Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Femeie te nasti, mama devii

Featured Replies

Bine ai venit in grup Delioara! De varsta nu ne mai aduce aminte si tu ca noi incercam sa nu ne mai gandim la ea 8-)

Am gasit aic un zambilici care sa ne tina pozitive :headbang:

Ah ce bucurie sa va gasesc !!!!!! :angry:

Ma asez cuminte si eu pe bancutza langa voi in asteptarea berzei . Simt eu ca ne va vizita curand .

Sper sa trecem toate, repede , pe un topic de gravidutze gurmande :love7:

Multumim de incurajari fetelor, pe mine cind ma apuca exaltarea, cind ma deprim....

Ralu :-* vineri m-am gindit la mine, vorbeam cu o prietena care mi-a povestit ca si ea a asteptat si incercat ani si nu venea :floare: asa ca la un moment dat a zis: asta e, daca nu se poate nu se poate si s-a linistit. Si dupa un pic de timp au venit, doi, unul apoi dupa 4 ani altul. Asa ca-ti doresc si tie si celorlalte "aspirante" sa vi se implineasca dorinta. O sa va pierdeti linistea voastra cea de toate zilele :laughing7: si o sa va doara spatele ca pe alina-lili dar sunt alte satisfactii, emotii si sentimente, de neinlocuit. :love7:

• Author

Sarumina Adriana!

Am 7 ani de incercari, in care, evident, am zis de citeva ori gata! Si cu toate astea....

Mai, si mor de oftica, ca analizele imi ies oarecum in parametri, ma rog... nivelul hormonal nu mai e ca la 20 ani...Iar diagnosticul pus e infertilitate inexplicabila :shock: ... asta puteam sa spun si eu!

Am facut, fara exagerare, sute de analize de singe, uneori si de 3 ori pe saptamina, si in tara si afara, HSG de 2 ori (si sa ma bata mamaie ultima ora m-au tinut 3 asistente ca fugeam cu tot cu masa :oops:), in fiecare luna cite 2-3 eco de folicul.....iti dai seama ca dupa atitea drumuri la spital si zeci de ore de asteptari, cind vine dezamigirea...simti ca nu mai ai resurse sa mergi mai departe!

...and yet, somehow...

hei, capu' sus!151_1df61ff81f78e95f140753b336f9c41f_thumb.gif

so:151_78c10a696897cfeeccc001bd604b820b_thumb.gif

then:151_4fd4076fb4b5cd44a62c929d3391d172_thumb.gif

and happy-end:151_2dd0114abe4ae7d967e0549d04b13dd5_thumb.gif

nu disperati...151_a2b405e138ccd8754dccab10c0b8fc17_thumb.gif

pentru toate aspirantele151_a1edca2173878bed5349941d307d18f9_thumb.gif

Raluca draga mea. nu fa o fixatie din asta. stiu ca e mai usor de spus decat de facut, dar te asigur ca

in mare masura e important. eu am zis daca vine , vine. si a venit, ceea ce-ti doresc si tie si celorlalte aspirante.

Raluca asa sunt si eu , incerc de ani , fac analize peste analize, hormonale , genetice ... acum tocmai am facut o coelio scopie si inca sunt in perioada de recuperare . Acuma sper cu tot sufletul ca va avea rezultatul dorit , si ca a meritat sa rabd si o operatie , daca nu va fi asa , dezamagirea si deprimarea vor fi crunte ; Nici nu vreau sa-mi imaginez .
Totala! :pupic:

Zoe, fii barbata!

Moatzo draga esti de-a dreptul pur si simplu :pupic:

Of, Andrushca, numa'n pielea lor sa nu fii! Am o prietena in situatia asta si stiu cat de greu ii este.(Te pup, Mirela!)

Incercam sa le detensionez. :D

Oare sa-mi rezerv si io loc pentru la anu' asa? :) :)

O intamplare simpatica pentru cele in tema.

Avem niste cunostinte care ani de zile au vrut un bebe care nu mai venea si, vazand ca nu mai apare au infiat un baietel. La scurt timp dupa ce l-au infiat, doamna a ramas insarcinata si acum au doi baieti frumosi! :)

Opaaaaaa,vad ca se aglomereaza bancuta aspirantelor :) :) bun venit tuturor si sedere cat mai scurta in clubuletul acesta %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" />

Mai fetelor,dar ce ziceti de un tratament la Sovata?9unde-i fericita fata :roll: )mama mea,acum aproape 50,a facut vreo 8 ani tratatmente si n-spe investigatii(care se faceau la vremea aia,si nic'a rezultate.Apoi au fost de 2 ori la sovata,si am inceput sa aparem ca pe banda rulanta..........4 in viata si o sarcina pierduta,de fapt nastere la 7 luni si fat mort dupa 2 zile-inaintea mea,daca traia bebelina aceea,poate nu mai apaream eu .Acum chiar,pe bune,nu aveti ce pierde,poate poate............

Fetelor, eu am o fetita, dar ne-am dorit mult si al 2 lea bebe. Si minunea s-a intamplat, dar fericiti am fost doar putin timp, sarcina s-a oprit in evolutie la 7 saptamani, la 9 saptamani am aflat, a fost ingrozitor, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut. Asta a fost in luna iulie. Mai rau e ca nici nu stim de ce, ce s-a intamplat, analizele au fost ok. Dr spunea ca nu a fost sa fie, ca a fost o eroare genetica. Momentan, imi e frica ... nu as mai rezista psihic sa mai trec prin asa ceva...trebuie sa mai treaca ceva timp sa-mi revin :)

Si sa va spun despre unchiul si matusa mea, 3 ani au incercat sa aiba un bebe, pana la urma au apelat la insamantare, care nu a dat roade. In schimb, luna urmatoare matusica a ramas graviduta, si bebe are acum 4 luni. Unii bebelusi se lasa mult asteptati... dar vin. Asta va doresc si voua, tuturor aspirantelor, sa nu va pierdeti speranta! :pupic: