Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Shakshuka

Featured Replies

Este cimbru!

Multumesc, oua ochiuri peste ceapa, ardei, rosii fac si eu mereu dar niciodata n-am adaugat altceva in afara de sare si piper.

O sa incerc neaparat desi mi se par cam multe arome :floare:!

• Author

Dana, eu am vrut sa o fac cum zice el acolo, per total n-a fost deloc exagerata in condimente, doar un picut iute la mine pentru ca nu-mi amintesc niciodata ca ardeiul iute pe care il am e foarte iute :P

Ma bucur ca va place :)

Ieri vad ca a fost ziua shakshuka! Eu am spus ce aveam de comentat, pentru mine e prea mult zahar, dar l-am redus si basta! In rest condimentele mi-au placut, si la mine a fost usor cam picanta, ca eu am avut ardei iute cam bland si am mai pus niste stropi de sriracha!

Ieri vad ca a fost ziua shakshuka! Eu am spus ce aveam de comentat, pentru mine e prea mult zahar, dar l-am redus si basta! In rest condimentele mi-au placut, si la mine a fost usor cam picanta, ca eu am avut ardei iute cam bland si am mai pus niste stropi de sriracha!

Eu nu am pus deloc zahar.

Mmmmm bun, bun, bun Adriana :) , multumesc pt reteta. Azi am facut si eu shakshuka, dar la fel ca Zerda fara zahar. Mai jos si dovada ...

post-1579-13456451655289_thumb.jpg

post-1579-13456451784259_thumb.jpg

Si eu am facut ieri,dar nu am descarcat poza inca.Nu am pus zahar si nici chimen,si am adaugat si un zuchinni(primul zuchinni din gradina).A iesit fooarte bun.ouale facute asa imi plac mai mult ca si clasicele ochiuri de oua.

Nu stiu daca se mai numeste Shakshuka ce am facut eu,dar tot a fost delicios!

Mersi,Adriana, pentru inca o idee minunata! :)

Incearca si cu chimen, e bun, bun, la zahar eu am renuntat fara probleme, este dulceata de la ceapa si de ardei. ouale si mie imi plac mai mult asa!
Am facut-o si eu de 2 ori pana acum, din pacate n-am apucat sa fac si poze ca am facut-o repede-repede dimineata inainte sa plec la servici. E minunata, mi-a placut foarte tare (n-am pus nici eu zahar, din motive de...dieta), multumesc Adriana pentru reteta. La tura urmatoare vin si cu poze!

Incearca si cu chimen, e bun, bun, la zahar eu am renuntat fara probleme, este dulceata de la ceapa si de ardei. ouale si mie imi plac mai mult asa!

O sa fac data viitoare,ca de data asta am uitat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

Vin si cu poza:

post-59-13457204839705_thumb.jpg

post-59-13457204882972_thumb.jpg

• Author

Mersi,Adriana, pentru inca o idee minunata! :toothy9;

multumesc Adriana pentru reteta. La tura urmatoare vin si cu poze!

Ma bucur ca v-a placut, o s-o refac si eu tot fara zahar si cred ca mai arunc si eu si un dovlecel sau/si vinata inauntru.

• 2 weeks later...
Noi am mancat-o la micul dejun. Am pus 1/2 de lingurita de zahar si a iesit foarte bun. Mi-a placut combinatia cumin-cimbru.
  • 2 weeks later...

post-1267-13473823896437_thumb.jpg

Daca i-am pus vreo 2 linguri de smantana si un pic de patrunjel uscat,mai am drept sa-i zic Shakshuka?

Am facut-o mai inainte,in varianta originala( dar fara zahar si chimen,caci nu suntem amatori)pe care am mancat-o cu feta.Si mi-a placut intr-atat incat am terminat toata portia,desi o preconizasem si pentru a doua zi.

Acum am facut-o cu smantana,ne-a placut si asa,doar ca sotul a servit cu chiftele,ca deh' nu prea le are cu 'vegetarianismele'.

Acum c-am reusit sa-i fac si poza doveditoare,iti spun si-un mare multumesc, :floare: caci garantat o mai fac pe post de garnitura pentru alte feluri!

No bun,atunci ,pastram secretul ;)

Si ca sa raspund si de la 'ce-am gatit azi',multumesc :pupic: ,iar referitor la oua,mie imi place si faptul ca ,punandu-le pe rand,se poate de facut la toti pe plac,in caz ca unuia ii plac ouale mai tari,iar altuia mai moi.Si-mi plac si cum ies la gust,bineinteles,mai ales ca e mai sanatos decat clasicele ochiuri prajite in ulei.

Cred ca mai fac o tura,caci iarasi cea de ieri,n-a mai apucat ziua de azi :)

Si se face foarte rapid,numa' bun ca mancare individuala daca n-ai carnivori pe langa tine.Dar nici asa nu-i bai,caci o combini rapid cu ceva ne-vegetarian.

Ma tin de cuvant si vin cu poza, nu-i foarte grozava ca era aseara tarziu. Foarte buna, imi place de numa mancarica asta, multumesc Adriana.

post-639-1347608240764_thumb.jpg