June 5, 201412 yr Author comment_217877 si cam peste tot; o bancuta. Mai frumoasa era bancuta mea Poftim: Peter Report
June 5, 201412 yr comment_217879 Faine bancutele si la fel si doamnele.Pàtrule, admir peisajele ca esti tu mare pozar. dar eu eu mi-s de-a marii ( jaba stau intr-o tara muntoasa ). La fel ca zapada si schiul, imi place dsa admir *comod* de departe .Multe drumetii frumoase va doresc, si cand vii si prin partea asta de alpi, da de stire. Report
June 6, 201412 yr Author comment_217916 Faine bancutele si la fel si doamnele.Pàtrule, admir peisajele ca esti tu mare pozar. dar eu eu mi-s de-a marii ( jaba stau intr-o tara muntoasa ). La fel ca zapada si schiul, imi place dsa admir *comod* de departe .Multe drumetii frumoase va doresc, si cand vii si prin partea asta de alpi, da de stire. Saru-mana Stella. De azi vom fi la Lechtal, tot prin Tirol. Daca functioneaza Wifi la hotel, mai pun poze de acolo. Dimineata, cind sefa doarme, eu ma plictisesc Si daca tot suntem forum culinar, intr-o seara acum la Montafon, am luat totusi camera cu mine la cina(...) Supa crema de sparanghel cotlet de porc, tras prin faina din turta de dovleac, cu orez Topfentaschen(?) cu inghetata, frisca si fructe... Peter Report
June 6, 201412 yr Author comment_217938 Gata, am ajuns(demult si cu bine). Frumoase locuri aici. am gasit si bancuta Striga sefa... , tre sa mergem la masa. De abia mai pot astepta; oare ce imi dau austriecii sa pap? Peter Report
June 6, 201412 yr comment_217943 Poftim: Eram sigura ca o scoteai de la naftalina Vacanta placuta si arata-ne ce faceti, vedeti, mincati Report
June 7, 201412 yr Author comment_217944 Poftim: Eram sigura ca o scoteai de la naftalina Vacanta placuta si arata-ne ce faceti, vedeti, mincati chiar ca de la naftalina, dar este si nu e stearsa(..)Mersi Adriana. E mai frumos aici cum mi-am inchipuit.Valea Lech-ului. Lechul care trece prin Augsburg.As fi vrut sa ajungem pina la izvor, se pare ca drumul inca mai este inchis.Oh, de mancare am primit aseara o salata de la buffet, apoi un soufflè de broccoli,o supa crema de cartofi, cotlet de porc cu cartofi natur si ceva legume si un sos de smantina. Apoi la urma o inghetata de capsuni cu crema de capsuni pe un pat de feliute de ananas.Idee buna. Seara o plimbare prin regiune. Suntem amindoi happy Peter Report
June 7, 201412 yr comment_217950 chiar ca de la naftalina, dar este si nu e stearsa(..)Mersi Adriana. E mai frumos aici cum mi-am inchipuit.Valea Lech-ului. Lechul care trece prin Augsburg.As fi vrut sa ajungem pina la izvor, se pare ca drumul inca mai este inchis.Oh, de mancare am primit aseara o salata de la buffet, apoi un soufflè de broccoli,o supa crema de cartofi, cotlet de porc cu cartofi natur si ceva legume si un sos de smantina. Apoi la urma o inghetata de capsuni cu crema de capsuni pe un pat de feliute de ananas.Idee buna. Seara o plimbare prin regiune. Suntem amindoi happy PeterPlimbare placuta in continuare si asteptam poze! Report
June 8, 201412 yr comment_217965 Pai cu-ata frumusete in jur cum sa nu fiti happy? Eu satu cuminte aici si-astept sa mai vad imaginile frumoase din plimbarile voastre! Report
June 8, 201412 yr Author comment_217967 Ieri o zi, cum spunea sefa aseara? Istovitoare, dar superba.Dar prima data sa va arat ce vad cind ma uit pe geamul restaurantului. si aseara mancarica era cam asa: salata asortata, ca-mi place mie, ca este cu crutoane si seminte de dovleac prajite.. apoi o terina de cerb cu morcovi prajiti supa crema de sparanghel, nu mai stiu, era sparanghel? Apoi ptr. mine o carne frageda de vitel cu crochete de cartofi si fasole verde sefa piept de pui umplut cu branza cu verdeturi si Tagliatelle iar la sfarsit un Tiramisu Peter Report
June 8, 201412 yr Author comment_217976 Si cum astazi am terminat drumetia noastra putin mai repede-defapt am ales-o eu mai scurta sau mai bine zis, mai usoara-temperaturi de 32°C si asta in munti , am reusit sa mai miosorez citeva de vineri. Report
June 8, 201412 yr Author comment_217978 Si deseara ne asteapta astea... din 1-2-3 avem voie sa ne alegem un fel..Ghiciti care am ales(deja de aseara) Peter Report
June 8, 201412 yr comment_217980 Nu mai dau in carti de mult( de la ultimul campionat mondial!! )), dar as zice ca 2... daca nu e asa pun mana pe carti din nou ca sa stiu cine castiga!! Report
June 8, 201412 yr Author comment_217981 Nu mai dau in carti de mult( de la ultimul campionat mondial!! )), dar as zice ca 2... daca nu e asa pun mana pe carti din nou ca sa stiu cine castiga!! Nota 10! Cum de ai ghicit? Asa bine ne cunosti Culmea este, ca si sefa; tot asta a ales. Report
June 8, 201412 yr comment_217983 Pai cand tii la cineva tii minte ce-i place!!! Sau as da foarte bine in carti Report
June 11, 201412 yr Author comment_218080 Continui cu sambata. Am fost la Kemptner-Hütte. De data asta dinspre partea austriaca. Ca acum citiva ani am fost de la Oberstdorf tot inspre refugiul acela, dar nu am trecut muntii, ci am ramas mai in vale. O poza de atunci: Greu, dar frumos Report
June 11, 201412 yr Author comment_218082 intre granite refugiul peisaje de vis si una ptr. doamnele de la oras Peter Report
June 11, 201412 yr comment_218083 Superbe reportaje! Mi-ai facut chef de drumetii, de munti, de Alpi........ Report
June 12, 201412 yr comment_218137 Intru aici sa mai iau o gura de aer proaspat ca la noi is 35 de grade!!! Report
June 12, 201412 yr comment_218141 Superba poza cu vitelusul!!!!!!!!!!! Au asa un bot catifelat si umed si se uita la tine asa gales!!!! O iau ca dedicatie personala ca eu numai in drumetii am intalnit animalute, sunt nascuta si crescuta in oras, mare si aglomerat! Report
June 13, 201412 yr Author comment_218175 Intru aici sa mai iau o gura de aer proaspat ca la noi is 35 de grade!!! Uite una ptr. racorit. ca turul la alta cabana, duminica a fost destul de "hot". Am drumetit mai mult prin soare. Padure si umbra abia la coborire. aici era inca comod Report
June 13, 201412 yr Author comment_218179 un fel de muzeu al fînului de munte si inca o bancuta Peter Report
June 13, 201412 yr comment_218182 Absoult superbe pozele, locurile si drumetiile pe gustul nostru! Report
June 17, 201412 yr Author comment_218324 Merci Cristina. ultimele poze de duminica. pasager clandestin mai stiti reteta de dincolo? Mi-au furat-o si uite cit cer pe ea... Report
June 17, 201412 yr Author comment_218325 Si seara dupa mancare, o plimbare prin imprejurimi. Peter Report