Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sunt happy pentru ca :

Featured Replies

fac Craciunul la capitala in familie, familia mea ,Ariela cu ai ei, acasa toti buluc la Pisica Neagra care e tot cu ai ei si astia toti sunt ai mei. Gazda are sarmalele pe foc, Arielii vin cu vinul, eu cu muraturile, fiecare cu ce poate si ce vrea...trai pe vatrai ca abia astept! Iuhuuuu! :lol: :lol: :lol:

Ne-am cunoscut pe culi dar ne-am lipit beton armat.

fac Craciunul la capitala in familie, familia mea ,Ariela cu ai ei, acasa toti buluc la Pisica Neagra care e tot cu ai ei si astia toti sunt ai mei. Gazda are sarmalele pe foc, Arielii vin cu vinul, eu cu muraturile, fiecare cu ce poate si ce vrea...trai pe vatrai ca abia astept! Iuhuuuu! :cheers: :occasion14: :santa:

Ne-am cunoscut pe culi dar ne-am lipit beton armat.

Floricico, tare ma bucur pentru voi, asa imi place mult de tot :pupic: ! Sa va distrati bine, sa fiti cuminti si sa va aduca Mosul tot ce vreti voi!

Ce frumos din partea voastra fetelor ;) O sa aveti niste sarbatori minunate intr-o familie asa de mare.

Sunt happy pentru ca aseara am fost sunata de prieteni romani din alta provincie si au colindat atat de frumos si de romaneste ca mi-am permis sa fiu nostalgica pentru toata noaptea si sa bocesc din dor de toate.

• Author

Abia astept, pentru ca cel mai important lucru e sa fiu cu oameni pe care ii iubesc. Nu ne intereseaza de mancare, de cadouri, de nebunia de pe strazi, de decoratii, vrem doar sa ne luam de gat si sa radem impreuna. Imi e dor sa fac un Craciun in familie si la ei m-as simti in largul meu.

Colinde tre sa repetam in masina Arielilor in drum spre Ottawa dar mi-e ca daca repetam prea mult isi muta gazdele casa de pe GPS :lol:..cand ne-or auziiii,poate doar Arielul JR sa salveze situatia.

Abia astept, pentru ca cel mai important lucru e sa fiu cu oameni pe care ii iubesc. Nu ne intereseaza de mancare, de cadouri, de nebunia de pe strazi, de decoratii, vrem doar sa ne luam de gat si sa radem impreuna. Imi e dor sa fac un Craciun in familie si la ei m-as simti in largul meu.

Colinde tre sa repetam in masina Arielilor in drum spre Ottawa dar mi-e ca daca repetam prea mult isi muta gazdele casa de pe GPS :)..cand ne-or auziiii,poate doar Arielul JR sa salveze situatia.

Imi place semnatura! Ti-a placut la concert? :) Vezi ca anul ce vine o sa mai dea o tura de concerte prin Europa, abia astept!

• Author
Da, da, mi-a placut da' tura aviatoare ma duc singura, fara infantili langa mine. Sar cat 4 randuri si zbier pana imi ies plamanii . I am in! :)

Colinde tre sa repetam in masina Arielilor in drum spre Ottawa dar mi-e ca daca repetam prea mult isi muta gazdele casa de pe GPS :pupic:..cand ne-or auziiii,poate doar Arielul JR sa salveze situatia.

deci io de azi incep sa beau oo crude, ca sa am voce de soprana, si cind 'oi cinta cit ma tin rarunchii "sculati gazde nu dormiti" sa trezesc si pe gazde, si pe primu' ministru si, daca e la o adica, si pe regina.

si flori maica, nu te baza pe ariel.jr, ca el e adolescent crescut departe de patria muma, naiba stie ce-o sa iasa din cintarea lui.....el stie cu gingal bel, nu cu florile dalbe.

Punem pariu c-o sa cante cu voi?

Doamne, ce frumos trebuie sa fie: la capatul lumii, doua romance cantand "Florile dalbe" Mie deja mi-au dat lacrimile!

Bravo fetelor! Sarbatori fericite, un An Nou mai bun si mai imbelsugat!

Mos Craciun sa nu va ocoleasca :pupic:

Petrecere frumoasa si...poze! :drool:

Multumim gagice! Eu stau ca pe jaratec pana vin oamenii astia. De cantat o sa cantam si o sa radem si o sa-mi fie casa plina, uraaaa. Si mosu n-o sa ne ocoleasca ca am fost cuminti cu totii si macar cu tolba plina de veselie si tot o sa gaseasca drumu si spre noi.

Craciun fericit la toata lumea va doresc!

Punem pariu c-o sa cante cu voi?

Doamne, ce frumos trebuie sa fie: la capatul lumii, doua romance cantand "Florile dalbe" Mie deja mi-au dat lacrimile!

Bravo fetelor! Sarbatori fericite, un An Nou mai bun si mai imbelsugat!

Mos Craciun sa nu va ocoleasca :pupic:

Petrecere frumoasa si...poze! :drool:

Zoazorel, si altor cititori, sarbatori fericite sa aveti cu totii, si liniste sufleteasca si satisfactii depline in noul an!

Nu stiu daca chiar o sa cintam noi "Florile dalbe" sau altceva , dar important e ca ne intilnim la capatul pamantului, 3 romance cu familiile lor, sa facem sarbatorile cu drag si bucurie, sa mancam impreuna caltabosi, si sarmale, si racituri....

%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:lol:<" title="arms" />

Poze....asteptati pina dupa evenimente, da?

Multumim gagice! Eu stau ca pe jaratec pana vin oamenii astia. De cantat o sa cantam si o sa radem si o sa-mi fie casa plina, uraaaa. Si mosu n-o sa ne ocoleasca ca am fost cuminti cu totii si macar cu tolba plina de veselie si tot o sa gaseasca drumu si spre noi.

fata draga, nu sta pe jaratec, ca tre' sa dansam, da? :drool: ai nevoie de talpi odihnite si buric agil.... :pupic:

Scuze, Pisicuta, pe tine te-am sarit la citit (sari-te-ar necazurile!)

Tuturor romanilor, oriunde-ar fi: Craciun fericit si-un AN Nou mai bun! :appl: :drool: :pupic:

Intalnire! :toothy9; Va doresc distractie maxima si sa ne povestiti cum a fost. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif=))<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

Fetelor sa va distrati si sa va bucurati!

Si eu am familia de Canada (prieteni) si la craciun si dupa craciun..ce sa faci, daca familia de sange e departe, e familia de suflet, oamenii cu care iti imparti si binele si raul zi de zi..

Nu uita sa dai o pupatura mustaciosului din partea mea!

Scuze, Pisicuta, pe tine te-am sarit la citit (sari-te-ar necazurile!)

Tuturor romanilor, oriunde-ar fi: Craciun fericit si-un AN Nou mai bun! :) :P =))

Zozo, nu-i nici un bai. Sarbatori minunate si tie si celor dragi tie!

Intalnire! =)) Va doresc distractie maxima si sa ne povestiti cum a fost. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />
Distractie placuta fericitelor si craciun fericit :D
Distractie faina fetelor si sarbatori fericite! :P

Va multumim. Craciun fericit si un AN Nou mai bun la toata lumea!

Fetelor sa va distrati si sa va bucurati!

Si eu am familia de Canada (prieteni) si la craciun si dupa craciun..ce sa faci, daca familia de sange e departe, e familia de suflet, oamenii cu care iti imparti si binele si raul zi de zi..

Nu uita sa dai o pupatura mustaciosului din partea mea!

Uma, sa fiu sigura ca nu uit (de parca as putea :P ) l-am pupat chiar acum pe purcelul negru. Sarbatori frumoase si tie si nu uita , cand treci prin Ottawa da un semn, zice Tom ca are ceva sa-ti povesteasca %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

Kitty,Felix este deja gelos!!!!! Tooooom,Finger weg!(adica sa-si ia deshtele de pe Maya!) =))

Nu nu, e o neintelegere la mijloc. Tom vrea sa povesteasca cu Uma nu cu Maya .Peace Felix =))

Uite, Uma, pentru tine un =)) de la mine.Si-aici e tot o familie de suflet! Eu asa simt!

:) sa va viziteze pe toti cu multe multe cadouri si urari de bine, pace si prosperitate! :P =))

Si pentru voi toti, un mic fragment din bradutul meu.In spate e o icoana draga mie: Nasterea Pruncului.

124_00baa541829a4d8af3fb406473147ea1_thumb.jpg