December 29, 200916 yr comment_12608 Doamne, ce frumoase sunteti! Arielo, tu tre' sa fii aia cu paharu' nu? Elementar, Mr. Wattson! Da' ce casa fromoasa ai, Floricico! Pup Zoazorelul ca ne-a ghicit din prima. Adevarul este ca si eu ma uit la poze si ma trezesc razand din nou.Ariela chiar este o doamna cu clasa, frumoasa si cu simtul umorului. Arielu&kitty , incantata de cunostinta. cu Pisica is usor inrudita, avand si eu o matza neagra, si in plus fiind moldoveanca ,dar am inteles ca asta-i firul rosu la toate 3 ,Flori ,Ariel, si Kitty. Stella cand am citit am tresarit pentru ca mereu cand te vedeam in poze aveam impresia ca te stiu cumva dar da, ne inrudim prin matze si sangele de moldovean Sa va pupe o alta moldoveanca, ! Ariica, te-am vazut :mrgreen: . Kitty te-am vazut! Floare uni' ieshti bre?? Alooouuu, Onestiu' aici Väsäluiu'. Mey ce i-ati dat la fata asta sa bea, ca ea crec' si acu doarme Frumoasele de moldovence sa traiasca si toate fetele de pe arta! Lapona pupaturi gramada si tie. Si pentru ca Flori ne-a dat voie sa punem poze hai sa va arat de ce a dormit ea atat si-a lipsit la apel : Draga de ea a fost Cenusareasa noastra, noi am beut si am ras si ea a dat zapada Maya trebuie sa-ti povestesc aventurile lui Tom cu catelul Arielei (m-a facut de ras Tom, foarte rea gazda a fost) dar sa pun mana pe ceva poze ca eu chiar nu am si vin in partea cealalta cu ele. Huvi a plouat si a inghetat e adevarat, dimineata masinile erau ca si trase in zahar candel, la fel copacii, daca n-as fi fost asa trista ca pleaca zapacitii astia as fi iesit la facut poze. Mai pun o poza furata cu Floricica sa spuneti si voi cum sa nu iubesti asa o dulceata de fata. Daca n-ar fi trecut de 2 luni de varsta majoratului as adopta-o si as tine-o la mine . Report
December 29, 200916 yr comment_12609 Ma bucur ca v-ati simtit bine! Scuze, eu deabea acum am deschis computerul, dupa o saptamana.. de vin prin Ottawa, trebuie sa vad pe Tom! Report
December 29, 200916 yr comment_12612 As vrea sa va raspund la fiecare-n parte, dar cum nu le am cu tehnologia lu' multiple quotes, va pupez pe toate-odata, si pe rind, cu tot dragul %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> ....pentru ca va bucurati de bucuria noastra. Report
December 29, 200916 yr comment_12622 Flori ,Ariel si Kitty ce distractie pe capul vostru! Bravos fetelor! Report
December 29, 200916 yr comment_12634 Kitty, cine stie, poate ca drumurile noastre s-au incrcisat candva .....dar tu tre sa fi fost o mica domnisoara pe atunci, ca io mi-s muuuuuuuult mai avansata in varsta ca voi Report
December 29, 200916 yr comment_12659 Floricico, manca-o-ar mama pe ea, ziceai ca te-ai dxtrat, da' relili-alea te pusera la munci grele! Asa te-ai dixtrat tu? Dand zapada? Vin fiert macar, iti dadura? Sau ai ras de ele si-ai pus zapada pe masina? (Io asa as fi facut! ) Report
December 29, 200916 yr Author comment_12691 Nu, n-am dat eu zapada, eu doar ma tineam de lopata Report
December 29, 200916 yr comment_12694 Floricico, manca-o-ar mama pe ea, ziceai ca te-ai dxtrat, da' relili-alea te pusera la munci grele! Asa te-ai dixtrat tu? Dand zapada? Vin fiert macar, iti dadura? Sau ai ras de ele si-ai pus zapada pe masina? (Io asa as fi facut! ) N-am fiert vinul Zoarzorel ca am auzit noi ca prin fierbere se distrug oaresce vitamine si voiam sa ne vitaminizam ca sa nu ne pasca vrio anemie doamne-fereste Report
December 29, 200916 yr comment_12720 N-am fiert vinul Zoarzorel ca am auzit noi ca prin fierbere se distrug oaresce vitamine si voiam sa ne vitaminizam ca sa nu ne pasca vrio anemie doamne-fereste Asa este!Vinul chiar daca îl veri "fiert",nu se fierbe!Nua re voie sa clocoteasca Kitulina,sa nu uiti a-mi povesti,si arata daca se poate ,ce a facut domn'-tovaras-agent de circulatie Toma! Report