July 20, 201412 yr Author comment_219411 Mi-ati facut pofta de ea cu postarile de la Ce gatim azi, ieri mi-am copt 3 ardei si ma bate gindul s-o fac cu ei. Report
August 25, 201412 yr comment_220098 Tot imi iasa in fata ochilor...shakshuka. Reteta o fac de cind a pus-o Adriana. Parca Danutei(Dan@) i-am trimis prima poza ca dovada. Azi am maritat-o, in stil bavarez cu o breze. Abia joi imi vin musafirii din RO...atunci aveam si alta culoare de ardei...asta e o poza "rosie", dar mancarica buna. Peter Report
August 26, 201412 yr comment_220105 Deci o refaci? Desigur, pai reteta o fac destul de des, ca imi aduce aminte cam dupa gust, de Djuvec. O mancare tot cu ardei, ceapa, rosii ce se facea la noi in Banat. O facea bunica si mama. Mai punea si ceva orez la ea. Tot cu oua ochiuri. Brigitte aseara a mancat cu Kasseler prajit. Gustul la Shakshuka este putin mai finut de la semintele de chimen si thymian. Refac. Mai ales acum, ca primesc si ardei din asta alb din RO. Peter Report
August 27, 201412 yr comment_220149 Varianta mea in afara de ceapa ardei si rosii mai contine,un catel de usturoi,ardei iute,masline,cuburi de sunculita si de cascaval si afumat si ne' Am mai facut-o in trecut in alte variante dar fara poze,multumesc de reteta Report
August 27, 201412 yr comment_220156 Am facut si eu bunatatea asta in varianta Adrianei, mmmmmm ce bun. Am si poze dar tot ca ale voastre arata asa ca nu mai incarc site-ul in plus. Merci Adriana! Report
September 6, 201412 yr comment_220337 Iar am facut-o...de data asta cu ardei din RO si cu un ciolan de porc prefiert Lecker! Peter Report
November 25, 201411 yr comment_222719 Eu cand am facut-o prima oara eram convinsa ca se face cu ardei copti.Ca n-am mai intrat sa citesc reteta.Si de atunci numai asa o fac, cu ardei copti. Daca o intrebi pe Manu care-i mancarea preferata, iti raspunde ca asta! Report
November 25, 201411 yr comment_222735 N-as fi crezut ca e asa o bunatate. Sunt doar eu cu fetele acasa si gatim rapid. Cat mai putin timp in bucatarie ☺Am facut-o dintr-o ceapa, un ardei, doua rosii, toate XL, niste costita si 4 oua. Cate unul pt fete si doua mie. Am apucat sa mananc unul. Restul l-am impartit lor. Multumim de reteta, maine avem acelasi meniu, marim cantitatile ☺ Report
November 26, 201411 yr comment_222739 Si mie-mi place la nebunie mancarica asta. Sotul meu e innebunit si el dupa ea, desi el e destul de reticent la diversele mele incercari culinare. Am facut-o si pentru niste prieteni, la ski...succes maxim.Asa ca, iti mai multumesc o data, Adriana pentru reteta asta minunata! Report
November 26, 201411 yr comment_222751 Cand s-a ridicat subiectul, mi-am dat seama ca n-am mancat oua de o luna si doctorul meu zice ca trebuie sa mananc ca au fosfolipide, bune pentru creier, asa ca ce fel mai atractiv decat asta??Am mancat doua oua si m-am lins pe degete, multumesc! Report
November 26, 201411 yr comment_222752 Cand s-a ridicat subiectul, mi-am dat seama ca n-am mancat oua de o luna si doctorul meu zice ca trebuie sa mananc ca au fosfolipide, bune pentru creier, asa ca ce fel mai atractiv decat asta??Am mancat doua oua si m-am lins pe degete, multumesc! Ai mancat cu Shakshuka sau fara? Peter Report
November 26, 201411 yr comment_222755 Cand s-a ridicat subiectul, mi-am dat seama ca n-am mancat oua de o luna si doctorul meu zice ca trebuie sa mananc ca au fosfolipide, bune pentru creier, asa ca ce fel mai atractiv decat asta??Am mancat doua oua si m-am lins pe degete, multumesc! Ai mancat cu Shakshuka sau fara? Peter Daca am zis " ce fel mai atractiv decat asta", tu ce crezi?? Report
November 27, 201411 yr comment_222760 Daca am zis " ce fel mai atractiv decat asta", tu ce crezi?? Report
November 30, 201411 yr Author comment_222904 Lili, facuta cu ardei copti, deacu numai asa o fac si eu, sublima Report
November 30, 201411 yr comment_222910 Am facut si eu acum cateva zile, cu cateva modificari: neavand ardei rosii, am pus unul verde si unul portocaliu, in loc de rosii normale am pus cherry, neavand deloc patrunjel am folosit doar marar si nu am pus deloc zahar. Intr-o prima faza am stat pe ganduri daca sa pun de cel normal (n-am brun) iar mai apoi normal c-am ubliat! N-am avut nici boabe de chimen si mi-a fost lene sa ies din casa sa cumpar, desi magazinul e la 4 minute de mine. In loc de sofran si ardei iute am pus boia.N-a iesit rau deloc, dar azi am cumparat ardeii rosii, parca au fost o idee cam amarui cei pe care i-am folosit data trecuta.De poze nici n-a putut fi vorba, eram amandoi rupti de foame si nici macar n-am avut rabdare sa se raceasca nitel........ Cat de curand voi reface minunatia, ne-a placut amandurora! Report
December 1, 201411 yr comment_222920 Lili, facuta cu ardei copti, deacu numai asa o fac si eu, sublima Ai trecut si tu la "next level" ?! Report