May 9, 201412 yr comment_216815 Flori, flori; ce imi place sa le gasesc prin munti si coclauri, cind ne "drumetim". Zice "sefa" : ...."da ce mai stai? Nu vii?" Cum sa vin, daca floarea nu ma lasa. Una de proba, gasita foarte recent prin muntii italieni....la Adriana si Eataly(putin mai la nord) da....pe "sefa" o mai stiti? ultima, care defapt imi place cel mai mult: Peter Report
May 9, 201412 yr comment_216817 Flori, flori; ce imi place sa le gasesc prin munti si coclauri, cind ne "drumetim". Zice "sefa" : ...."da ce mai stai? Nu vii?" Cum sa vin, daca floarea nu ma lasa. PeterSuperbe poze, splendida doamna! Report
May 9, 201412 yr Author comment_216818 Flori, flori; ce imi place sa le gasesc prin munti si coclauri, cind ne "drumetim". Zice "sefa" : ...."da ce mai stai? Nu vii?" Cum sa vin, daca floarea nu ma lasa. PeterSuperbe poze, splendida doamna! Danke! Report
May 9, 201412 yr comment_216819 Cata frumuseteeee, sa te tot „drumetesti„ Frumoasa sefa, neschimbata Report
May 9, 201412 yr Author comment_216827 Cata frumuseteeee, sa te tot „drumetesti„ Frumoasa sefa, neschimbata Saru-mana Carmen. Una ptr. tine: Peter Report
May 9, 201412 yr Author comment_216842 Da' ce le zicea sefa la capre? Eu ziceam sefei ceva de capre.... si ca sa nu vin cu mana goala, mai pun una: Peter Report
May 9, 201412 yr comment_216847 Cata frumuseteeee, sa te tot „drumetesti„ Frumoasa sefa, neschimbata Saru-mana Carmen. Una ptr. tine: PeterWaw, minunata. Imi place unghiul din care e realizata fotografia. Report
May 10, 201412 yr comment_216850 Multumesc pentru acest regal fotografic.Sunteti minunati si va voi urmari!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
May 10, 201412 yr Author comment_216855 De data asta a fost Tirolul de sud. Trei zile perfecte la 25°C. Omul mai tre sa aiba si noroc in viata. Cind am plecat duminica dimineata, a plouat si afost tare mohorit. Dar cum spuneam , trei zile perfecte. Mai Adriana, dar aveti preturi la benzina, noroc ca am alimentat la austrieci La "floarea marului" iar ptr. care le place Gogule(Earth) -> uite pe aici prin apropiere am fost Peter Report
May 10, 201412 yr comment_216865 Mai Adriana, dar aveti preturi la benzina, noroc ca am alimentat la austrieci Pai asa sa faci mereu Report
May 11, 201412 yr Author comment_216884 Salutam fainii drumeti. Ma bucur tare sa va *vad*. Servus Stella ..ce rusine mi-a fost "banca ptr. unul" Peter Report
May 11, 201412 yr Author comment_216902 E faina bancuta pentru unul O fi vreo idee de la italieni, ca acum tre sa fie foarte economisitori(?) mai am altele: in spate(nu se poate vedea-> Merano) Peter PS.Imi cer scuze daca "sefa" mea este in (prea)multe poze. Ea se cam "drumeteste" in fata mea si da aceea nu pot s-o evit. Dar mai spun, ca nu mi-e rusinecu ea... Report
May 11, 201412 yr comment_216907 Dar tu nu poti sa "drumetesti"putin in fata ei? Sa te mai vaza ochiu'? Ptiu-ptiu, frumisica-i Sefa! Si ce concentrare in munca depusa la taiat alea-alea la masa! Frumose privelisti!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
May 11, 201412 yr comment_216910 Muntii aia m-au terminat, mereu zic ca nu-mi place la munte, dar nu e adevarat, cand vad cateo culme din aia, ma ia de cap si ma lupt cu problemele cu magneziu si calciu ca m-am bosorogit!! Macar in poze sa-i vad!! Report
May 11, 201412 yr comment_216913 f frumos, relaxante poze cu oameni senini!inteleg ca-s facute zilele-astea? Report
May 12, 201412 yr Author comment_216917 f frumos, relaxante poze cu oameni senini!inteleg ca-s facute zilele-astea? Servus Moatza, da, pozele sunt facute recent. Peter Report
May 12, 201412 yr comment_216924 Splendide poze si priceput fotograf! Iar fotomodelul e grozav! Unde-or gasi oamenii astia fantana tineretii, nu stiu, dar arata din ce in ce mai bine, pe zi ce trece! Report
May 12, 201412 yr comment_216934 Faine, faine de tot pozele si peisajele si sefa si tot!A doua poza imi place tare mult, zici ca e despre Heidi, fetita muntilor... Report
May 12, 201412 yr comment_216953 Asa da!Te-ai tinut de promisiune si nu ne-ai (dez)amagit! Frumos Tirolul, si ma bucur ca l-am vazut prin "ochiul" tau, si Tirolul si Sefa! Se respira aer efervescent, curat si limpede! Report
May 12, 201412 yr Author comment_216962 Merci fetelor, intr-adevar am avut trei zile perfecte de drumetie cu o vreme nemaipomenita. Inca vreo trei si las mai incet. Data viitoare o sa mergem in Tirolul austriac la Montafon/Silvretta. Acolo anul trecut ne-a plouat trei zileincontinuu. Peter Report
May 13, 201412 yr comment_216996 Inca vreo trei si las mai incet.Data viitoare o sa mergem in Tirolul austriac la Montafon/Silvretta. Acolo anul trecut ne-a plouat trei zileincontinuu. PeterDa' de ce s-o lasi mai incet? Nu vrei sa ne clatim si noi ochisorii cu minunatiile alpine? Eu astept cu nerabdare si alte poze!!!!! Report
May 13, 201412 yr Author comment_217042 Inca vreo trei si las mai incet.Data viitoare o sa mergem in Tirolul austriac la Montafon/Silvretta. Acolo anul trecut ne-a plouat trei zileincontinuu. PeterDa' de ce s-o lasi mai incet? Nu vrei sa ne clatim si noi ochisorii cu minunatiile alpine? Eu astept cu nerabdare si alte poze!!!!! Pai poze recente acum nu am. Dar asi avea de anii trecuti(nu va speriati....daca pun, atunci evtl. ptr. fiecare an numai vreo citeva poze )Numai doua-trei fete de aici le-au vazut. Peter Report