Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Nu pot sa cred ca asta-i Maya, ce mare s-a facut si ce domnisoara este!

La multi ani si sa va traiasca, Boni!

Cu intarziere va multumim mult pt urari si ganduri bune! Tot timpul si energia noastra il dedicam lor, mai ramane cate ceva pt job si ... cam atat. :hug: Pe aici fugitiv, din pacate.

Iulia Nicoleta, mai tarziu dar cu drag iti doresc sa ai o Mariuca sanatoasa si cuminte, sa manance bine si sa doarma la fel de bine!

Happy Anabelle de ziua Australiei! Intr-adevar s-a domnishorit frumoasa ta ... Frumoase ipostaze ai surprins!

Boni, la multi ani pt Maia! E asa finutza! Sa va aduca multe bucurii si sa fie sanatoasa! Oja e frumoasa si festiva!

Mulțumim pentru urări, și Maia și eu.

Lili, dacă ar fi după ea ar bântui nonstop pe topicul cu unghii. În vacanță are voie să-și să mai facă de cap.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Pușa, crește așa de repede! Mai ieri o plimbam în cărucior și acum vrea unghii făcute și haine la modă.

Salmida, imediat vă urăm și vouă la mulși ani de 9 ani...

Cosmina, mulțumesc frumos. Mă uit la poza din avatarul meu și nu-mi vine să cred. :happy2:

woaw, Maia, draga de tine! ce domnisoara cu hainute de party si unghii asortate, cu nelipsitul sclipici! e dulce foc! mie, mi se pare ca inca seamana bine, cu foto de la avatar, in care avea aprul strans, ca fizionomie. In rest este domnisoara deja ..., nu mai e fetita mica! In orice caz este foarte frumoasa! Sa va bucurati de ea sanatoasa, cu noroc si fericita!

PS: Deci si ea are addiction la unghii si hainute ? :tongue3: Cred ca stiu de unde i se trage ... :toothy6:

Mulţumesc frumos, Dani. Asemenea şi vouă.

Unghii, cercei şi alte accesorii, cu cât mai mult sclipici, cu atât mai bine, din punctul ei de vedere. Eu sunt de altă părere. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif

Cu hainele deja e ok. Îmi place cum începe să le combine şi să le potrivescă.

Iulia ce dragalasa e Mariuca !

Boni ce domnisorica frumoasa ai! La multi ani si sa va umple sufletele de bucurie!

Doamnelor va multumsc frumos pt toate cuvintele frumoase si urarile de bine aduse bubulinei noastre !

Ma uit si eu cu drag la copii vostri cat de mari si frumosi au crescut.

Anabelle era o printesa si-mi place ca e blonduta cu ochi caprui sau ma insel?

Cat despre Maya lui Boni e deja domnisorica in toata regula !

Si la noi trece timpul si crestem cu zile mai calme si altele mai agitate. Mariuca are deja aproape 6 kg si 59 de cm. Per total e un copil tare simpatic si ne este tare draga. In timpul noptii e cumintica, ma trezeste pentru papa la 2-3 noaptea si apoi la 5-6 dimineata si gata a trecut noaptea. In cursul dupa-amezei are o perioada cand se agita si plange mai mult si inca nu am reusit sa identific motivul....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Am sa mai revin cu cateva poze cu ea zilele astea. In pare rau ca stau relativ rau cu timpul perioada asta pt ca are grija Maria "sa ma tina in priza"u mai tot timpul, iar cand doarme nu stiu cum sa mai trebaluiesc cate ceva prin casa.

Aaaa, voiam sa va intreb de marci de carucioare pntru copii imi puteti recomanda... Maria e deja din ce in ce mai greluta si a cam venit timpul sa achizitionez unul si nu prea stiu de unde sa incep...

Aaaa, voiam sa va intreb de marci de carucioare pntru copii imi puteti recomanda... Maria e deja din ce in ce mai greluta si a cam venit timpul sa achizitionez unul si nu prea stiu de unde sa incep...

Pai incepi cu inceputul :):

- de care vrei, simplu sau landou? Daca e vorba despre landou, vrei sa fie detasabil (cosuletul) sau nu?

- vrei sa-l poti pune si-n masina (in portbagaj)? Trebuie sa se plieze...

- ai unde sa-l depozitezi sau trebuie sa-l urci in casa (conteaza dimensiunile in acest caz, iar daca folosesti doar scarile - greutatea).

Firme sunt multe. Foarte multe.

Mai intai trebuie sa te decizi cam ce vrei si apoi sa incepi cautarile. Si sa-ti stabilesti bugetul...... :D

Iulia,

Sa-ti traiasa Mariuca !

Ce bebelina frumoasa si eleganta !

O sa-i povestesc lui Petrica de ea .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

AnaBella,

O scumpa si o ghidusa !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Boni,

Maya e deja pre-adolescenta.

Fina,imbujorata,frumoasa lui mama.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Chiar ca a crescut .

Eu la 10 ani eram indragostita lulea,asa ca.......https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Daca nu ridica Piscotel subiectul nu aflam ce frumoasa e Mariuca, ce minune s-a facut Anabelle si nici ce draguta si delicata e acum Maia! La multi ani cu intarziere, daca n-am avut timp sa caut prin forum uite ce ratam!

Pai incepi cu inceputul :tongue3::

- de care vrei, simplu sau landou? Daca e vorba despre landou, vrei sa fie detasabil (cosuletul) sau nu?

- vrei sa-l poti pune si-n masina (in portbagaj)? Trebuie sa se plieze...

- ai unde sa-l depozitezi sau trebuie sa-l urci in casa (conteaza dimensiunile in acest caz, iar daca folosesti doar scarile - greutatea).

Firme sunt multe. Foarte multe.

Mai intai trebuie sa te decizi cam ce vrei si apoi sa incepi cautarile. Si sa-ti stabilesti bugetul...... <_<

Fox, eu a ochit un kindrkraft cu landou, scoica si parte sport...Are cineva experienta cu marca asta?

tot eu dupa mine ! <_<

Pisco sa vedem ce zice si Maria de Petre...:tongue3:

Zerda, te pupam si noi !

Da cu tarancuta primiti?

si gata ca dupa aia plictisim !

tarancuta, tarancuta

cu bujori in obrajori

doamne, ce papusa aveti!!! sa va traiasca

Da cu tarancuta primiti?

of, of, mai, mai!

s-o mananci cu tot cu basma, nu alta!

sa va traiasca, Iulia, e-o minunata!

Iulia, iti vazusem dulceata de tarancuta pe FB. e minunata, sa va traiasca.

Si bravo mami , ce haine faine ii facusi pe masura :occasion15:

Ce frumoasa este Mariuca ta Iulia! Costumasul este absolut superb! Annabelle de langa mine zice "the baby is very pretty"!

Profita ... primul an e o perioada f frumoasa, te simti in al 9-lea cer si cu cel mai frumos ingeras langa tine

Peste 2 ani poate schimba basmaua cu ce ii place ei mai mult ....

dovada

post-697-139189924369_thumb.png