Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alearga, Lola, alearga!

Featured Replies

Fata, tu si cu suncile pe tine si tot betoana esti! Ai un corp tare frumos si o piele de invidiat! Sa traiesti sa infloresti!

pai in poza cu sunculite eram dupa un an de pillates si callenetics facute zilnic. chiar daca nu slabeam (pentru ca mancam la ore total aiurea si super putin si eram surmenata dupa 4 ani de nopti nedormite) sub sunculitele alea aveam ceva muschiuleti. pot spune ca pe alocuri statea carnea mai bine pe mine, adicalea mai intinsa datorita stratului protector de dedesubt. acum am ceva pielicica extra, mai ales pe abdomen.

Pyt felicitari! ai avut ambitie nu gluma sa slabesti 20 de kg...si pozele tare faine.

multumesc, kira. ambitie a fost in primele saptamani pana m-am obisnuit cu fundamentalismul, dup-aia pot spune ca era o placere sa mananc cutat, sa fac sport si sa vad cum se topesc kg.

• Author

Fata, tu si cu suncile pe tine si tot betoana esti! Ai un corp tare frumos si o piele de invidiat! Sa traiesti sa infloresti!

pai in poza cu sunculite eram dupa un an de pillates si callenetics facute zilnic. chiar daca nu slabeam (pentru ca mancam la ore total aiurea si super putin si eram surmenata dupa 4 ani de nopti nedormite) sub sunculitele alea aveam ceva muschiuleti. pot spune ca pe alocuri statea carnea mai bine pe mine, adicalea mai intinsa datorita stratului protector de dedesubt. acum am ceva pielicica extra, mai ales pe abdomen.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Stiu la fel de bine ca si tine cat de important este mancatul disciplinat. Imi lipseste enorm timpul, sa imi pot reveni la echilibrul si programul meu, care era baza unui corp si a unei minti functionale. Recunosc ca de ceva vreme sunt complet debusolata, am o groaza de lucururi de facut, sunt epuizata intelectual si nu gasesc nici cea mai mica urma de energie si motivatie. Ma rog sa trec totul cu bine si sa revin la stilul meu de viata normal, cel sanatos. Am enorm de mult de lucru in ceea ce priveste pielea, asta e clar.

Pyt felicitari! ai avut ambitie nu gluma sa slabesti 20 de kg...si pozele tare faine.

multumesc, kira. ambitie a fost in primele saptamani pana m-am obisnuit cu fundamentalismul, dup-aia pot spune ca era o placere sa mananc cutat, sa fac sport si sa vad cum se topesc kg.

Imi lipsesc foarte mult Puskin si Ona aici. Mi-as dori sa scrie mai des aici, mai ales ca multe dintre cele care intra nu ne stiu istoria si nu stiu unde sa gaseasca izvorul de sfaturi sa zic asa. Regret ca nu am timp sa ma ocup de topic asa cum imi doresc.

Un lucru este cert:este o mare bucurie sa vezi cum multi isi schimba stilul de viata, mentalitatea, tonusul, cititnd ce posteaza fetele. Si asta cred ca e o raplata fantastica. De aceea: Ona si Puskin, sincere felicitari!

na si poza cu "before"

Felicitari Pyt, o mare satisfactie, cred.Arati minunat!Respect! :headbang:Esti un exemplu pentru toate.

Multumesc Lapo si Kira.!11 zile sunt si eu pe bancuta de rezerva, Manu e in vacanta de primavara.Sper sa nu exagerez cu mancarea.Gatitul e pasiunea mea, si mancatul e o placere.Am sa incerc sa fiu cumpatata.

Avem in plan o bicicleta, si sa ies si Duminica, eu alergand si sotu cu Manu pe 2 roti.Asta in duminicile cand nu plecam hai-hui!

• Author
Eu desi am inca antibiotic de luat si operatia asta e destul de recenta zic ca totul e ok sa ies usurel maine. Ramane de vazut. Pana acum nu m-a chinuit nici o durere. MA enerveaza ca s-a racit vremea brusc si aici toarna cu lapovita.

Pyt,superbe fotografiile!Arati super bine!

Eu va doresc ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet,

multa bucurie, sanatate si fericire !

post-264-127029292007_thumb.jpg

Si eu va doresc Pasti fericit si momente frumoase impreuna cu cei dragi! sa avem parte de zile linistite cu bucurie si sanatate!

post-613-127029365045_thumb.jpg

• Author

Kira si Mariette multumesc de poze! Kira, prinvind poza, m-am simtit si eu putin acasa. La mine acest Paste va trece -la fel ca si Craciunul- ca apa pe penele de gasca. Naja, asta-i viata.

Pe de o parte, nu tu extracalorii, nu tu indigestii :pupic:) Sport si relache, mancat sanatos, asa voi sarbatori eu Pastele.

Paste fericit tuturor!

:lol: :lol:

Acum pot sa spun cu adevarat: Hristos a inviat!

Adevarat a Inviat, alergatoare de pretutindeni.

Eu admit, am exagerat!La cozonac cu nuca.Noroc ca am facut doar unul.In rest...ah, si cate un pahar de vin bun la pranz.Atat.In rest normal.Din pacate sunt si eu pe bancuta de rezerva pana nu incepe scoala.Asta este!

Ma duc sa caut si eu melodia!Saru'mana!

• Author
Ah eu am parasit bancuta de rezerva ca ma manca rau in talpi. A fost ma-gis-tral! Best partner ever: Mr. Joggin' allright :lol:

:lol: :lol:

Adevarat a inviat!

Wow, ai fost la alergat! Bravo tie! eu maine seara cum termin munca repede la sala ca si pe mine ma arde la talpi...

Si eu am exagerat bineinteles cu dulciurile, din greu, in rest am mancat normal.

De maine ma intorc la a manca decent, nu mai am nimic dulce in casa si nici nu imi cumpar. =))

• Author

:) :D

Adevarat a inviat!

Wow, ai fost la alergat! Bravo tie! eu maine seara cum termin munca repede la sala ca si pe mine ma arde la talpi...

Si eu am exagerat bineinteles cu dulciurile, din greu, in rest am mancat normal.

De maine ma intorc la a manca decent, nu mai am nimic dulce in casa si nici nu imi cumpar. :D

Da, am iesit saptamana asta de trei ori, ceea ce e un pas mic pentru altii dar urias pentru mine :D) Alaltaieri am fost si am alergat chiar lejer, intr-un ritm tare intelept si am facut o sedinta de o ora. Ieri pauza si azi, desi m-am simtit cu ficatul in pionieze, am iesit, mi-am luat ficatul in dinti si am iesit. Cred ca am fost plecata cam o ora jumate. La fel, alergat lejer, fara sa imi fortez coprul. La inceput am avut senzatia de oprire ca ma tinea rau in dreapta insa am continuat si pe parcurs mi-am revenit. ba as spune ca iesirea asta si ceaiul baut au combatut mult mai rapid intoxicatia ma.si. Cred ca a fost o reactie intre antibiotic si alcool.

Cat despre dulce, ieri am avut putina prajitura si putina inghetata. In general, la perioade mari de stres mananc dulce. O sa incerc de acum sa introduc ceaiul in regimul meu de viata. Foarte bun asta de trei-frati-patati. Parca am mai spus undeva ca e indicat in combaterea febrei fanului...care incepe urat acum ca se incalzeste vremea :) .

sigur iesirea si ceiul te-au ajutat la ficat, oxigenarea si trei frati patai au combatut intoxicatia; am baut si eu mult timp ceiul asta, e foarte bun. din iarna asta beau mult ceai verde, imi iau la servici un termos de 750 ml si-l termin pana pe dupa masa. am incept asa din cauza ca iarna beau foarte putine lichide si m-am gandit sa incerc cu ceaiul...si functioneaza. la sala seara beau cam 500 ml si beau si dupa sala, de dimineaza suc de fructe, dar in timpul zilei mai nimic...asa ca integrez cu ceai

uite asta-i termosul cu plasuta...

post-613-127049356431_thumb.jpg

• Author

Si eu am termos insa sincer...dimineata plec devreme, foarte devreme. Nu am timp nici o cafea sa imi fac, asa ca imi iau una pe drum, Adevarul e ca nu pot renunta la cafea. Beau capuccino si il beau neindulcit. Dar sa mai fac si ceai...si de atatea ori mi-am spus, mai ales acum cu alergiile astea. Uffff...

Fete, eu o sa ma retrag o perioada caci e extrem de incarcata la mine. Cu alergatul o sa ocntinui, pentru ca e principala mea "teava de esapament". daca nu as facea-o as ajunge catinel la descreierati. Cu mancatul o sa raman inteleapta.

Mi-ar parea tare bine sa va activati si sa mai si scrieti aici pe topic ce si cum ati facut. Cu siguranta o sa ma bucur foarte mult sa citesc cand revin. dar cel mai mult m-ar bucura sa stiu ca aveti grija de voi :) Take care Lolas!

Eataly, si mie imi place la nebunie, mi-am descarcat si versurile si o cant prin casa (n-am voce deloc...) am doar musica veche pe ipod si eu ar trebui sa-l revizuiesc un pic...

azi nu am fost la sala ca am muncit pana tarziu, dar maine sigur ma duc.

Lapo te astept cu drag sa te intorci, iti doresc sa-ti mearga totul bine!

In sfarsit la sala dupa exact 9 zile de absenta...si dupa muuulte dulciuri...am facut putin, asa de "reincalzire", doar 45 min mers pe banda, si sunt obosita moarta.

sper sa reprind ritmul....pe curand! :violent5:

Azi la sala, ce bine ca exista...asa ma echilibrez si eu un pic, printre toate mancarurile pe care am continuat sa le fac, si printre excesele de dulciuri pe care nu sunt in stare sa le evit.

am facut 30 min de banda din care 10 alergat, 10 min stepper, 10 min bicicleta si ceva pentru brate...

ieri insa am iesit sa-mi cumpar un t-shirt, un pantalonas scurt ceva ca e cam cald la sala si m-am intors cu o gramada de echipament...mai imi faceau cu ochiul o pereche de pantofi de alergat de la Mizuno (marca asta nu am avuto niciodata) si niste pantalonasi tare faini...dar m-am abtinut.

Imi pare rau pentru Manu, nu e placut deloc...Lasa ca trece si va veni si timpul frumos ca sa poti iesi!

Sunt in nord, ploaie si timp urat azi, si in plus am doar asfalt pentru alergat...asa ca nici vorba cu genunchiul meu.

Chiar daca nu iesi in perioda asta, poate ai timp sa mai intri pe aici. mai schimbam doua vorbe...eu o sa scriu mereu ca ma tine motivata, si am mare nevoie sa ma duc la sala regulat ca am mult stress in perioada asta.