Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Barbati frumosi :)

Featured Replies

Lapo, io-te ce gasii in drumurile mele pe net

http://i413.photobucket.com/albums/pp214/raluca76/cafea/henry_cavill_state_supreme_courthou.jpg

http://i413.photobucket.com/albums/pp214/raluca76/cafea/henry_cavill_topman_02.jpg

• Author
=)) =)) Hauzi, ma duc sa ma :cheers: , ca in drumurile mele...nu rasar din astia. Bai e frumusel rau si asta! E pe locul 3 in preferintele mele sau 2..sau 3 :toothy9; ? Jee, nope, in seara asta e pe 1.
  • Author
moaa ce bucalat, Ralu!

Da-i post! :roll:

Fugi dom'ne d'aci ca asta aduce la ateism si staretzele cele mai evlaviuase! Ce frumos eeeeee. :toothy9;

• Author

Uuuuh, atunci cu siguranta o sa dorm in pace!

Pai daca noapte buna vi s-a spus deja, atunci sa va pregatiti sa beti cafeaua in compania acestui alt Adonis, Robert Buckley:

63_19d6a8c11c465bd6bdf854b7c140904d_thumb.jpg

63_7865c99c75676674286afb039937b8ef_thumb.jpg

Femeile, se stie, nu au varsta! :laughing7:

Asa e. Si io ma intreb de multe ori, cand mai aud fo femee zicand cate una, oare cati ani o avea asta, nene?! :geek:

Criteriile mele de frumusete nu includ obligatoriu muschii la pachet :) ba dimpotriva, decat unul lucrat la sala, prefer unul natural...

One of the winners is...

276_43f68ebeec6998da7454d643c8d03f62_thumb.jpg

Floare, as fi de acord cu tine daca nu l-as fi vazut in Piratii... Dintii aia metalici pusi mi s-au parut complet dezgustatori si nu mai pot dezlipi imaginea lor de imaginea lui J.D. :)
  • Author

Mie in PoC mi s-a parut absolut atragator. Eu am o ceva pentru astia mai dilii, nu tre' neaparat sa fie cu mujki pe ei. Daca viata alaturi de ei e o aventura si un raset, atunci go for it baby. :)

Floare cand vin iti arat unu' care seamana de belea cu nebunu', unu' pe bune, adevarat, am pus io mana pe el :mrgreen: EDIT: in sensul ca l-am cunoscut personal, ca se intelege naiba alsheva.

Mie in PoC mi s-a parut absolut atragator. Eu am o ceva pentru astia mai dilii, nu tre' neaparat sa fie cu mujki pe ei. Daca viata alaturi de ei e o aventura si un raset, atunci go for it baby. =))

Floare cand vin iti arat unu' care seamana de belea cu nebunu', unu' pe bune, adevarat, am pus io mana pe el :mrgreen: EDIT: in sensul ca l-am cunoscut personal, ca se intelege naiba alsheva.

Deja te invidiam Lapo. Oricum te invidiez chiar si asa =)) .

Si mie imi place Johnny rau de tot, imi place privirea, imi place zambetul, imi plac inelele alea de pe degetele lui........

• Author

Catty, nu ai de ce scumpa, oricum e prea mititel =))

Asa, deci, respecitvul din poza e o sosie a lui JD si stie ca intentionam sa il postez pe undeva, i-am pove eu ca activez pe un forum etc. Acum nu am de unde

sa il mai iau ca sa ii mai cer din nou acordul. In cazul in care va da vreodata de topic, se va simti onorat sa se afle printre sus-postatii =))

63_3f5c6554d55f7cfa9e36a3aba70b97f3_thumb.jpg

• Author

Doamne ce fete cuminti pe forumu' asta! S-ar parea ca io mi-s singura mai desucheata, deh sange de moldoveanca :appl:

Ia, cine este in love cu el?

63_f0919ebb57cebf8cd68033824be35318_thumb.jpg

Fetelor, mi-am ''clatit'' bine ochii. eataly, Benicio del Toro, mda, place si la mine....

Bradu e ok de departe. Acum a mai imbatranit si nu mai e asa dragutel. Plus ca filmele lui ma plictisesc ingrozitor. :D

pe mine Bradu, ma enerva in tineretile lui. acum, a inceput sa-mi placa de cand a sarit de 40 de primaveri :D