August 25, 201412 yr Author comment_220099 Ce frumoase drumetii faceti si cu bicicleta! Danke, danke Adriana. O sa incerc pe cind posibil(poate maine sau poimaine) sa mai pun poze cu ultimele drumetii din 2013. Ca restul doara stiti deja. Uuups, am uitat poza: Peter Report
August 25, 201412 yr comment_220102 Asteptam Ieri tocmai ce au trecut pe la noi o pereche de prieteni care in fiecare an isi fac vacanta in bicicleta, anul asta au facut Paris Londra. Report
August 26, 201412 yr Author comment_220106 Asteptam Ieri tocmai ce au trecut pe la noi o pereche de prieteni care in fiecare an isi fac vacanta in bicicleta, anul asta au facut Paris Londra. Respect! Ptr. asa ceva noi suntem prea "mici". Report
August 27, 201412 yr Author comment_220146 Uite anul trecut de ziua nationala a Germaniei, vremea fiind mult mai buna ca acum in august, am fost iara in preajma vaii Tanheim.Foarte frumos acolo. valea poteca de pe muntele din spate am mers-o deja in 2009 parca lista de bucate una care mi-a placut mult Cite nu ar mai fi, dar cam peste tot stinci, stinci si sefa. Peter Report
August 27, 201412 yr comment_220148 Cite nu ar mai fi, dar cam peste tot stinci, stinci si sefa. PeterSi ce daca, e mereu drag sa o vezi Report
August 28, 201412 yr Author comment_220188 Cite nu ar mai fi, dar cam peste tot stinci, stinci si sefa. PeterSi ce daca, e mereu drag sa o vezi Merci Adriana. Salutari de la Brigitte. Si am fost anul trecut ptr. citeva zile in regiunea Berchtesgadenu-lui, la Ramsau. Masivul Watzmann linga noi. Frumooos acolo.Vremea perfecta, drumetiile super. Asta da. Aici ne-am cazat: Prima zi am mers prin cheile Wimbachu-lui Stai locului... Primul popas cu bere rece Continuam drumul Portia sefei la al doilea popas De aici ne-am luat apa proaspata si ne-am intors. Drumul destul de lung.Am umblat vreo 8 ore... Aici prin riul de pietris care se vede si pe Gogule Earth si care se misca spre vale cu nu stiu citi metrii pe an. Nu stiu cind, dar sper cit de curind -> ziua a doua. Avem ceva evenimente in familion si tre sa ma ocup si de torturi si de mancare si de gosti.... Peter PS. Adriana, dar tu nu ne-ai promis ceva poze din concediu? Parca ai vrut sa incerci obiectivul nou... Report
August 28, 201412 yr comment_220190 PS. Adriana, dar tu nu ne-ai promis ceva poze din concediu? Parca ai vrut sa incerci obiectivul nou... Ai dreptate, sunt in urma tare de tot. Promit ca ma mobilitez. Report
August 29, 201412 yr Author comment_220199 PS. Adriana, dar tu nu ne-ai promis ceva poze din concediu? Parca ai vrut sa incerci obiectivul nou... Ai dreptate, sunt in urma tare de tot. Promit ca ma mobilitez. Lasa ca ne arati tu. Cind ai timp. PS. Am gasit-o pe Tipsi! Peter Report
September 5, 201412 yr Author comment_220303 Salut lume. Am musafiri din tara si mai tre sa merg si la slujba. Deci sunt cam ocupat. Oricum ne-am gasit ieri timp sa ne drumetim deasupra norilor. Numai trei, ca tre sa fug la slujba. V-am pupat,Peter Report
September 6, 201412 yr Author comment_220327 Cel mai frumos loc: deasupra norilor! Ai dreptate. Dupa ce s-au mai risipit putin am avut parte de un soare f. frumos, pe cind in valea spre München & restul Bavariei erau aproapetot timpul prezenti. Nu prea vedeam mare lucru de sus(toate lacurile prealpine din Bavaria si etc.)Numai Walchensee, care este inspre austrieci in directia cealalta. Si am mai transpirat oleaca.. Peter Report
September 6, 201412 yr comment_220331 Si am mai transpirat oleaca..Mamma mia da' voi faceti chiar lucruri foarte serioase Report
September 6, 201412 yr Author comment_220339 Si am mai transpirat oleaca..Mamma mia da' voi faceti chiar lucruri foarte serioase Draga Adriana, va invit oficial la noi si va duc la drumetii! Serios. Nu prea aventuroase...dar foarte frumoase si chiar inca odata frumoase Peter Sorry ca am editat, dar pozele cu mincarea de aseara nu prea aveau ce cauta aici. Report
September 6, 201412 yr comment_220340 Draga Adriana, va invit oficial la noi si va duc la drumetii! Serios. Nu prea aventuroase...dar foarte frumoase si chiar inca odata frumoase Daca nu-s aventuroase e bine ca la ce vad eu in pozele voastre, prefer sa stau acasa la tortu cu mere Report
September 7, 201412 yr Author comment_220344 Draga Adriana, va invit oficial la noi si va duc la drumetii! Serios. Nu prea aventuroase...dar foarte frumoase si chiar inca odata frumoase Daca nu-s aventuroase e bine ca la ce vad eu in pozele voastre, prefer sa stau acasa la tortu cu mere Pai mult mai aventuros este sa mergi la Oktoberfest. Report
September 13, 201412 yr Author comment_220525 Uite ce scrie Maya prin forum:" Vara mai slabut cu activitatea pe forum, plus ca am fost plecata prin alte tari, prin munti si pe la mare, chiar si la șes... în munti ma duc din nou în curînd, deci sînt înca setata pe vacanta ))))) Poate daca o rugam frumos, ne va pune citeva poze Si cum noi suntem mai mult drumeti de "timp frumos"-nu ca acum- nu am nimic proaspat, ci a doua zi din concediul de citeva zile din anul trecut la Ramsau, linga Berchtesgaden. A doua zi deci am facut turul lacului Hintersee. Si last but not least: biserica St. Sebastian din Ramsau. Motiv foto indragit. Peter Report
September 16, 201412 yr Author comment_220581 Ziua a treia. Königssee cu manastirea St. Bartholomä Sefa imediat inauntru nu bancuta asta... asta da... va continua. Peter Report
September 17, 201412 yr comment_220622 Uite ce scrie Maya prin forum:" Vara mai slabut cu activitatea pe forum, plus ca am fost plecata prin alte tari, prin munti si pe la mare, chiar si la șes... în munti ma duc din nou în curînd, deci sînt înca setata pe vacanta ))))) Da' "chiar si la șes" de ce nu ai albastrit? Ca si acolo a fost o alta tara Din pacate, dar totodata si din fericire pentru voi (eu nu le am cu peisajele), nu prea am facut poze, si ce aam facut sînt private ( am fost doar noi, ca doi gulubi în concediu... deci nu prea am umblat la pozat ) Acusi plecam iar în Dolomiti, partea austriaca (si scurt si în Italia), si daca vremea tine cu noi, poate fac de data asta ceva poze... desi, cine stie, ca iar vom fi singuri Hai sa va las macar o poza cu un crustaceu cuminte. Asta n-a muscat, ci a stat la pozat. Ultima data ma pitigase unu de bulan Ahhh, si i-am vazut pe Frecce Tricolori, dar anul asta am fost dezamagiti de show! Sagetile tricolore s-au lasat vazute exact 30 de secunde... Ceilalti cu alte avionase si elicopterase au avut mai mult program, în total aproximativ o ora si jumatate. Am ceva poze, dar am mai pus cu ei, din alti ani. Ce m-a enervat e, ca anul asta am fost într-un alt capat de plaja, si am mers vreo 7-8 km extra sa-i vedem... circulatie jale, loc scump de parcare...etc.. si Extreme Show-ul n-a fost deloc extrem, cum a fost în alti ani. Asta este Eu ador lumina sumbra în munti, cu nori grei. E frumos sa mergi în rînd cu ei, la acelasi nivel. Daca Peter v-a dat lumina, eu va dau si putin întuneric. Report
September 18, 201412 yr Author comment_220630 Mama ce clar se aude ecoul.Superb! Superbe peisaje! Da, daca dai sonorul putin mai tare, se aude perfect. Deci tu ai fost una din acei doi useri, care au dat klick pe link. :) Peter Report
September 18, 201412 yr Author comment_220631 Da' "chiar si la șes" de ce nu ai albastrit? Ca si acolo a fost o alta tara Din pacate, dar totodata si din fericire pentru voi (eu nu le am cu peisajele), nu prea am facut poze, si ce aam facut sînt private ( am fost doar noi, ca doi gulubi în concediu... deci nu prea am umblat la pozat ) Acusi plecam iar în Dolomiti, partea austriaca (si scurt si în Italia), si daca vremea tine cu noi, poate fac de data asta ceva poze... desi, cine stie, ca iar vom fi singuri Eu ador lumina sumbra în munti, cu nori grei. E frumos sa mergi în rînd cu ei, la acelasi nivel. Daca Peter v-a dat lumina, eu va dau si putin întuneric. Vezi, vezi? Cind copiii nu mai vor sa mearga cu parintii in concediu. Foarte bine fac. Ca parintii sunt atunci-cum spui tu- "doi gulubi in concediu" Ce mai trece si timpul. Cit despre norii grei. Si mie imi place sa-i admir. Dar din departare. Eu stau zeci de zile inainte sa urmaresc sateliti si situri cu vremea probabila, iar apoi foarte scurt hotarit, mergem(sau nu). Citeva poze totusi am. Mergeti in Lienzer-Gegend? De la voi nici asa departe. Noi vrem prin octombrie spre noiembrie la tirolul de sud.Sa vedem cum va fi vremea. Peter Report
September 18, 201412 yr comment_220633 Da, daca dai sonorul putin mai tare, se aude perfect. Deci tu ai fost una din acei doi useri, care au dat klick pe link. :) Peter Si o sa mai dau un click diseara, sa vada(auda) si al Meu! Report