August 15, 201214 yr comment_160320 Este cimbru! Multumesc, oua ochiuri peste ceapa, ardei, rosii fac si eu mereu dar niciodata n-am adaugat altceva in afara de sare si piper. O sa incerc neaparat desi mi se par cam multe arome ! Report
August 15, 201214 yr Author comment_160328 Dana, eu am vrut sa o fac cum zice el acolo, per total n-a fost deloc exagerata in condimente, doar un picut iute la mine pentru ca nu-mi amintesc niciodata ca ardeiul iute pe care il am e foarte iute Ma bucur ca va place Report
August 16, 201214 yr comment_160343 Ieri vad ca a fost ziua shakshuka! Eu am spus ce aveam de comentat, pentru mine e prea mult zahar, dar l-am redus si basta! In rest condimentele mi-au placut, si la mine a fost usor cam picanta, ca eu am avut ardei iute cam bland si am mai pus niste stropi de sriracha! Report
August 16, 201214 yr comment_160372 Ieri vad ca a fost ziua shakshuka! Eu am spus ce aveam de comentat, pentru mine e prea mult zahar, dar l-am redus si basta! In rest condimentele mi-au placut, si la mine a fost usor cam picanta, ca eu am avut ardei iute cam bland si am mai pus niste stropi de sriracha! Eu nu am pus deloc zahar. Report
August 16, 201214 yr Author comment_160407 am mai pus niste stropi de sriracha!what's sriracha? Report
August 16, 201214 yr comment_160410 stai sa citesc de pe sticla:Hot chili sauce made from sun ripened chillies is ready to use in soups, pasta, pizzas, chow mein or anything to add a delicious spicy taste http://foodreference.about.com/od/Ethnic_Ingredients/a/Sriracha-Sauce.htm asa arata si al meu cu cocosul mandru pe sticla, e foarte bun prin casa! Report
August 17, 201214 yr comment_160467 Mmmmm arata de zile mari! Io as arunca neshe masline negre à la grec peste produsul final Report
August 22, 201214 yr comment_160808 Mmmmm bun, bun, bun Adriana , multumesc pt reteta. Azi am facut si eu shakshuka, dar la fel ca Zerda fara zahar. Mai jos si dovada ... Report
August 22, 201214 yr comment_160810 Si eu am facut ieri,dar nu am descarcat poza inca.Nu am pus zahar si nici chimen,si am adaugat si un zuchinni(primul zuchinni din gradina).A iesit fooarte bun.ouale facute asa imi plac mai mult ca si clasicele ochiuri de oua.Nu stiu daca se mai numeste Shakshuka ce am facut eu,dar tot a fost delicios!Mersi,Adriana, pentru inca o idee minunata! Report
August 22, 201214 yr comment_160834 Incearca si cu chimen, e bun, bun, la zahar eu am renuntat fara probleme, este dulceata de la ceapa si de ardei. ouale si mie imi plac mai mult asa! Report
August 23, 201214 yr comment_160879 Am facut-o si eu de 2 ori pana acum, din pacate n-am apucat sa fac si poze ca am facut-o repede-repede dimineata inainte sa plec la servici. E minunata, mi-a placut foarte tare (n-am pus nici eu zahar, din motive de...dieta), multumesc Adriana pentru reteta. La tura urmatoare vin si cu poze! Report
August 23, 201214 yr comment_160910 Incearca si cu chimen, e bun, bun, la zahar eu am renuntat fara probleme, este dulceata de la ceapa si de ardei. ouale si mie imi plac mai mult asa! O sa fac data viitoare,ca de data asta am uitat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif Vin si cu poza: Report
August 23, 201214 yr Author comment_160918 Mersi,Adriana, pentru inca o idee minunata! multumesc Adriana pentru reteta. La tura urmatoare vin si cu poze!Ma bucur ca v-a placut, o s-o refac si eu tot fara zahar si cred ca mai arunc si eu si un dovlecel sau/si vinata inauntru. Report
September 2, 201214 yr comment_161827 Noi am mancat-o la micul dejun. Am pus 1/2 de lingurita de zahar si a iesit foarte bun. Mi-a placut combinatia cumin-cimbru. Report
September 11, 201214 yr comment_162834 Daca i-am pus vreo 2 linguri de smantana si un pic de patrunjel uscat,mai am drept sa-i zic Shakshuka? Am facut-o mai inainte,in varianta originala( dar fara zahar si chimen,caci nu suntem amatori)pe care am mancat-o cu feta.Si mi-a placut intr-atat incat am terminat toata portia,desi o preconizasem si pentru a doua zi. Acum am facut-o cu smantana,ne-a placut si asa,doar ca sotul a servit cu chiftele,ca deh' nu prea le are cu 'vegetarianismele'. Acum c-am reusit sa-i fac si poza doveditoare,iti spun si-un mare multumesc, caci garantat o mai fac pe post de garnitura pentru alte feluri! Report
September 11, 201214 yr Author comment_162860 Ma bucur ca v-a placut, nu-i zicem lui Yotam c-ai pus smintina si e ok Report
September 12, 201214 yr comment_162887 No bun,atunci ,pastram secretul Si ca sa raspund si de la 'ce-am gatit azi',multumesc ,iar referitor la oua,mie imi place si faptul ca ,punandu-le pe rand,se poate de facut la toti pe plac,in caz ca unuia ii plac ouale mai tari,iar altuia mai moi.Si-mi plac si cum ies la gust,bineinteles,mai ales ca e mai sanatos decat clasicele ochiuri prajite in ulei.Cred ca mai fac o tura,caci iarasi cea de ieri,n-a mai apucat ziua de azi Report
September 13, 201214 yr comment_163004 Si se face foarte rapid,numa' bun ca mancare individuala daca n-ai carnivori pe langa tine.Dar nici asa nu-i bai,caci o combini rapid cu ceva ne-vegetarian. Report
September 14, 201214 yr comment_163052 Ma tin de cuvant si vin cu poza, nu-i foarte grozava ca era aseara tarziu. Foarte buna, imi place de numa mancarica asta, multumesc Adriana. Report
September 17, 201214 yr comment_163484 Acu am terminat de mîncat! A fost super bun! Merci, sorella! Daca am timp, deseara pun si-o poza Report