October 20, 201411 yr comment_221464 Ariel M I N U N A T absolut totul! Pe mine micile detalii din decoruri si din farfurii m-au cucerit! Felicitari si sa ne mai incanti cu mesele tale! Report
October 20, 201411 yr comment_221468 Ariel exceptional totul, felicitari!Cata rabdare sa dezosezi ditamai animalul, bravo tie, rulada a iesit minunat.Frapiera este inedita, normal ca a fost vedeta.Multumesc pentru poze, foarte atragatoare masa ta de sarbatoare si o sursa de inspiratie Report
October 20, 201411 yr Author comment_221481 Uma, legaliceste vorbind, sunt canadian de mult. Sufleteste insa, sunt romanca. Cand vine vorba de ocazii de sarbatorit, sunt de amandoua Am inteles Stiam eu ca pot conta pe tine Report
October 20, 201411 yr Author comment_221482 Ariel, minunat totul. Imi place si cum ai aranjat masa si aperitivele, dar cel mai "tare" mi s-a parut dezosatul curcanului. Felicitari!Aura, adevarul e ca acolo am depus cel mai mare efort. Restul a fost floare la ureche! Report
October 20, 201411 yr Author comment_221484 Felicitari Ariel, imi place ca esti obsedata de aperitive ca si mine.... Rulada ti-a iesit de minune! Deci deocamdata pe topicul asta suntem 2 obsedate Report
October 20, 201411 yr Author comment_221485 Ariel M I N U N A T absolut totul! Pe mine micile detalii din decoruri si din farfurii m-au cucerit! Felicitari si sa ne mai incanti cu mesele tale! Nu stiu de unde mi se trage, dar eu cred detaliile sunt totul...nu numai in aranjatul meselor, ci in toate celea.... Ariel exceptional totul, felicitari!Cata rabdare sa dezosezi ditamai animalul, bravo tie, rulada a iesit minunat.Frapiera este inedita, normal ca a fost vedeta.Multumesc pentru poze, foarte atragatoare masa ta de sarbatoare si o sursa de inspiratie Carmen, Report
October 21, 201411 yr comment_221523 in ordine:1. felicitari!2. mi-a placut fata de masa - aici eu nu am reusit sa gasesc NICIUN material care sa-mi placa si-s invidioasa si pe tine, si pe any_anette 3. am si eu "piticul" asta pe creier cu aperitivele; am facut si eu "rulatele" astea cu castraveti si branza, dar fiindca aici castravetele e aproape numai apa si 3 fibre, a iesit o chestie care zemuia non-stop, horror4. fain cu dovlecii in miniatura, nu stiu daca v-am aratat si eu o data o masa de toamna, bazata pe dovleac, am servit supa-crema de dovleac in portii individduale, direct in dovleci de-o persoana 5. si nu in ultimul rand: m-ai dat gata si pe mine cu frapiera! super-super idee! PS: ce ma bucur ca scrii din nou, Anuta!! te pup Report
October 22, 201411 yr comment_221543 Foarte frumos totul, dar frapiera aia e de mare angajament!Acum asteptam americancele, sa ne incante de curca day! Report
October 28, 201411 yr Author comment_221767 in ordine:1. felicitari!2. mi-a placut fata de masa - aici eu nu am reusit sa gasesc NICIUN material care sa-mi placa si-s invidioasa si pe tine, si pe any_anette 3. am si eu "piticul" asta pe creier cu aperitivele; am facut si eu "rulatele" astea cu castraveti si branza, dar fiindca aici castravetele e aproape numai apa si 3 fibre, a iesit o chestie care zemuia non-stop, horror4. fain cu dovlecii in miniatura, nu stiu daca v-am aratat si eu o data o masa de toamna, bazata pe dovleac, am servit supa-crema de dovleac in portii individduale, direct in dovleci de-o persoana 5. si nu in ultimul rand: m-ai dat gata si pe mine cu frapiera! super-super idee! PS: ce ma bucur ca scrii din nou, Anuta!! te pup Multumesc redivivus! Foarte frumos totul, dar frapiera aia e de mare angajament!Acum asteptam americancele, sa ne incante de curca day! Curca day )) Report
October 29, 201411 yr comment_221804 Felicitari Ariel, imi place ca esti obsedata de aperitive ca si mine.... Rulada ti-a iesit de minune! Deci deocamdata pe topicul asta suntem 2 obsedate Si eu-s obsedata de cata rabdare si cat talent ai . Bravo, bravo, bravo! Report
October 29, 201411 yr Author comment_221820 Felicitari Ariel, imi place ca esti obsedata de aperitive ca si mine.... Rulada ti-a iesit de minune! Deci deocamdata pe topicul asta suntem 2 obsedate Si eu-s obsedata de cata rabdare si cat talent ai . Bravo, bravo, bravo! Scuipa-ma fata, sa nu ma deochi! Report
October 29, 201411 yr comment_221831 Felicitari Ariel, imi place ca esti obsedata de aperitive ca si mine.... Rulada ti-a iesit de minune! Deci deocamdata pe topicul asta suntem 2 obsedate Si eu-s obsedata de cata rabdare si cat talent ai . Bravo, bravo, bravo! Scuipa-ma fata, sa nu ma deochi! Te-as scuipa dar n-am emoticon Report
October 29, 201411 yr comment_221851 Uma, legaliceste vorbind, sunt canadian de mult. Sufleteste insa, sunt romanca. Cand vine vorba de ocazii de sarbatorit, sunt de amandoua Am inteles Stiam eu ca pot conta pe tine Nu am intrebat malitios Arielule, doar ca eu dupa atatia ani ma simt la fel de mult canadian ca si roman. Am crezut ca esti de mai putin timp aici si inca zici de "ei". Eu ma simt tare bine si cand aterizez la Bucuresti si cand aterizez la Toronto Report
October 30, 201411 yr Author comment_221868 Uma, legaliceste vorbind, sunt canadian de mult. Sufleteste insa, sunt romanca. Cand vine vorba de ocazii de sarbatorit, sunt de amandoua Am inteles Stiam eu ca pot conta pe tine Nu am intrebat malitios Arielule, doar ca eu dupa atatia ani ma simt la fel de mult canadian ca si roman. Am crezut ca esti de mai putin timp aici si inca zici de "ei". Eu ma simt tare bine si cand aterizez la Bucuresti si cand aterizez la Toronto Uma dragă, nu știu cum ai întrebat tu, cert este ca eu n am simțit întrebarea ca fiind malițioasa. Acum mulți ani un bun prieten de al meu a plecat în vizita în România. A stat acolo câteva zile și s a întors. La câteva zile după întoarcerea lui, vorbesc cu părinții mei la telefon. Printre altele îmi spun:'Mircea a venit acasă '. Întrebarea mea a fost' acasă unde? ', ca nu înțelegeam dacă ai mei se referă la sosirea prietenului acolo sau aici. Însă, tot atunci am realizat ca' acasă ' devenise pentru mine deopotrivă și aici, și acolo.... Așadar înțeleg foarte bine cum simți pentru ca la fel simt și eu.. Însă, după mai bine de 15 ani de emigrare, doar profit de unele dintre sărbători, fără a le simți ca fiind neapărat ale sufletului meu..... Probabil asta ai sesizat tu în acel' ei' Report
October 30, 201411 yr Author comment_221869 Felicitari Ariel, imi place ca esti obsedata de aperitive ca si mine.... Rulada ti-a iesit de minune! Deci deocamdata pe topicul asta suntem 2 obsedate Si eu-s obsedata de cata rabdare si cat talent ai . Bravo, bravo, bravo! Scuipa-ma fata, sa nu ma deochi! Te-as scuipa dar n-am emoticon Când vii fata aici? Ca tare mi ar place sa ne vedem și eventual îți dau voie sa o faci fără emoticon ) By the way, taciturna m a întrebat de tine! Report
October 30, 201411 yr comment_221870 Acasa la mine inseamna Germania(cu toate cele pozitive si negative). Patria(la nemti ii zice Heimat) ptr. mine este Romania/Banatul(fruncea ) Nu pot sa-mi inchipui altfel, oricit asi fi plecat. Bateti-ma, dar nu dati tare de tot. Dar! nu asi mai schimba pe veci...credeti ce vreti. Peter Report
October 30, 201411 yr Author comment_221872 Acasa la mine inseamna Germania(cu toate cele pozitive si negative). Patria(la nemti ii zice Heimat) ptr. mine este Romania/Banatul(fruncea ) Nu pot sa-mi inchipui altfel, oricit asi fi plecat. Bateti-ma, dar nu dati tare de tot. Dar! nu asi mai schimba pe veci...credeti ce vreti. PeterPeter, acum o vreme m a întrebat cineva ce regrete am vis a vis de emigrare. Răspunsul meu a fost 'ca nu am plecat mai de demult'. Patrioata nu m am considerat niciodată, însă după ce m am stabilit aici am învățat ca îmi iubesc patria. Nu știu dacă simt asta pentru ca încă am acolo părinți în viață, însă știu ca ma leagă și altele de glia străbună. În altă ordine de idei, sâmbătă te am pomenit, chiar și așa fără sa te cunosc. Am executat și mâncat picioare de porc la cuptor, cu salata de cartofi, după rețeta postată dincolo Nu e prima dată când o fac (rețeta), dar e prima dată când te pomenesc. Așadar, mulțumesc! Report
October 30, 201411 yr comment_221880 În altă ordine de idei, sâmbătă te am pomenit, chiar și așa fără sa te cunosc. Am executat și mâncat picioare de porc la cuptor, cu salata de cartofi, după rețeta postată dincolo Nu e prima dată când o fac (rețeta), dar e prima dată când te pomenesc. Așadar, mulțumesc! Pe asta bem o bere. Peter Report
October 30, 201411 yr comment_221883 Acasa la mine inseamna Germania(cu toate cele pozitive si negative). Patria(la nemti ii zice Heimat) ptr. mine este Romania/Banatul(fruncea ) Nu pot sa-mi inchipui altfel, oricit asi fi plecat. Peter, acum o vreme m a întrebat cineva ce regrete am vis a vis de emigrare. Răspunsul meu a fost 'ca nu am plecat mai de demult'. Patrioata nu m am considerat niciodată, însă după ce m am stabilit aici am învățat ca îmi iubesc patria. io nu sunt deloc in situatia voastra, dar va inteleg atat de bine!mi-e rusine sa recunosc, dar simt din ce in ce mai pronuntat ca nu m-am nascut in locul potrivit Report
October 30, 201411 yr comment_221887 In tot neamul, eu vroiam sa plec de cand am putut sa vorbesc! La 14 ani plecam in lumea larga dupa capul meu, muream de ciuda ca un var mai indepartat Sami a reusit sa ajunga in Yugoslavia de atunci, dar l-au trimis inapoi ca era minor! Si ironia sortii, toti absolut toti s-au carat, eu am ramas vorba lui Octavian Goga, sa strang toate oasele, daca ne mutam in alta tara! Dar nu mi-e rusine! Omul sfinteste locul! Am facut atatea lucruri bune aici ca nu mi-e rusine, nici de mine, nici de tara mea! Daca te straduiesti putin, faci lucruri minunate si din nimic! Da, daca eram la fel de nebuna ca varul Sami, traversam Dunarea inot in 1987 si eram cetatean canadian de-atunci, ca pana la urma a reusit! Daca m-ar fi intrebat cineva as fi vrut sa fiu in Provence sau pe coasta amalfitana, dar cum nu m-a intrebat nimeni, facem ce putem cu materialul clientului! Report
October 30, 201411 yr Author comment_221894 In tot neamul, eu vroiam sa plec de cand am putut sa vorbesc! La 14 ani plecam in lumea larga dupa capul meu, muream de ciuda ca un var mai indepartat Sami a reusit sa ajunga in Yugoslavia de atunci, dar l-au trimis inapoi ca era minor! Si ironia sortii, toti absolut toti s-au carat, eu am ramas vorba lui Octavian Goga, sa strang toate oasele, daca ne mutam in alta tara! Dar nu mi-e rusine! Omul sfinteste locul! Am facut atatea lucruri bune aici ca nu mi-e rusine, nici de mine, nici de tara mea! Daca te straduiesti putin, faci lucruri minunate si din nimic! Da, daca eram la fel de nebuna ca varul Sami, traversam Dunarea inot in 1987 si eram cetatean canadian de-atunci, ca pana la urma a reusit! Daca m-ar fi intrebat cineva as fi vrut sa fiu in Provence sau pe coasta amalfitana, dar cum nu m-a intrebat nimeni, facem ce putem cu materialul clientului! Si brusc mi-ai devenit tare, tare draga! Report
October 31, 201411 yr comment_221902 Probabil asta ai sesizat tu în acel' ei' Da, de acolo mi se trage E un subiect sensibil, de aia am vrut sa-mi precizez pozitia. Eu nu regret nicio clipa mutarea...am zis ca singura problema e ca as trage Nord America mai aproape de Europa Atat. In rest tara asta mi se potriveste de minune si cu toate ca iubesc tara natala, o iubesc ca pe parinte Aici e aleagerea mea - putin mai aproape de Europa si ai mei aici si ar fi fost totul chiar PERFECT Report
October 31, 201411 yr comment_221904 Nu stiu cum e pentru altii, O fi bine,o fi rau! Ca omul care a cautat 3 ore un medicament, va spun ca sunt oameni care te ajuta, si nu le-am dat niciun ban! Dar noi romanii suntem naspa, aiurea si cam nasoi!sa nu-i credeti, eu am avut noroc cu cei care nu cred tampeniile astea! Report
November 1, 201411 yr comment_221934 Nu stiu cum e pentru altii, O fi bine,o fi rau! Ca omul care a cautat 3 ore un medicament, va spun ca sunt oameni care te ajuta, si nu le-am dat niciun ban! Dar noi romanii suntem naspa, aiurea si cam nasoi!sa nu-i credeti, eu am avut noroc cu cei care nu cred tampeniile astea! Si eu sunt romanca si nu ma simt nici naspa nici aiurea Oameni buni si rai gasesti peste tot - iar de oameni care se nasc intr-o tara si traiesc majoritatea vietii in alta, e lumea plina Nu e nimic special, doar e. Report