May 12, 20179 yr comment_241906 Maii!!! sa n-aruncati cu ''Petre'' dupa mine dar e pohta' lui domnu' Geany...eu de peshi' stiti ca nu ma ating,tot ce vine din mare nu-mi place ca si gust,el vrea rar ,dar doar asa facuti ca la noi la romani,dati prin faina de malai ,prajiti bine in ulei,crocanti,mujdei de ala batut cu chisoiul de lemn si mamaliga tare Ii povestisem doamnei din Italia despre cum facem noi pestele si si-a facut cruce,ea peste dat prin malai,prajit ,cu mujdei de usturoi si mamaliga nu mancase in viata vietilor ei,desi e in tara pestilor si i-a mancat in fel si chip peste tot in lumea asta ..cu toate astea m-a pus sa-i promit ca-ifac,ca ea era f. curioasa sa incerce,dar am plecat mult prea curand si nu am mai apucat Nu ma mai duc la topicul cu pesti ca stric topicul Sa nu ma intrebati ce fel de peste e ca habar n-am domnu' Geany' mi l-a adus plocon,acum simt izul peste tot desi am frecat totul bine si prin bucatarie,eu cateva zile tot il simt si pe mine si pe maini bleeaahh!! Report
May 12, 20179 yr comment_241918 Geany esti number 1! Arata super pestiucul si tot ce ai scris mi-a facut o pofta de numa!! Report
May 13, 20179 yr comment_241919 Imi pare rau daca ti-am facut pofta din pacate nu va pot servi decat virtual,din partea mea puteti sa-i luati pe toti,nu am nici o remuscare,jur! Report
May 14, 20179 yr comment_241929 Bun cous cous-ul. Eu am facut in sfirsit aseara sarmalute in frunze de hrean, sper ca se pot numi asa chiar daca nu le-am pus orez, facute rapidulescu, la orez nici nu m-am gindit, foarte bune au iesit Report
May 14, 20179 yr comment_241937 Reteta de baza spune asa: 1 kg de cartofi fierti in coaja125 ml supa -> eu iau 250 ml !!1 ceapa2 lingurite mustar4 linguri otet5 linguri uleisare, pipero legatura de ceapa ciorii, citeva frunze de patrunjel Taiem ceapa marunt si o fierbem in supa.Tragem de pe foc si punem celalalte ingrediente. Amestecam.Turnam peste cartofii taiati felii.Aruncam ceapa ciorii peste cartofi si amestecam.Daca se mai sparg cartofii nu-i bai. E bine asa.Mai amestecam din in cind pina cartofii s-au imbibat bine cu zeama.Otet, sare, piper se potriveste dupa gustul fiecaruia. La cartofi se mai pot adauga castraveti, cubulete de bacon, ce va place si credetica se potriveste... Pofta mare. Petereu azi am facut reteta de baza cu salata de varza si rulada de carne din umplutura ramasa de aseara Report
May 15, 20179 yr comment_241944 Eu facui o quiche cu somon fume, mazare noua si ceapa verde (ca praz n-am mai gasit deloc). Report
May 15, 20179 yr comment_241945 MMmmm ce bine arata tarta ta Beluto'!!! la fel si salata de cartofi a lui Pet' facuta de Adriana Eu am avut pilaf cu carnaciori si salata verde,ieri mi-am facut de cap la ziua unchiuletului si am mancat din toate inclusiv prajituri asa ca azi stau la colt am mustrari de cunostinta de cauza asa ca zilele astea ma tratez'' cu bors verdeturi dres cu iaurt Report
May 16, 20179 yr comment_241964 Ce a ramas din rulada cu fenel facut ca aicihttps://forum.artaculinara.ro/topic/4249-ce-retete-vegetariane-ati-gatit-azi/page__view__findpost__p__241430cum mi-a mai ramas in tigaie supa dupa ce i-am facut am aruncat i varzuca mica si la foc mare in 15 minute era gata, in ultimile 5 am pus deasupra si 2 cremvursti taiati in doua Report
May 18, 20179 yr comment_241994 Forta Italia! Ce le mai gatiti. Eu azi am trei bucati de carne ptr. gratarit. Dar in jurul carnii am pregatit o gramada, nu lucruri noi, dar sa ma laud si eu. o salata de fasole de cartofi ala Peter salata de Nudeln/pasta/taitei salata de oua Piesa de rezistenta insa este Bolo do cacoDupa cum se dezvolta aluatul, cred ca va iesii ceva bun.. Sper numai sa ramina vremea cum e acum. Peter Report
May 18, 20179 yr comment_242007 salata de Nudeln/pasta/taiteisau fusilli, nu?ce-ai pus in ea? Piesa de rezistenta insa este Bolo do cacoDupa cum se dezvolta aluatul, cred ca va iesii ceva bun..cum a iesit? Report
May 18, 20179 yr comment_242011 Burta in crema de dovleacChiftea dreptunghiulara din piept de pui Report
May 19, 20179 yr comment_242015 Piesa de rezistenta insa este Bolo do cacoDupa cum se dezvolta aluatul, cred ca va iesii ceva bun..cum a iesit? Fain. Aici am mai bagat carnati cu paprika. Peter Report
May 19, 20179 yr comment_242031 Forta Italia! Peter 1-0 pentru tine ca eu azi vreu pizza, de la pizzerie. Edit:Mi-am cumparat un panuozzo. Cu spianata calabra rosii cherry si rucola. Report
May 26, 20179 yr comment_242086 Azi pastai proaspete(9 lei kg. luai de 6 lei) Ardei la reducere (cam paralitici' da buni) Deci prajite cu usturoi ,cu ciocanele cu mujdei etc Report
May 30, 20179 yr comment_242090 Geany, numa tu pe baricade ????, brava Eu - salate/salate/salate, prea cald pentru altceva Report
May 30, 20179 yr comment_242091 La noi nu e inca ,chiar atat de cald,dar ma strange in spate cand ma gandesc,ca va veni si la noi canicula Report
May 31, 20179 yr comment_242098 La noi nu e inca ,chiar atat de cald,dar ma strange in spate cand ma gandesc,ca va veni si la noi canicula si-atunci de ce strambi din nas c-a inceput ieri ploaia?a fost f cald si la noi, cand am plecat la sala aseara la 6 erau 29C. la noi omu' tine o dieta hiposodica si e f bine ptr toti, ca se mananca mai putin si usor.salate cu urda sau cas proaspat, somon cu rosioare concase, rasol de vitel cu fasole verde, mazare noua cu mult marar, azi am scos un tenderloin si-l fac cu cartofi noi fierti, cu iaurt grecesc si usturoi verde. Report
May 31, 20179 yr comment_242101 Nu e vb. despre strambat din nas,doar spuneam ca la noi inca se sta bine,nu e inca,chiar atat de cald,asa ca pot bucatari in voie .Domnu' Geany deabea asteapta sa-i pun la murat castraveciori de vara cred ca deja s-a saturat de salate si ardei copti. Report