February 11, 201214 yr comment_129361 Aproape asta Foxilica mea iubita!Tu ai pretentia ca la ora asta io sa mai stiu si de ape si corenti in mod corect??? Ba deloc! Ia intreaba-ma tu ceva de fizica mecanica ori ba... Psht, sa nu-i zici lu' tante profa!Daca ma platesti bine.... nu-i zic! Report
February 11, 201214 yr comment_129398 Ori aveti vointa,ori nu, Piscotel si Dex.Bravo,de 3, sau cate ori vreti voi! Eu recunosc ca nu, cel putin,deocamdata. Astept vara ,iar pana atunci incerc sa nu fac excese si-l las pe sot sa ia asupra lui marea parte de toxine(el oricum n-ar tine o dieta,veci). Report
February 12, 201214 yr comment_129560 O alta reactie adversa la femeile "tinere" ,astea ca mine ,este ca incepe sa va cada fata.La propriu . hai tu! de la, Doamne-ajuta, 5 kile? Pisco, bravo, te tzii pe pozitii! Ca detox, pe perioade scurte, merge! Moatzo...adica ai ajuns sa fii un om foarte plictisit sa inteleg? Vreau si eu sa fiu asa plictisita! eee, am si perioade cu destula adrenalina... Report
February 13, 201214 yr comment_129660 Raport la zi : Ieri : Cafea ,apa cu lamaie Pranz : Supa brotacel Cina : Piept de pui cu salata verde ( sos din suc de lamaie,otet si cateva picaturi de stevie ) Azi dimineata ,cantarul arata 500 de g minus .Sunt sub gabarit cu 2 kg . Am de gand sa continui pana cand ajung la cat mi-am propus . Azi : Apa cu lamaie ,cafea Pranz : [b][center]Supa crema de rosii cu avocado si nuci[/b] [b] [/center] Am pus in blender : pulpa de rosii 1/2 pulpa avocado1 tija telinao mana de nuci300 ml bulion de legumeseminte de chimen prajite in tava fara uleiardei iute sare de mare ..3-4 cristale Am facut un pure ,pe care l-am incazit putin .Papat jumatate .Restul mai tarziu cand mi-a fi foame . La cina ,o omleta din 2 ...oo ...."pe uscat" cu salata verde .[/b] Report
February 13, 201214 yr comment_129766 Si oricum o sa slabesti cu ocazia pregatelilor . Corect! De inima dom'ne! Report
February 13, 201214 yr comment_129767 PS in altă ordine de idei, misterul continuă, Dexter e Dexter şi asta transcende sex, religie, naţionalitate şi alte birocraţii Io doar unu' Dexter stiu, si e cel mai tare, mai ales cand e in laborator la el. http://www.youtube.com/watch?v=4com2AMqqW8 Report
February 14, 201214 yr Author comment_129838 terminai cele 3 săptămîni cu rezultate foarte mulţumitoare, pe lingă jos toxina! m-am ales şi cu o reducere a greutăţii de aproximativ 330g pe zi plus reduceri de pînă la 10 centimetri din circumferinţa anumitor părţi ale corpului.energia este la cote maxime şi voia bună la felurmează 6 săptămâni de reintroducere treptată a alimentelor, 1-2 pe zi. pişco, felicitaţiuni extreme, so far so good, îţi fac galerie în continuare! Report
February 14, 201214 yr comment_129945 nu-i Dexu ăla bre, e ăsta. Aaaaaaa, I see! In conclusion: you love breakfast, don't ya? Felicitaciones pentru cura ta de dezintoxicare! Eu ma uit si aplaud de pe margine si imi tot suflu in urechea-mi proprie si personala ca e cazul sa purced si io la drum. Report
February 15, 201214 yr comment_130083 Bravo Dexter ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Inteleg ca s-au dus in jur e 7 kg . Duca-se cu Dumnezeu ! Vaya con Dios !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Si sa nu se mai intoarca veci . Ne na na na .... http://www.youtube.com/watch?v=7LUm-E4GPU8 Report
February 15, 201214 yr comment_130084 Eu continui dupa principul : Dimineata : cafea ,ceai Pranz : smoothie de fructe sau legume supa crema Intre ele ,o mana de nuci Cina : carne + salata . Oua fierte + salata Branza + salata Acum sunt prinsa cateva zile ,dar revin si cu poze ,cat de repede . Pup Toxicii care se De-Toxifiaza .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
February 16, 201214 yr comment_130494 Astazi : Mic dejun : Un nectar de mere cu grape facut in blenderCeai ,cafea Pranz : O supa crema de brocoli cu putin parmezan facuta exact ca cea de conopida Am trecut dupa-masa pe la mama si nu am putut refuza o felie de paine cu salata de vinete . Cina : O bucata de cas cu salata de rosii De maine voi avea mai mult timp si incerc sa mai pun si poze . Jos Toxina !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Report
February 16, 201214 yr comment_130496 terminai cele 3 săptămîni cu rezultate foarte mulţumitoare, pe lingă jos toxina! m-am ales şi cu o reducere a greutăţii de aproximativ 330g pe zi plus reduceri de pînă la 10 centimetri din circumferinţa anumitor părţi ale corpului.energia este la cote maxime şi voia bună la felurmează 6 săptămâni de reintroducere treptată a alimentelor, 1-2 pe zi. felicitari maxime si alte 6 saptamani usoare! Report
February 16, 201214 yr comment_130497 Astazi :...Jos Toxina !Piscotel multa vointa in continuare ! toata stima! Report
February 17, 201214 yr comment_130547 Nectar din : [center]1 banana mica 1 mar curatat taiat cuburi 2 tije de telina curatate,taiate marunt apa minerala [/center] Concluzia : O Bunatate ! Asa zic si eu: O bunatate! Report
February 18, 201214 yr Author comment_130801 mă întorsei de pe unde fusei şi dau raportul: nu îmi mai place uleiul în salate şi nici dressingurile de nici un fel, mi se par maclavaisuri scîrboase. oţet bun şi eventual o (una) picătură de ulei, sunt de ajuns. forza pişco!!http://www.emofaces.com/en/emoticons/c/cheerleader-emoticon.gif Report
February 18, 201214 yr comment_130804 mă întorsei de pe unde fusei şi dau raportul: nu îmi mai place uleiul în salate şi nici dressingurile de nici un fel, mi se par maclavaisuri scîrboase. oţet bun şi eventual o (una) picătură de ulei, sunt de ajuns. forza pişco!! bine ca nu sunt singur pe lume! nici mie nu imi plac deloc nici dresingurile si nici sosurile (peste fripturi) .... tot ca tine le percep ... . Cu cat mai simplu si cu mai putine ingrediente cu atat mai bun. Daca un sos de mancare are ulei ales pe deasupra, m-ai pierdut de musteriu ... uleiul de masline imi placea muuuult si in salate si la gatit, dar de curand am primit un mail cum ca uleiurile extravirgine italienesti sunt in procent de 70% falsificate . Nu am avut timp sa citesc decat pe diagonala mailul, dar sa mai cercetez dc e adevarat ... Nu pot sa cred! ajungem la dieta ta: fara ulei... bravo Dexul! de fapt nu dietele pe scurta perioada au relevanta, ci schimbarea modului de viata/nutritie ... Report
February 19, 201214 yr Author comment_131033 raportul la faza de refacere: am revenit la aprox 2000-2200 de calorii pe zi dar incă nu am reintrodus nici o făinoasă şi nici o zaharidă in afară de cele complexe care se găsesc în mod natural în fructe şi legume. in urma detoxului, metabolismul s-a trezit din leneveală şi cu toate că am ridicat considerabil numărul de calorii, greutatea nu a crescut, ba chiar mi-am luat rămas bun de la încă 1 kg. Report
February 20, 201214 yr Author comment_131199 pişco, matale papi unt? dacă ai loc de 10g de unt in dietă şi vrei să mai schimbi metodele de preparare, incearcă peştele stil cajun pe care l-am postat la topicul cu ce peşti am mîncat azi. Report
February 20, 201214 yr comment_131203 Piscotel unde ai gasit stevie? nu cred ca-i vorba de shtevie ci de stevia, un indulcitor natural. Report
February 20, 201214 yr comment_131218 Am o intrebare asa mai de incepator Neaparat se slabeste in timpul curei de detoxifiere? Adica nu putem sa ne detoxifiem si sa ne pastram greutatea? Eu am 45 kg si cu greu am ajuns sa le pun pe mine, dar mananc destul de sanatos: fructe, legume, zilnic, carne rar, mai mult soia, nu cafea, nu alcool, lichide multe, multe. Dar as vrea si eu sa tin o cura de detoxifiere Report
February 20, 201214 yr comment_131222 Cosmina, scuza-ma te rog frumos, cum adica mai mult soia?Cum mananci soia? Sub forma de ce? Report
February 20, 201214 yr comment_131223 dar mananc destul de sanatos: fructe, legume, zilnic, carne rar, mai mult soia, nu cafea, nu alcool, lichide multe, multe. Cosmina, mie nu-mi pari prea intoxicata. Parerea mea e s-o lasi pe mai incolo. In schimb, eu nu am o parere tocmai buna despre soia, dar e doar parerea mea. Report
February 20, 201214 yr comment_131242 Cosmina, scuza-ma te rog frumos, cum adica mai mult soia?Cum mananci soia? Sub forma de ce? Scuze, nu m-am exprimat bine Adica snitele, piftele etc. de soia, in loc de carne. dar mananc destul de sanatos: fructe, legume, zilnic, carne rar, mai mult soia, nu cafea, nu alcool, lichide multe, multe. Cosmina, mie nu-mi pari prea intoxicata. Parerea mea e s-o lasi pe mai incolo. In schimb, eu nu am o parere tocmai buna despre soia, dar e doar parerea mea. Asta am auzit-o si eu...si ca e buna, si ca nu. Nu mai stiu ce sa cred. Pana una alta, mie imi place mult si o sa o consum Pai in cazul asta, nu ma apuc eu de nicio cura Imi cer scuze de intrebare, eram doar curioasa Report