti servesc un bonus, somleta de noodles cu creveti - pofta mare ! :D

http://img850.imageshack.us/img850/5219/0zaiafet3.jpg

[/center]

• Author
starleta din party for 2 sub cuvertura de creveţi outori este mirobolantofascinantă, mai ai o porţie? :rolleyes:

starleta din party for 2 sub cuvertura de creveţi outori este mirobolantofascinantă, mai ai o porţie? :D

mai am, da' pe-aia o pastrez pt. miine la micul dejun. :rolleyes: ([size=1]servit cu loooove sub plapuma :D [/size])

Facut si eu in seara asta cu creveti dintr-astia mici congelati dar nu-mi plac de nici o culoare, cind am amestecat era prea uscat si am mai pus o cutie de philadelphia asa ca se simtea cel mai mult brinza, lui Stefano insa i-a placut, o mai incerc cu creveti adevarati :rolleyes:

post-4-13270120379629_thumb.jpg

[center]Dexter, pina la urma a fost un party for 2 :(

iaca si starleta serii :(

extreeeem de buuuunaaaa (Any, nu mai astepta pina saptamina viitoare !!! :( )

ca drept multumire pt. reteta, iti servesc un bonus, somleta de noodles cu creveti - pofta mare ! :(

[/center]

Nu i-ai mixat de tot crevetii vad, fain ti-a iesit, eu stau si-nghit in sec, tot saptamana viitoare o sa-l fac.

...la noi, ouatzii[/url] sint la ordinea zilei si ii folosesc adesea cu tot cu oo. imi place cum crantzane intre dinti. :(

Încearca o data sa usuci (la cuptor, temperatura scazuta si daca se poate, usa întredeschisa) ouale de creveti, sau si mai bine, de langustine, si sa le macini deasupra unui fel de peste, ca pe un condiment :( Ai sa fii placut surprinsa.

• Author

adriana, nu-i aşa că-i bună şi uşor de făcut?

alexandru, oole uscate ajung ca un fel de botarga?

azi e zi de meciuri importante, aşa că trebuie zaiafet, de data asta cu multă (o legătură) ceapă verde

post-1215-13272501127675_thumb.jpg

...alexandru, oole uscate ajung ca un fel de botarga?

Un fel de, dar mai aproape de o foaie de nori facuta praf :thumleft:

E greu de comparat cu ceva cunoscut :)

haolică ce bine arată, mi-ai făcut o poftăăă, mă bucur că v-au plăcut :occasion14:

Si noua ne-au placut, si aratau bine si ai nostri, da' fara poza (am facut un photo shooting cu ultimu' dram de salata, intinsa obscen pe o felie de paine neagra, da' blitz-u' a stricat totu'...)

O s-o mai tot facem, ca nu trece saptamana fara o masa cu creveti la noi, si e o alternativa buna la reteta data de Titirimundi. Acum stiu sa fac crevetii chiar in doua feluri, noroc cu voi, ca-nainte-i fierbeam/prajeam simpli. =))

Multumesc si eu de reteta. :beer2:

haolică ce bine arată, mi-ai făcut o poftăăă, mă bucur că v-au plăcut :occasion14:

Da, ne-a placut la amandoi, abia astept sa-l fac pentru pretenarii mei vorba Stellei :beer2: !

• Author
Myra, asta da zaiafet, creveţi, pîine neagră şi salată obscenă, mai bine de atît nici nu se poate! să vă fie de bine!