May 21, 201412 yr comment_217451 Toata lumea zicea de o vreme de vis. Numai sus pe virf nici urma de vreme buna. Si am mers fix pe granita. ...da tu unde m-ai adus aici? Tu nici nu ai idee cat imi plac mie pozele "de munte".Ca sa ma explic mai bine, uite pàcla aia, ceata aia de munte imi curge mie in vene.O am in sange.E frumos si la mare.Dar eu crescuta-n creier de munte, ce-mi da muntele, nu-mi da marea. Hai ca m-am "confesat prea tare"!Devin nostalgica la ceas de seara si nu-i bine. Report
May 22, 201412 yr Author comment_217471 Toata lumea zicea de o vreme de vis. Numai sus pe virf nici urma de vreme buna. Si am mers fix pe granita. ...da tu unde m-ai adus aici? Tu nici nu ai idee cat imi plac mie pozele "de munte".Ca sa ma explic mai bine, uite pàcla aia, ceata aia de munte imi curge mie in vene.O am in sange.E frumos si la mare.Dar eu crescuta-n creier de munte, ce-mi da muntele, nu-mi da marea. Hai ca m-am "confesat prea tare"!Devin nostalgica la ceas de seara si nu-i bine. Eu stiu ca si voi mai umblati prin munti. Am vazut poze.(poti sa le arati si aici, ca dealtfel fiecare de pe ac)Noi suntem tare bolnavi cu umblatul prin munti. Nu este lucru mai frumos. Rar ma intelege cineva daca ii spun ca iarna mergem la Atlantic, la drumetie(Tenerife). Pai nu la scaldat? Nu. La munte. Peter Report
May 22, 201412 yr comment_217480 Si eu ador muntele. Fiind crescuta la munte, imi place sa colind prin paduri, sa urc pe creste. La mare pot sa merg una sau doua zile. Dupa care se rupe filmul. Ma plictisesc, nu mai am chef de plaja si nici de balaceala. La munte m-as duce oricand.Superbe poze, mii de multumiri pentru ca impartiti cu noi minunatele momente pe care le-ati petrecut prin Alpi! Report
May 22, 201412 yr comment_217486 Mie muntele imi place sa-l privesc de departe =))sau in poze ,dar cateodata mai fac si doi pasi ... ador marea, as putea sa stau ore spre seara sa ascult muzica valurilor ce se sparg la tzarm Multumesc de poze, ca imi dau prilejul sa admir si personaje dragi, si peisaje frumoase. ps, ca dovada ca stau intr-o tara muntoasa, si ca din cand in cand ajung si pe acolo Report
May 23, 201412 yr comment_217587 Rar ma intelege cineva daca ii spun ca iarna mergem la Atlantic, la drumetie(Tenerife). Pai nu la scaldat? Nu. La munte. Eu va inteleg. Eu ma bucur ca am molipsit-o si pe Manu cu drumetiile pe munte.Ea adora si marea si atunci ma sacrific.Dar am descoperit snokeling-ul de vro cativa ani, ca sa nu ma plictisesc. Report
May 24, 201412 yr Author comment_217590 Rar ma intelege cineva daca ii spun ca iarna mergem la Atlantic, la drumetie(Tenerife). Pai nu la scaldat? Nu. La munte. Eu ma bucur ca am molipsit-o si pe Manu cu drumetiile pe munte. Cand ti-a intrat odata boala, apoi nu mai iasa.Si aici am fost, tot in 2012 in valea Tannheim in Austria. Acolo am desoperit drumetia in 2008 Aici am stat ii mai stiti? Peter Report
May 24, 201412 yr comment_217593 Sa nu dai cu pietre, o fi Roland???? Mie-mi place la munte, daca ma duce cineva cu elicopterul de coborat ma descurc. Din pacate in cazul meu sunt si motive medicale care ma impiedica sa ma bucur de munti! Oricum in copilarie si adolescenta am umblat destul, asa ca nu am dupa ce sa plang!! La mare insa e perfect pentru mine, as sta toata viata! Report
May 24, 201412 yr Author comment_217595 Cafelut-o , pai sigur este frumos la mare. Stiu. Ca mai umblam si acolo. Si ne place si noua.Dar atita timp cit suntem umblareti(si putem...), si de este vreme faina, apoi nu ma tine nimic sa nu ma cațăr pe munti.Suntem (aproape) dependenti de munte. Dar uite citeva de la Atlantic ptr. tine si restul fetelor cu dragostea de mare.. portul "Los Cristianos" Playa "Las Vistas" Si aici i-am intalnit/cunoscut si pe -> eiDefapt sefa a facut cunostinta cu ei(eu trebuia sa pazesc prosopul si portofelul...) Nu trebuie sa fim de acord cu totul ce fac ei, dar ii respect ptr. faptul ca au avut curajul sa descopere alte tari si mari.... Peter Report
May 25, 201412 yr Author comment_217604 Sa nu dai cu pietre, o fi Roland???? Da, da este Roland si Mariana. Report
May 25, 201412 yr comment_217606 Salut!Frumoase locuri, frumosi oamenii! Peisajele m-au lasat fara cuvinte!Si cele din munti, si cele de la mare!Cand eram in facultate, aveam o prietena cu care bateam muntii.Ne-am si raracita!Tare ne-am mai distrat atunci! Dar prietena mea e acum in cea America, pe la Miami, eu...mai usor...Mi e face dor cateodata, dar...si marea e frumoasa si (mie) necesara! Incantata sa-i cunosc pe Roland si Mariana, desi nu se vad foarte bine! Ca sa-mi mai treaca dorul, mai privesc pozele voastre!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif ca faceti acest topic! Drum bun in "catararile" viitoare! Si vreme buna! Report
May 26, 201412 yr comment_217635 Verisoara-mea e in Tenerife, ma tot cheama, dar biletul de avion din Germania e mai ieftin ca cel din Romania, asa ca am mai amanat! Ma bucur ca Roland si Mariana sunt bine!! Report
May 26, 201412 yr Author comment_217649 Si in 2012 am fost si la Cheile Nerei. Excursii zilnice de vis cu oameni dragi noua. Prima zi: Pe langa Nera cascada Valioaga Langa "ochiul beiului" Ochiul beiului Peter Report
May 27, 201412 yr Author comment_217668 Au fost in jur de 28 de km. Dar bine ca fost si birtul prin apropiere.... "Tanti, aveti citro?" Peter Report
May 27, 201412 yr comment_217671 Vreau si eu o citro, maxim trei!! Sa va spuna Zozo bancul!! Frumoase locuri, am mai vazut poze, dar nu ma satur! Report
May 28, 201412 yr Author comment_217676 A fost minunat pe Cheile Nerei. Mai ales ca am avut parte de o vreme perfecta. Si in 2012 am mai fost la o drumetie in jurul castelului Lichtenstein si pestera "Cetii"(Nebelhöhle) Cam astea au fost prin 2012. Dar si in 2013 am umblat destul... Peter Report
May 28, 201412 yr comment_217677 Frumos, frumos! Toate fotografiile sunt frumoase si oameni si locuri. Multumesc Peter! Report
May 29, 201412 yr Author comment_217683 Frumos, frumos! Toate fotografiile sunt frumoase si oameni si locuri. Multumesc Peter! De azi suntem ptr. 4 zile la Sankt Gallenkirch la austrieci. Peter Report
May 29, 201412 yr comment_217690 De azi suntem ptr. 4 zile la Sankt Gallenkirch la austrieci. Peter Mai e zapada? Report
May 29, 201412 yr comment_217697 Ce incantare de topic ! ce personaje relaxate, ce drumetii frumoase, ce fotografii reusite, ce peisaje M I N U N A T E! Vacanta placuta si apoi: Continuati va rog cu postarea fotografiilor ... 2013 -2014 ... Multumim ca ti-ai facut timp sa impartasesti asa splendori ale naturii cu noi ... stiu ca ia ceva timp sa selectezi, sa micsorezi, sa intercalezi scris cu foto ... Felicitari de topic! Report
June 1, 201412 yr Author comment_217744 Ce incantare de topic ! ce personaje relaxate, ce drumetii frumoase, ce fotografii reusite, ce peisaje M I N U N A T E! Vacanta placuta si apoi: Continuati va rog cu postarea fotografiilor ... 2013 -2014 ... Multumim ca ti-ai facut timp sa impartasesti asa splendori ale naturii cu noi ... stiu ca ia ceva timp sa selectezi, sa micsorezi, sa intercalezi scris cu foto ... Felicitari de topic! Daniella Din pacate(..sau nu) ; cele mai frumoase poze sunt cu prietenii de odinioara Din cauza asta incerc sa pun poze, nu prea, dar acceptabile. Dar nu uit sa continui cu 2013 si 2014. Peter Report
June 2, 201412 yr comment_217760 Superbe peisaje. Ma scufund in poze si-n visare. Din pacate, realitatea e cruda si trebuie sa trec inapoi la munca. Dar asta nu inseamna ca nu astept si alte poze, sa le savurez bine-bine! Minunate excursii faceti voi, bravo! Report
June 2, 201412 yr comment_217815 Superb!!!!Multumesc Peter si Brigitte,ca prin ochii vostri,am vazut locuri minunate,pe care altfel nu as avea cum sa le vad.Astept cu nerabdare urmarea. Report
June 4, 201412 yr Author comment_217869 Si cum spuneam; am fost de WE(3 nopti) la Sankt Gallenkirch, regiunea Montafon/Voralberg/Tirol.Frumoase locuri. Cam toti nemtii din Baden-Württemberg pe acolo se duc, ca este aproape ptr. ei.Parca pina si bucataria hotelului a fost influentata de asta... greu cand bate vantul destul de puternic.. si cam peste tot; o bancuta. Peter Report