October 19, 201510 yr Author comment_231687 Mi-am recunoscut si anu' asta prietenii Caci, vorba ceia, mancarea buna sau impartasita cu prietenii schimba mult perspectiva vietii! Continui aici cu bucatele de anu' asta, ca tot am folosit aceeasi fata de masa ca anu' trecut, aceleasi tacamuri . Am schimbat doar meniul. Si decorul. Asadar am cumparat un bostan. Si niste flori.Am scobit bostanul, l-am "umplut" cu un pahar, am arajat florile Si-am purces la a pregati bucatele.... Pentru inceput, (ca de altfel si pentru continuare) chifle in forma de bostan. Cu piure de bostan. La aperitive:Vol-au-vent (merci Maya) umplute cu pate de casa. Ma rog, pate de ficat de gasca, facut in casa Niste rulouri invelite in sunca. Umplutura contine pesmet, ceapa, mar, nuci tocate marunt, usturoi, patrunjel verde si carne tocata din carnati. Sare, piper, coaja rasa de la o lamaie, doua oua si o cescuta de lapte.... Un platou cu "porcarii" Si crostini de mamaliga, cu ricotta, bostan si salvie Poze de grup: Au urmat mici si pastrama de oaie (facuta-n casa) si aripi de pui La desert, tortulete individuale. Blat cu cacao, crema de ciucalata si capsuni. Si gata....Va multumesc si anu' asta Report
October 19, 201510 yr comment_231691 Yammi Ariico . Mi-a placut enorm vazul din potimaron, o idee "a creuser" !Imbietor meniul, si ce rabdare ai bibicule sa le "bibilesti* asa frumos.Sa va fie de bine Report
October 20, 201510 yr Author comment_231692 Stella, sar'na! Unii ar zice despre mine ca nu s răbdătoare deloc, dar când vine vorba de aperitive, mi e drag de mor sa le bibilesc. Mi am ratat cariera Report
October 20, 201510 yr comment_231694 Mi-am recunoscut si anu' asta prietenii Caci, vorba ceia, mancarea buna sau impartasita cu prietenii schimba mult perspectiva vietii! Si gata....Va multumesc si anu' asta Bai fata !!!!! Report
October 20, 201510 yr comment_231699 Superb!!!!! Pozele-s de revista iar preparatele au un gust grozav, sunt sigura! Report
October 20, 201510 yr comment_231703 bravo, Ariel, esti f harnica si f priceputa!da' a fost? cand e? Report
October 20, 201510 yr Author comment_231707 Mi-am recunoscut si anu' asta prietenii Caci, vorba ceia, mancarea buna sau impartasita cu prietenii schimba mult perspectiva vietii! Si gata....Va multumesc si anu' asta Bai fata !!!!! Da bai! Report
October 20, 201510 yr Author comment_231708 Totul arata intr-un mare fel Ariel ,felicitari! Adevarul e ca rar ma declar multumita. Anu' asta am fost! Si recunoascatoare, si multumita.Geany, Report
October 20, 201510 yr Author comment_231709 Superb!!!!! Pozele-s de revista iar preparatele au un gust grozav, sunt sigura! Foxy, vezi ce face o camera foto buna? Chiflele au fost un pic cam prea dulci pentru gustul meu, in rest totul a fost bun. Pentru papila mea, ca nah, cate guri, atatea gusturi Report
October 20, 201510 yr Author comment_231710 Ce bine arata tot ce ai pregatit! Foarte frumos Multumesc! Report
October 20, 201510 yr Author comment_231711 bravo, Ariel, esti f harnica si f priceputa!da' a fost? cand e? Moatza, sunt harnica doar cand nu-s lenesa Ziua curcii anu' asta a fost pe 12 Octombrie. Noi am sarbatorit-o pe 11, ca pe 12, zi libera in tara asta, sa ni se refaca colicistul Report
October 20, 201510 yr comment_231712 Prea fain, draguta draga ! Sa va fi de bine, sa fiti sanatosi si sa mai faceti ! Report
October 20, 201510 yr comment_231713 bravo, Ariel, esti f harnica si f priceputa!da' a fost? cand e? Moatza, sunt harnica doar cand nu-s lenesa Ziua curcii anu' asta a fost pe 12 Octombrie. Noi am sarbatorit-o pe 11, ca pe 12, zi libera in tara asta, sa ni se refaca colicistul da' de ce la voi e alta zi decat la americani? nu vorbim de-aceeasi sarbatoare? Report
October 20, 201510 yr Author comment_231715 Prea fain, draguta draga ! Sa va fi de bine, sa fiti sanatosi si sa mai faceti ! Hai merci fata portocalie Report
October 20, 201510 yr Author comment_231716 bravo, Ariel, esti f harnica si f priceputa!da' a fost? cand e? Moatza, sunt harnica doar cand nu-s lenesa Ziua curcii anu' asta a fost pe 12 Octombrie. Noi am sarbatorit-o pe 11, ca pe 12, zi libera in tara asta, sa ni se refaca colicistul da' de ce la voi e alta zi decat la americani? nu vorbim de-aceeasi sarbatoare? da' de ce la voi e alta zi decat la americani? nu vorbim de-aceeasi sarbatoare? Habar nu stiu de ce, insa cred ca e pur si simplu o chestie de data aleasa de guverne: la Canadieni a doua zi de luni din luna Octombrie, la Americani e ultima zi de joi din Noiembrie. Ambele natiuni celebreaza ziua recunostintei cam in acelasi fel(in jurul mesei cu familia si prietenii), aceleasi bucate (curcan umplut, bostan, cartofi, porumb), insa doar in US of A urmeaza nebunia cumparaturilor si a reducerilor de preturi.Una peste alta, ziua recunostintei pe continentul asta e un fel de ziua recoltei de la noi. Cumva, face sens ca in Canada sa fie sarbatorita mai devreme, ca deh, e nordul mai aproape si recoltele se strang mai iute. Zic si eu, dar nu ma cita cumva, ca e foarte posibil sa gresesc! Report
October 21, 201510 yr comment_231717 da' de ce la voi e alta zi decat la americani? nu vorbim de-aceeasi sarbatoare? Cumva, face sens ca in Canada sa fie sarbatorita mai devreme Yes, make sense...A inceput sa fie folosita din ce in ce mai mult si in romana adaptarea asta Ma gandeam c-or fi, poate, sarbatori diferite. Report
October 21, 201510 yr comment_231734 Cine face si de ce? Ariica! In ciuda la altii, e clar Bravo, mestere! Sper ca prietenii te-au "recunoscut" si eu pe masura Aici la noi e liniste...ne ocupam de imigranti, nu tu o recunostinta, nici macar o recunosteala Report
October 22, 201510 yr Author comment_231744 Cine face si de ce? Ariica! In ciuda la altii, e clar Bravo, mestere! Sper ca prietenii te-au "recunoscut" si eu pe masura Aici la noi e liniste...ne ocupam de imigranti, nu tu o recunostinta, nici macar o recunosteala M-au recunoscut Laponel Despre imigranti, nu comentez ca derapam si nu se cade Report
October 23, 201510 yr comment_231788 Fruuumos de tot!! Cîta rabdare! Sa va fi fost de bine, ca minunat arata! Da, la noi e "liniste" , bine zice Lapona, si asta ne ocupa tot timpul ))) Report
October 26, 201510 yr comment_231847 Felicitari, minunat aranjate si bibilite! Sa va dea Dumnezeu sanatate sa sarbatoriti multe astfel de zile! Report
October 26, 201510 yr Author comment_231872 Fruuumos de tot!! Cîta rabdare! Sa va fi fost de bine, ca minunat arata! Da, la noi e "liniste" , bine zice Lapona, si asta ne ocupa tot timpul ))) Multumesc Report