October 18, 201411 yr Author comment_221413 Wow, ditamai dihania de peste. Bravo pescarului. Wow, ditamai dihania de peste. Bravo pescarului.+1!De cand n-am mai servit un crapsor....... De multisor, din pacate. Of, fetele, ce m-asi bucura sa prind si mai mare, dar cu cit mai mare cu cit mai cu "miros" de apa statuta...sau cum sa ma exprim?"Dihania" cum ii spuneti voi...era la fix. Deci ptr. consum...mai mare sa nu fie. Si ne bucuram pe maine, ca mergem la Oberstdorf/Tiefenbach -> fix la Breitach(klamm). Chei. Desi suntem necajiti din cauza pisicutei noastre, Tipsi, totusi ne amintim cu placere de drumetia de data trecuta de la Garmisch: Acolo am gasit si o poienita... si chiar o bancuta : Si maine speram sa nu fie ceata prea multa.... Peter Report
October 18, 201411 yr comment_221414 Excursie placuta Mor de placere cind vad bancutele pe care le gasiti ca ma gindesc mereu la bancuta mea Report
October 21, 201411 yr Author comment_221494 Excursie placuta Mor de placere cind vad bancutele pe care le gasiti ca ma gindesc mereu la bancuta mea Merci Adriana si sa stii ca excursia a fost super perfecta. Chiar ultimul WE de drumetit aici la noi in Germanica. Si auf fost 25°C. Si sa nu arunc doua poze de data trecuta, le mai pun aici. Deci de la Garmisch. Si cum am scris, am fost duminica prin cheile Breitach-ului, la Oberstdorf. Plimbindu-ne ba in Germania, ba prin Austria si iara in Germania...Suntem tare bucurosi ca am mai putut merge, caci acum s-a terminat sezonul. Prin chei: Pe alocuri infricosator ce putere poate sa aiba apa.. Peter Report
October 22, 201411 yr Author comment_221529 Mai citeva de pe parcurs. Deja multe frunze picate. Cred ca azi sau maine, acolo asa va fi deja zapada. Peter Report
October 23, 201411 yr Author comment_221594 Am admirat toate pozele...Ce frumos! Merci. Mai am: "Hoher Ifen" la orizont. Si acolo am fost deja. "Nebelhorn" in spate. Si acolo am fost "Fellhorn". Si acolo... Peter Report
October 24, 201411 yr Author comment_221633 Ptr. toate fetele si baietii(?) care urmaresc fidel topicul, mai am una(nu-i spectaculoasa, dar de ce sa nu o arat? ) Si ptr. Adriana o bancuta cam strimba. Peter Report
October 24, 201411 yr comment_221639 Ptr. toate fetele si baietii(?) care urmaresc fidel topicul, mai am una(nu-i spectaculoasa, dar de ce sa nu o arat? )Adica numai in forma de umbra ai decis sa ni te arati?Si ptr. Adriana o bancuta cam strimba. buna si strimba decit deloc Report
October 25, 201411 yr Author comment_221660 Ptr. toate fetele si baietii(?) care urmaresc fidel topicul, mai am una(nu-i spectaculoasa, dar de ce sa nu o arat? )Adica numai in forma de umbra ai decis sa ni te arati?Si ptr. Adriana o bancuta cam strimba. buna si strimba decit deloc Pai mai mult Brigitte s-a cam strimbat acolo pe banca asa, si nici freza nu-i sta bine... Report
November 4, 201411 yr comment_222018 Pozele cu copacii pe malul lacului m-au facut sa ma simt mai fericita!!! Si nu conteaza ca era stramba banca, conteaza ca erati impreuna si fericiti! Report
December 17, 201411 yr Author comment_223534 "Pozele cu copacii pe malul lacului m-au facut sa ma simt mai fericita!!!" Esti tu prea draguta. Dar azi ma bucur(oh, ca trebuia la alt topic..) nu-i bai. Merge si aici.Ne-a venit albumul foto pe anul 2014 (chiar mi-a sarit Cindy in brate..) si scriu cu un deget)Are 96 (!) de pagini si ma bucur enorm sa ma uit la el.. Ma bucur ca nu am facut greseli la album si la incarcat pozele si alea, alea. Peter Report
December 18, 201411 yr comment_223578 Imi place asa de mult ideea ta de carte, Peter, incat tocmai am stat vreo 3 ore sa asez si aranzej fotografii si am comandat una pentru sotul meu (ziua lui e pe 7 ianuarie). Sper sa iasa bine, ca e prima incercare si sa fie incantat! (al meu are doar 42 de pagini)Multumesc de idee,tare mi-ar placea sa rasfoiesc pe indelete albumele voastre. Report
December 18, 201411 yr comment_223590 Dar azi ma bucur(oh, ca trebuia la alt topic..) nu-i bai. Merge si aici.Ne-a venit albumul foto pe anul 2014 (chiar mi-a sarit Cindy in brate..) si scriu cu un deget)Are 96 (!) de pagini si ma bucur enorm sa ma uit la el.. Ma bucur ca nu am facut greseli la album si la incarcat pozele si alea, alea.PeterSuperb! Minunata idee! Vreau si euuuuuuuuuuuu!!!!!! Report
December 19, 201411 yr Author comment_223614 Pfuai Petre ce fain ii! Si noi de abia putem astepta sa tinem rezultatul in mana, dupa o saptamina.Chiar ca frumos!!! Saru'mana. Desi stim toate fotografiile(defapt si voi vreo 80%) tot ne place. Imi place asa de mult ideea ta de carte, Peter, incat tocmai am stat vreo 3 ore sa asez si aranzej fotografii si am comandat una pentru sotul meu Hallo Bia,Numai trei ore? Respect. Mie imi trebuie zile pina am aranjat totul. Precis ca se bucura domnul din dotare. La multi ani.Noi acum avem deja 7 albume. Si chiar ca le mai rasfoim din cind in cind. Nu ma satur sa ma uit la ele. Superb! Minunata idee! Vreau si euuuuuuuuuuuu!!!!!! Trimite pozele(...) si iti organizez un album. Peter Report
December 19, 201411 yr comment_223616 Asa sunt si eu de incantata, de-abia astept sa vina (nici nu stiu exact dace e pentru el cadoul sau pentru mine, la cat sunt de nerabdatoare).Sunt sigura ca voi descoperi multe greseli, data viitoare o sa stiu mai bine (ma gandesc deja sa fac si pe anul trecut si acum doi-trei ani, ca poze am avea si locuri faine am vazut).Pozele le aveam deja pe facebook, doar le-am salvat in calculator si m-am chinuit (mult) sa le asez pe pagini. Report
December 19, 201411 yr comment_223620 Peter...minunata idee!te rog mult zi mi si mie linkul sau cum se procedeazabite! Report
December 19, 201411 yr Author comment_223622 Peter...minunata idee!te rog mult zi mi si mie linkul sau cum se procedeazabite! La noi se pot face la Aldi(dar nu numai). Totul online. Este un software de la Aldi. Ala il descarci, apoi vezi ce vrei sa faci. Numai poze normale sau -cum fac eu- albume intregi. Deschid softul, dau cite un clik pina am ajuns la album de Din A4, apoi sa aranjez pozele pe pagini. Si aici nu este limita la fantezie si posibilitati. Apoi trimiti totul online la Aldi si peste vreo saptamna ai totul acasa. Costa, depinde de nr. paginilor, ultima data..acum a costat 42,20 €. Tre sa fie si la voi. Iti dai seama sa faci cadou la cineva...perfect. Peter Report
December 19, 201411 yr Author comment_223623 Daca tot sunteti aici, sa va arat si lichiorul de porimbe(nu stiu sa le spun altfel) pe anul asta. Mai altfel ca o afinata... Peter Report
December 19, 201411 yr comment_223633 Daca tot sunteti aici, sa va arat si lichiorul de porimbe(nu stiu sa le spun altfel) pe anul asta. Mai altfel ca o afinata... PeterAaaaahhhh..... Mda. Bine ca stati departe, altminteri va dadeam o "mana de ajutor" la golitul continutului. Report
December 19, 201411 yr comment_223635 Porambele or fi coarne?? niste fructe lunguiete si rosietice? Ia ca m-am lamurit , nu sunt! porambele sunt movului si rotunde! Report
December 19, 201411 yr Author comment_223640 Porambele or fi coarne?? niste fructe lunguiete si rosietice? Ia ca m-am lamurit , nu sunt! porambele sunt movului si rotunde! Report