December 19, 201411 yr comment_223643 Dar nu-s departe de adevar ca sunt bune si alea pentru sanatete si se face si lichior din ele! Report
December 19, 201411 yr comment_223644 Peter...minunata idee!te rog mult zi mi si mie linkul sau cum se procedeazabite! La noi se pot face la Aldi(dar nu numai). Totul online. Este un software de la Aldi. Ala il descarci, apoi vezi ce vrei sa faci. Numai poze normale sau -cum fac eu- albume intregi. Deschid softul, dau cite un clik pina am ajuns la album de Din A4, apoi sa aranjez pozele pe pagini. Si aici nu este limita la fantezie si posibilitati. Apoi trimiti totul online la Aldi si peste vreo saptamna ai totul acasa. Costa, depinde de nr. paginilor, ultima data..acum a costat 42,20 €. Tre sa fie si la voi. Iti dai seama sa faci cadou la cineva...perfect. Petermultumesc mult Peter Report
December 24, 201411 yr Author comment_223801 Tuturor artistilor culinari, va dorim Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Brigitte si Peter Report
December 24, 201411 yr comment_223803 Minunata ideea cu albumul! Mi-ar placea si mie... Craciun fericit si voua, sefa si Peter, cu multe momente de bucurie ! Report
January 20, 201511 yr comment_225193 Peter, multumesc mult inca o data pentru ideea minunata (a sosit albumul, am fost asa de incantati ca am mai facut unul, aproape in fiecare zi le mai rasfoiesc o data). Report
January 20, 201511 yr Author comment_225197 Peter, multumesc mult inca o data pentru ideea minunata (a sosit albumul, am fost asa de incantati ca am mai facut unul, aproape in fiecare zi le mai rasfoiesc o data). Oh, ce frumos! Nici nu pot sa-mi inchipui sa treaca un an si sa nu fac... Peter Report
January 20, 201511 yr comment_225199 Sa stii ca te inteleg perfect...Mi-am cules deja poze si din 2012, ca a fost un an plin si frumos si apoi ma opresc pana se termina 2015. Report
January 21, 201511 yr comment_225228 La Cewe, direct pe net, dar la noi e mult mai scump, eu am avut 42 de pagini x 2 poze pe pagina, deci 84 de poze, la 170 de lei. La a doua tura am prins o reducere si am platit doar 111 lei, dar tot e mult.Am descarcat de pe site0ul lor programelul, mi-am aranjat pozele cum am vrut si apoi am tot trimis comanda, a venit tot asa, cam in 7 zile. Report
January 22, 201511 yr Author comment_225237 La Aldi am platit ultima data 39,45 € ptr. 84 de pagini.Cewe este cunoscut si la noi. Zice ca nu-i rau. Eu am ramas de multi ani la Aldi, ca deja m-am obisnuit cu ei si cu Soft-ul lor. Peter Report
January 22, 201511 yr comment_225242 Nu stiu de ce e asa scump la noi (ca altfel cred ca as mai face cateva ). Pacat ca la noi nu este Aldi.Ti-am cam zapacit topicul, Peter, scuze. Report
January 22, 201511 yr Author comment_225244 Ti-am cam zapacit topicul, Peter, scuze. Deloc. Si amintirile fac parte din toate cele. Si un album din asta este cea mai buna amintire.Si noi mai rasfoim din cind in cind(cind ai ce sa rasfoiesti...) Peter Report
March 22, 201511 yr Author comment_227149 Si uite asa bicicletele noastre o sa vada anul asta si Tirolul de sud. Peter Report
March 28, 201511 yr Author comment_227351 Spre sfarsitul lunii mai o sa fim in tara si am vrea-daca tot am facut asa drum lung-sa mergem ori prin Retezat ori pe la Poiana Brasov.Daca mai cititi din cind in cind pe aici, poate im puteti da sfaturi, unde-ce-cum-cit. Idei, trasee facute de voi(ca pe net se gasesc destule). Locuri de cazare(unde poate ati fost si voi cazati) in apropierea traseelor turistice.Mai mult ma sperie(cred) vremea. Cu temperaturi de la 10-20°C nu am treaba. Sper ca nu va fi mai rece de asta-vorbind de luna mai la altitudine-...Sau?Deci daca sunt cunoscatori prin preajma, scrieti aici, va rog.Ma bucur ptr. orice idee/sfat. Peter Report
April 7, 201511 yr comment_227570 Peter, eu instinctiv ti-as spune zona Brasovului. Poiana, Rasnov desi traseele montane in zona asta nu sunt foarte grele.Cum sunteti voi obisnuiti. Cazare nu stiu ce sa-ti zic, ca stau la mama. Report
April 7, 201511 yr Author comment_227572 Peter, eu instinctiv ti-as spune zona Brasovului. Poiana, Rasnov desi traseele montane in zona asta nu sunt foarte grele.Cum sunteti voi obisnuiti. Cazare nu stiu ce sa-ti zic, ca stau la mama. Merci. Report
April 7, 201511 yr comment_227580 Daca ajungeti prin zona sa nu ratati canionul 7 scari, nu foarte de parte de Brasov (e un traseu lejer, de plimbare, dar e specatculos canionul...zic eu, care n-am prea fost in multe drumetii). Report
April 7, 201511 yr comment_227581 cu temperaturile, in we de 15 august 2014, au fost 7-8 grade, ploaie, in Predeal. Iar sus la cabana Piatra Arsa seara si dimineata scoteai abur, erau undeva la 0 grade. In toiul lunii luni cuptor. Zona Piatra Arsa - Babele - Sfinx superba ... m-a remontat pentru 3 luni! Report
April 11, 201511 yr Author comment_227713 Daca ajungeti prin zona sa nu ratati canionul 7 scari, nu foarte de parte de Brasov (e un traseu lejer, de plimbare, dar e specatculos canionul...zic eu, care n-am prea fost in multe drumetii). Merci. Asta ar fi o idee. Report
April 11, 201511 yr Author comment_227714 cu temperaturile, in we de 15 august 2014, au fost 7-8 grade, ploaie, in Predeal. Iar sus la cabana Piatra Arsa seara si dimineata scoteai abur, erau undeva la 0 grade. In toiul lunii luni cuptor. Zona Piatra Arsa - Babele - Sfinx superba ... m-a remontat pentru 3 luni! Ma sperii. Te pomenesti ca nici in mai nu-i mai bine. Oricum o sa urmaresc vremea cind suntem in tara. Poate, poate. Report
April 11, 201511 yr Author comment_227715 Si ieri cum erau vreo 20 de grade - natura explodeaza propriuzis - am scos bicicletele din naftalina si am facut un tur de 50 km.Ii zic turul curului rosu. Saraca sefa. Poate ptr. inceput a fost prea mult...Am fost la unul din centrele mai mari din zona noastra, care se ocupa de gradinarit si alea, alea.Dehner la Rain am Lech.Tot speram sa vad baietii si fetele din tara care culeg sparanghelul de pe cimpul pe langa care trecem de fiecare data. Dar din pacate nici urma de sparanghel, desi sezonul a inceput deja.Una de pe drum. Toata gradina de vara plina, plina. Trebuia sa mancam inauntru. Totul inflorit, dar nu tu timp. Nici macar un sfert nu am (re)vazut. Report
April 11, 201511 yr Author comment_227716 Enorm totul. Plin de flori si plante, de lucruri de care ai sau nu nevoie. Sefa a stiut imediatce-i trebuie cind vine odata cu masina...De la orhidee pina la Thymian Report
April 11, 201511 yr Author comment_227717 Plante de rosii, ardei, salata si nici nu m-am mai uitat. Asi fi vrut sa le iau pe toate.. De la leurda pina la salvie. Tot. Report