March 28, 201214 yr comment_139611 Alina, iti multumesc de pontul cu emisiunea online!.L-am descarcat, insa l-am si sters imediat pentru ca a inceput sa mi se blocheze laptopul urat de tot.Merci oricum ! Report
April 1, 201214 yr comment_140387 Habar nu am daca e reluare (probabil) acum duminica 01.04.2012 in programul protv-ului figureaza la ora 14:00 Masterchef. Nu faceti legatura cu data Report
April 2, 201214 yr comment_140493 Habar nu am daca e reluare (probabil) acum duminica 01.04.2012 in programul protv-ului figureaza la ora 14:00 Masterchef. Nu faceti legatura cu data Da, a fost ieri in reluare.Am vazut si eu inceputul, vreo 5 minute, apoi m-a luat soomnul, m-a boscorodit jupanu' ca lui nu-i trebe mancaruri si cum mi-era lene sa ma conectez de pe lapetoapa, m-am dus in dormitor la nani..... Poate m-oi uita marti.... Report
April 3, 201214 yr comment_140937 Vazut Mastechef si in seara asta, mie personal, pentru petrecerea timpului marti seara, imi place. Sunt chestii bune si mai putin bune. Au terminat selectia si prima proba, tipul de-a ramas ultimul la taiatul cepei chiar parea sa aiba indemanare la manuirea cutitului. Imi plac cei alesi, in afara de fata cu "zambetul 13"... mi-a picat rau inca de cand a iesit cu replica asta si nu o pot vedea prea bine. Pana la urma ei sunt cei care s-au remarcat cu ceva in prima faza,e normal sa li se dea sansa pentru mai departe. Piscotel, cand au trimis-o acasa pe doamna cu piersicile, m-am gandit la opinia ta atat de realista si ti-am dat, inca o data, dreptate. Pentru mine e prima data cand urmaresc formatul asta de emisiune, am incercat sa gasesc pe net Masterchef Italia, insa n-am avut timp suficient sa imi fac o parere. Asa ca eu chiar astept fiecare emisiune viitoare.. so.. the show must go on! Editez ca mi-am dat seama pe ultima suta de metri ca nu i-am raspuns lui Any. Imi pare rau ca ai intampinat .. ceva probleme, eu ti-am zis de site, pentru ca noi avem toti pe laptopuri instalat programul sa putem vedea programe tv. Am si tv prin satelit, insa nu isi merita banii, cel putin in ultima perioada... semnalul de la ei e in salturi. Am avut probleme cu site-ul de tv online, cand aveam McAfee ca antivirus,asta imi bloca mereu accesul si calculatorul imi functiona greu. Nu-l recomand! Report
April 3, 201214 yr comment_140938 Alina, nu-ti fa probleme, eu iti multumesc pentru bunavointa !E computerul meu de vina, merge cam anapoda in ultima vreme. Report
April 3, 201214 yr comment_140939 Alina, nu-ti fa probleme, eu iti multumesc pentru bunavointa !E computerul meu de vina, merge cam anapoda in ultima vreme.Ca sa te uiti live pe net, iti trebuie, intr-adevar, un codec instalat (sop cast), dar... numai cu internet explorer poti vizualiza programele. Nu cu Mozilla&Co....Noi am instalat acel codec, apoi am vazut orice ne-a poftit inimioara. Sigur nu merge la tine? Daca vrei, iti trimit codecul (kit-ul) folosit de noi. Report
April 3, 201214 yr comment_140941 Alina, nu-ti fa probleme, eu iti multumesc pentru bunavointa !E computerul meu de vina, merge cam anapoda in ultima vreme.Ca sa te uiti live pe net, iti trebuie, intr-adevar, un codec instalat (sop cast), dar... numai cu internet explorer poti vizualiza programele. Nu cu Mozilla&Co....Noi am instalat acel codec, apoi am vazut orice ne-a poftit inimioara. Sigur nu merge la tine? Daca vrei, iti trimit codecul (kit-ul) folosit de noi. Problema cred ca este internet explorer. Mi se blocheaza computerul cu el, de aceea am pus google chrome.Merci oricum Foxule! Report
April 4, 201214 yr comment_141031 Eu am uitat sa ma uit, comentarii?nimic?Indiscretii ceva?Au taiat ceapa? Report
April 4, 201214 yr comment_141040 Eu am uitat sa ma uit, comentarii?nimic?Indiscretii ceva?Au taiat ceapa? Da, au taiat ceapa, cu tot cu degete! Faza cu ceapa mi-a placut mult, dupa aceea am adormit. O sa vad in reluare sfarsitul emisiunii.Si tipa careia sefii i-au mancat tot din farfurie si tipul cu supa/ciorba "seven seas". Report
April 4, 201214 yr comment_141085 Au fost unii care au gatit niste chestii foarte misto, a facut un tip muschi de porc cu piure de morcov si telina parca si sos de gutui, arata foarte bine, l-au mancat pana la ultima faramitura, desi Bontea spusese mai inainte ca el nu mananca porc ca nu-s ce, figuri! Si tipul cu supa de scoici a fost interesant, mi-a placut mult tipa care a facut mancare coreeana. In rest, iarasi nasoale, unul dintre concurenti are emisiuni culinare pe tv paprika si cica este bucatar totusi... A mai fost o tipa care a facut o rulada de miel cu ceva langa, interesanta, aranjamentul farfuriei ei l-am gasit pe youtube, la o mancare dintr-un restaurant cu stele michelin! Eu astept sa-i puna sa gatesca live ceva, ca asa in culise si sa vina cu mancarea gata, nu prea are farmec! N-am vazut dulciuri prea multe, n-am vazut mic dejunuri, poate in viitor ii pune sa faca si din astea! Report
April 4, 201214 yr comment_141106 Ca sa te uiti live pe net, iti trebuie, intr-adevar, un codec instalat (sop cast), dar... numai cu internet explorer poti vizualiza programele. Nu cu Mozilla&Co....Noi am instalat acel codec, apoi am vazut orice ne-a poftit inimioara. Sigur nu merge la tine? Daca vrei, iti trimit codecul (kit-ul) folosit de noi.SI la noi functioneaza exact asa fara probleme. Doar ca eu am uitat ieri de emisiune... Report
April 7, 201214 yr comment_141775 Sau poate la dezosat juriul Am eu ce am cu Chef-ii tv, care in emisiuni critica maioneza din comert si cuburile concentrate(nici mie nu-mi plac si nu le folosesc) dar... dar fac reclame la vegeturi , delica(ca)turi si mirosenii chipurile naturale. (Maestrul Horia V. poate sa se simta desi ca si comentator mi-e extrem de simpatic.) Poate juriul acesta e mai consecvent, sa nu vorbesc cu pacat, desi sunt 100% convins ca joaca roluri si i copiaza pe marii chefi din emisunile din afara. Mi-a fost gura aurita?. Ian vezi da ceteste tabloidu' de la linkul mai din vale. Omul are voie sa manance ce pofteste, dar e bine sa nu aiba standarde duble si sa fie cat de cat (nu cer nimanui perfectiune) consecvent.Nu-mi place cand pe sticla se infoaie in fata unei conserve de rosii, iar apoi baloteaza la greu in privat trash-donalde. http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/sorin-bontea-cel-mai-dur-jurat-de-la-masterchef-se-inmoaie-in-fata-mancarii-de-proasta-calitate-infuleca-fast-food-pe-nerasuflate-215133.html Report
April 7, 201214 yr comment_141778 Imi place emisiunea, mi se pare interesanta si cu unele faze comice in general.Insa sunt de acord cu cineva care zicea ca cei trei din juriu sunt cam badarani. Stim cu totii ca altfel nu e show si se crede ca fara asa ceva nu se face rating insa mi-a parut foarte rau de o doamna profesoara (parca asta era) avea ceva cu piure de castane in reteta si i-au spus ca mancarea ei arata si are gust de c _c_t Si pe un ton deloc frumos. Eu una as fi plans acolo de fata cu toti daca imi faceau fazele pe care i le-au facut ei. Si da, sa arunce cu mancarea si farfuriile pe jos... Ce reteta mi-a placut mie mult....pestele in crusta de cartofi facut de o tipa.Asa cum au spus si chefii, e greu sa faci in asa fel incat sa fie si pestele facut si in acelasi timp crusta sa nu fie arsa.Brava ei ! Report
April 7, 201214 yr comment_141781 Mie imi e mila de concurentii care sunt trimisi pe tusa ,eu asi vrea ca toti sa castige ceea ce evident ar fi imposibil,deaceea nu prea ma uit .Am vazut proba cu taiatul cepei ,eu cred ca asi fi trecut-o Report
April 10, 201214 yr comment_142374 Ok, sunt pe baricade. Da oul.Vad ca folosesc sablonul.Tot ou au facut si americanii si italienii.Am vazut niste farfurii oribile. Report
April 10, 201214 yr comment_142383 Alba ca zapada, dupa ce a declarat ca : sortul de masterchef e mai important decat familia ei, ca si-ar taia o mana pentru "garnitura-voma" si si-ar taia ultima mana pentru muschiul de vita.Ce a facut?Branza in crusta a Gabitei! Izaura e ok, vorbeste putin si actioneaza. Report
April 10, 201214 yr comment_142392 Mie chiar nu imi place aceasta Alba ca Zapada sau fata cu zambetul 13 cum ii spun eu. Am inteles ca se misca bine in bucatarie, dar e prea invidioasa, stiu ca e un concurs cu o miza mare, insa nici sa te ridici in slavi si sa nu admiti ca Izaura, a castigat proba pentru ca e buna. Risca, creeaza, alege bine, prezinta bine. E buna Izaura! E poate cea care mentine o linie, incepand cu selectia si continuand cu probele, pe cand ceilalti, au "valuri", nu ape calme... unii o dau bine la o treaba si dau cu mucii in fasole(pardon de vorba) la alta. Cum spuneam si data trecuta, imi place si pentru mine e cu atat mai interesant cu cat nu am vazut nici o editie a emisiunii acesteia din nici o alta tara. Chef-ii sunt pusi acolo sa faca spectacol, sa jurizeze, sa-i fiarba ca pe oua... sa-i puna pe piedestal sau sa le darame piramida sub picioare. §Nu ma deranjeaza atitudinea lor;) Report
April 10, 201214 yr comment_142401 Mie chiar nu imi place aceasta Alba ca Zapada sau fata cu zambetul 13 cum ii spun eu. Am inteles ca se misca bine in bucatarie, dar e prea invidioasa, stiu ca e un concurs cu o miza mare, insa nici sa te ridici in slavi si sa nu admiti ca Izaura, a castigat proba pentru ca e buna. Risca, creeaza, alege bine, prezinta bine. E buna Izaura! E poate cea care mentine o linie, incepand cu selectia si continuand cu probele, pe cand ceilalti, au "valuri", nu ape calme... unii o dau bine la o treaba si dau cu mucii in fasole(pardon de vorba) la alta. Cum spuneam si data trecuta, imi place si pentru mine e cu atat mai interesant cu cat nu am vazut nici o editie a emisiunii acesteia din nici o alta tara. Chef-ii sunt pusi acolo sa faca spectacol, sa jurizeze, sa-i fiarba ca pe oua... sa-i puna pe piedestal sau sa le darame piramida sub picioare. §Nu ma deranjeaza atitudinea lor;) De acord cu tine, total Alba ca zapada e mult prea aroganta, am crezut ca nu am auzit bine cand a zis ca sortul e mai important decat familia. A criticat vita in aluat a Izaurei, apoi a facut ea aluat. Mie chiar imi place de Izaura, si de nenea emotionatu' (nu mai stiu cum il cheama, dar mi-e chiar simpatic ) Nu stiu daca va castiga cel mai bun sau nu, avand in vedere ca toti ar putea sa o dea in bara la un moment dat, dar e interesant de urmarit Eu nu as fi facut fata stresului, no way! Asa ca ii admir pentru curaj. Report
April 10, 201214 yr comment_142403 BTW, care a fost faza cu "zambetul 13"? Eu am ratat emisiunea aceea si sunt foarte curioasa Report
April 11, 201214 yr comment_142411 Branza in crusta a Gabitei! Izaura e ok, vorbeste putin si actioneaza. si eu am remarcat branza si am avut o reactie de genul : "asta-i branza de pe forum! " s-a uitat sotul cash la mine Report
April 11, 201214 yr comment_142422 Cat despre ultimul participant ,Viorel Copolovici ,el este o personalitate bine cunoscuta in Zona blogurilor culinare .Eu nu am inca nici o prarere despre el .Il vom vedea mai departe . a plecat "cu coada-ntre picioare" ! Report
April 11, 201214 yr comment_142424 Si absolut pe merit zic eu c-a plecat Copolovici!Si ar fi trebuit sa plece si cel care a fost bucatar la Hilton si pe vase de croaziera, nu-mi vine numele acum, a avut 2 farfurii oribile!Aaa si tanti cu firma de pompe funebre, OMG, bine c-a plecat!Izaura mi-a placut mult de tot, totul frumos, aproape ca la carte!Alba ca zapada a facut branza in crusta, arata bine, dar nu era curgatoare, asa cum am vazut eu aici, oricum o roade invidia rau de tot!De data asta mi-a placut juriul, au jurizat corect, le-a mai dat o explicatie, 2 cum se face.Nenea emotionatu este Sissoko, saracu era tot blegit, mai o injuratura, mai un "Phaaa" Report
April 11, 201214 yr comment_142426 Tare mult mi-a placut Izaura..foarte inventiv, lucrat bine, farfurie aspectuoasa si dupa spusele juriului si foarte gustoasa... Andreea (banuiesc ca ea e Alba ca Zapada) imi aminteste de blonda care a castigat editia 2 USA http://www.youtube.com/watch?v=cxtGjkHiwq8 la fel de increzatoare, insa o roade invidia rau de tot si, desi afirma ca e o sotie si o mama fericita, pune sortul masterchef mai sus decat familia ei, ceea ce parca se cam bate cap in cap. Nu mai vorbesc ca Chef-A le-ar da clasa cu brie-ul in crusta. Al Andreei arata jalnic in comparatie cu ce vezi in threadul nostru Si cred ca la un moment dat va face greseli, incercand sa o depaseasca pe Izaura...unde mai pun ca, daca se pastreaza locurile, cele doua stau una langa alta in buctarie Bloggerul a fost consternat cand a auzit ca e eliminat Mi se pare mie, sau a si plans cand a plecat? Si cel care a lucrat pe vase de croaziera, ce "sorcove" facea... Nu e posibil sa incarci faruriile in halul ala...ori se preface asa, de inceput, in urma zvonurilor ca a lucrat ca bucatar, ori asa o fi stilul lui Oare de ca nu s-a gandit nimeni sa faca un ou rosu? Report