September 17, 201214 yr comment_163518 Am împartit amestecul de legume în doua tigai. Asta a fost portia noastra, a fetelor. Dan a venit mai tîrziu, asa ca atunci cînd a ajuns, am tras tigaia cu restul de legume 'napoi pe foc, am adaugat ouale si am finalizat reteta. Se pot prepara legumele înainte fara probleme, asta daca sînteti crizati de timp sau vreun membru al familiei nu-i acasa, iar ouale le adaugati mai tîrziu, înainte de a servi cu 5-10 minute [center]Sînt destule legume si mai ales ca am servit si pîine proaspata de casa alaturi, ne-a ajuns cîte un ou de caciula. [/center] Report
September 17, 201214 yr comment_163521 Crimaaaaa, acum trebuie sa le fac din nou, ca mi-ai starnit pofte cu imaginea cu furculita infipta in ou!!Vazusesi un film horror?? Report
September 17, 201214 yr Author comment_163529 idem cine n-a incercat-o dupa poza ta nu cre ca mai are scapare Report
September 18, 201214 yr comment_163589 Am mancat de am pleznit , daca mi-e rau ( fierea ) voi sunteti vinovate Am scapat putin cam mult ouale , ca lucram la mai multe aparate , mi-ar fi placut mult mai moi. Report
September 18, 201214 yr comment_163622 Nu ti-e rau ca-s numai legume si un pic de ou Fierea mea s-a revoltat olecuta din cauza pieliteor de ardei si rosii. Dar nu am avut timp de curatat ardeii, si rosiile sub nici o forna, ca am avut doar mititele Mie nu oul îmi pica greu la fiere, ci combinatia asta de ardei, rosii, ceapa. Si atentionarea cea mai mare pe care mi-o atrage fierea, e ardeiul iute, si eu am mai pus extra cayenne proaspat mojarit si pe oua. Dar na, portia nu fu babana, asa ca am suportat revolta Report
September 18, 201214 yr comment_163631 Si mie imi face rau ardeiul , eu fac criza de fiere si de la ardei umplut si de la tocana/ghiveci de legume . Dar astazi am avut bafta , mi-a picat bine , cred ca prea mult am salivat la ea de cand am vazut-o Report
September 18, 201214 yr Author comment_163640 Imi pare rau, nu stiam, eu ador ardeii si nu am din fericire problemele astea. Dar bine ca a fost bine Report
September 20, 201214 yr comment_163795 Foarte buna reteta ta, Adriana.Am executat-o fara prea multe condimente,si fara zahar. Report
October 4, 201213 yr comment_165235 Neaparat s-o faci eu sunt la a treia serie deja! Au mancat toti mofturosii lui mama i-am zis de unde e, lui omul i-am zis ca e din Macedonia, verisoarei i-am zis ca e de la 2 Mai. I-am bramburit pe toti pana au inceput sa manance, pe urma, liniste, pace, ce bun a fost! Report
October 4, 201213 yr comment_165237 Neaparat s-o faci eu sunt la a treia serie deja! Au mancat toti mofturosii lui mama i-am zis de unde e, lui omul i-am zis ca e din Macedonia, verisoarei i-am zis ca e de la 2 Mai. I-am bramburit pe toti pana au inceput sa manance, pe urma, liniste, pace, ce bun a fost! Poate-o fac maine, sa vedem. Report
October 4, 201213 yr comment_165249 io ma oftic ca nu am pus mai multi ardei taiati fasii la congelator pentru mancarea asta. se bat turcii la gura sotului cand fac mancarea asta , iar eu sunt bucuroasa ca in doi timpi si trei miscari e gata masa! Report
October 4, 201213 yr Author comment_165252 Ma bucur mult ca va place, eu n-am refacut-o tot pentru ca nu gasesc ardei ca lumea. Report
October 21, 201213 yr comment_167052 Totul despre shakshuka http://www.touristisrael.com/israeli-food-shakshuka/8333/ Report
December 28, 201213 yr comment_177223 Am primit ajutor si am regasit reteta. Ci siamo! Nu se supara sper nimeni daca folosesc ardei copti asta vara si congelati. Personal imi place adausul de aroma afumata si faptul ca sunt curatati de pielita. Ma mir ca Adriana nu a postat - inca, dar mai e vreme - si sora italiana a retetei, care foloseste o tehnica similara Ova ‘mpriatorio / Uova in purgatorio Report
June 10, 201313 yr Author comment_200131 Grazie amoooreee am rosioare confit facute simbata, tre sa mai procur ardei copti si sa o refac Report
June 11, 201313 yr comment_200149 Rosii confit ziceti la rosiile uscate? Daca da,maine imi fac si eu varianta cu ardei copti.Bine ca mi-ati reamintit Report
June 11, 201313 yr comment_200150 Rosii confit ziceti la rosiile uscate? Daca da,maine imi fac si eu varianta cu ardei copti.Bine ca mi-ati reamintit Nu chiar.Uite aici cum se fac. Report
June 11, 201313 yr comment_200158 Rosii confit ziceti la rosiile uscate? Daca da,maine imi fac si eu varianta cu ardei copti.Bine ca mi-ati reamintit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Nu chiar.Uite aici cum se fac. Aaa,mersi,Lili!Eu nu le-am vazut pana acum,dar o sa le fac Report