May 13, 201412 yr comment_217043 Ghitte&Peter ,faine drumetii si fain fotomodelul.Poate ajungeti si prin Schitzaria , ca si acolo-s munti tare faini Eu votez pentru cat mai multe poze. Report
May 13, 201412 yr Author comment_217044 Ghitte&Peter ,faine drumetii si fain fotomodelul.Poate ajungeti si prin Schitzaria , ca si acolo-s munti tare faini Eu votez pentru cat mai multe poze. SchWitzaria Peter Report
May 14, 201412 yr comment_217054 Pai poze recente acum nu am. Dar asi avea de anii trecuti(nu va speriati....daca pun, atunci evtl. ptr. fiecare an numai vreo citeva poze )Numai doua-trei fete de aici le-au vazut. PeterAaaaaaaaah, ce-mi plac albumele personalizate! Sunt belea! Ia sa ma-ntersectez daca s-or face si prin Bucale.. Avem si noi destul de multe poze ce-ar merita sa fie puse pe hartie!Da, merge si cu cate 2-3 poze din cand in cand... Report
May 14, 201412 yr Author comment_217089 2011 -> Seiser Alm in Tirolul de sud Muntele Schlern: Peter Report
May 14, 201412 yr comment_217091 2011 -> Seiser Alm in Tirolul de sudMuntele SchlernPeterSuperb!!!! Nu ma satur sa privesc pozele. Parca simt aerul de munte, aroma ierbii, a florilor........ Va foarte multumesc pentru ca mi-ati dat ocazia sa savurez plimbarile voastre! Report
May 14, 201412 yr comment_217097 Acum ca (în sfîrsit) ati ajuns pe aici, nu doar din umbra, poate va încumetati sa popositi mai mult Cum spuneam ( în cazul imaginilor lui Peter ma repet, cu riscul de a ma numi o... repetata ), peisaje mai frumoase ca ale voastre, mai rar! Imagini superbe, Brigitte la fel! Vad ca va priesc drumetiile si va fac bine. Va mentineti tineri, sanatosi si frumosi! Report
May 15, 201412 yr comment_217163 Ah ce peisaje superbe Cum sa te plictisesti de asa ceva? Niciodata! Albumele sunt superbe, Peter. Monica de aflii ca se fac si la noi, da de stire. Report
May 15, 201412 yr Author comment_217165 Ah ce peisaje superbe Cum sa te plictisesti de asa ceva? Niciodata! Albumele sunt superbe, Peter. Monica de aflii ca se fac si la noi, da de stire. Saru-mana Report
May 15, 201412 yr comment_217167 Ah ce peisaje superbe Cum sa te plictisesti de asa ceva? Niciodata! Albumele sunt superbe, Peter. Monica de aflii ca se fac si la noi, da de stire.Asa fac!Daca nu, tragem o fuga pan' la Brigitte & Peter si il descoasem pe-ndelete cum a facut rost de-asemenea minunatii. Report
May 15, 201412 yr Author comment_217170 Ah ce peisaje superbe Cum sa te plictisesti de asa ceva? Niciodata! Albumele sunt superbe, Peter. Monica de aflii ca se fac si la noi, da de stire.Asa fac!Daca nu, tragem o fuga pan' la Brigitte & Peter si il descoasem pe-ndelete cum a facut rost de-asemenea minunatii. Hai! N-aveti ambitie... Doamne ce simplu este.. Va fac cite vreti... Costa in jur de 26-30 de Euroni/Album Peter Report
May 16, 201412 yr Author comment_217202 Peisaje superbe, poze fantastice si o doamna neschimbata ! Saru-mana. 2012 am fost intr-o drumetie de vreo 23 de km pe la Kelheim cu manastirea Weltenburg. Au bere buna. aici: Peter Report
May 18, 201412 yr Author comment_217244 Si am mai fost, tot in 2012 la Scharnitz/Tirol la izvorul Isar-ului, care trece prin München.Frumoase locuri pe langa muntii Karwendel. Frumos! Zici ca esti in Cheile Nerei. Report
May 19, 201412 yr comment_217271 Peisaje superbe, poze fantastice si o doamna neschimbata ! Saru-mana. 2012 am fost intr-o drumetie de vreo 23 de km pe la Kelheim cu manastirea Weltenburg. Au bere buna. aici: PeterWooooooowwwwwwwww....... Imi rascoliti prin amintile bavareze. Numai ca la mine era vorba despre Andechs.... Dar si acolo era buna berea. Report
May 19, 201412 yr Author comment_217280 Foxyy:"Wooooooowwwwwwwww....... Imi rascoliti prin amintile bavareze. Numai ca la mine era vorba despre Andechs.... Dar si acolo era buna berea." La Andechs am fost tot in 2012. Berea aia neagra. Lecker rau. Peter Report
May 19, 201412 yr comment_217299 Si pentru ca le-am revizionat, nu pot sa nu remarc oja sidefata a Sefei! Report
May 19, 201412 yr comment_217324 Pai sa-i zicem lu Peter sa-i faca din cind in cind si niste poze manichiurei sefei si sa ni le arate la subiectul cu pricina Report
May 20, 201412 yr Author comment_217335 Pai sa-i zicem lu Peter sa-i faca din cind in cind si niste poze manichiurei sefei si sa ni le arate la subiectul cu pricina banii mei, banii mei...ce a facut sefa cu ei? In alta ordine de idei; si am mai fost la austrieci si am facut turul: "Hoher Ifen" o vedeti? Peter Report
May 20, 201412 yr Author comment_217338 am mai gasit una de acolo. Cu o prapastie in dreapta. Ce fricoasa a fost sefa aici... Peter Report
May 21, 201412 yr Author comment_217447 o vedeti?Deci tu ai urcat mai repede ca ea? Dar tu cum crezi? Si am mai fost 2012 la Oberstdorf, pe Fellhorn. Intre Austria si Germania. pasager clandestin. L-a scos din rucsac... Toata lumea zicea de o vreme de vis. Numai sus pe virf nici urma de vreme buna. Si am mers fix pe granita. ...da tu unde m-ai adus aici? dar putin mai jos deja frumos si asa fiecare cu ale lui Report