November 19, 20196 yr comment_257473 1 lingura de cacao la 1 fruct(kako loto Romagna), pe scurt cel cu pulpa moale si gelatinoasa. Mixati bine, bine(esential pt reusita) pulpa si cacao cu un mixer vertical.Turnati in paharele si dati la frigider min 1 ora. Serviti Se desprinde destul de usor de peretii vasului daca treceti lama cutitului pe margine. Report
November 19, 20196 yr comment_257474 mie nu-mi plac dar ii cumpar acum mereu mameiavem si un copac din care anul asta am reusit sa salvam destul de multi, dar sint dintr-aia mai portocalii si cu coaja mai tareo sa o fac, cre ca mamei o sa-i placamersi Report
November 19, 20196 yr Author comment_257475 Adriana important ca sunt aia cu pulpa moale si gelatinoasa. Report
November 19, 20196 yr comment_257477 da, ii stiu, cei pe care oricit ii protejezi tot ajungi cu unul strivit acasa Report
November 19, 20196 yr comment_257479 Fara nici un adaos de zahar? Asta se potriveste de belea la mancat disciplinat! Report
November 19, 20196 yr comment_257482 da' tu stii cit e de dulce un kaki?eu nu reusesc sa-l maninc Report
November 19, 20196 yr Author comment_257483 da, ii stiu, cei pe care oricit ii protejezi tot ajungi cu unul strivit acasa Iegzact? Fara nici un adaos de zahar? Asta se potriveste de belea la mancat disciplinat! Fara, fara! Report
November 19, 20196 yr comment_257487 Pe bune? Nici nu imi mai aduc aminte cum e la gust...dar, in orice caz, mi se pare super ca nu trebuie sa ii pui extra zahar! Inca o reteta geniala pentru cei care trebuie sa fie atenti, Lily! Multumesc tare mult, maestro! Report
November 19, 20196 yr comment_257488 Eu am niste kaki in casa dar sigur nu sint aia de care ziceti voi, pulpa e chiar ferma, cam ca la un mar mai moale. O sa ma mai uit dupa alte tipuri ca ma incanta si pe mine ideea. Multumesc Etaly. Report
November 19, 20196 yr comment_257490 la noi probabil ca nu e soiul de la voi prima data am mancat la turci, la ei cresc pe toate drumurile si le zice hurma.la noi sunt destul de ferme, dulci dar nu extrem si le pot taia felii. data la blender nu cred ca s-ar face cum e in poza lui Lili.chiar azi am cumparat 5 destul de mari. Report
November 19, 20196 yr comment_257494 la noi probabil ca nu e soiul de la voi prima data am mancat la turci, la ei cresc pe toate drumurile si le zice hurma.la noi sunt destul de ferme, dulci dar nu extrem si le pot taia felii. data la blender nu cred ca s-ar face cum e in poza lui Lili.chiar azi am cumparat 5 destul de mari.Chiar, tocmai ce vroiam sa spun: Lily, pacat ca nu ai pozat si fructul sa ii fi vazut consistenta ca sa stim daca avem toate aceeasi idee despre el Report
November 19, 20196 yr comment_257495 eu cred ca sint de doua feluri pentru ca cei pe care i-am vazut eu la viata mea aici sint cei din dreapta si care presupun ca sint cei folositi de Lili si care inauntru sint moi de tot si extrem de dulci, au culoarea mai rosiaticasi cei din stinga care sint mai portocalii, mai tari si care din cite stiu eu aici se numesc caco mela Report
November 19, 20196 yr comment_257499 eu cred ca sint de doua feluri pentru ca cei pe care i-am vazut eu la viata mea aici sint cei din dreapta si care presupun ca sint cei folositi de Lili si care inauntru sint moi de tot si extrem de dulci, au culoarea mai rosiaticasi cei din stinga care sint mai portocalii, mai tari si care din cite stiu eu aici se numesc caco mela Merci de explicatii Adriana. Eu pe cei din stanga ii am acum si doar din astia am mancat. Report
November 20, 20196 yr comment_257510 Am luat si eu de la Lidl, dar doar din cei portocalii si imi plac, nu sunt foarte dulci iar pulpa are o consistenta intre piersica si mar, destul de tare. Voi coaja o mancati? Ca eu o dau deoparte, am tot cautat sa vad daca se consuma dar nu prea am gasit informatii. Report
November 20, 20196 yr Author comment_257526 la noi probabil ca nu e soiul de la voi prima data am mancat la turci, la ei cresc pe toate drumurile si le zice hurma.la noi sunt destul de ferme, dulci dar nu extrem si le pot taia felii. data la blender nu cred ca s-ar face cum e in poza lui Lili.chiar azi am cumparat 5 destul de mari.Chiar, tocmai ce vroiam sa spun: Lily, pacat ca nu ai pozat si fructul sa ii fi vazut consistenta ca sa stim daca avem toate aceeasi idee despre el Uite Lore Are consistenta gemului de caise moale. Stiu cine a facut budinca dar a trebuit sa le tina la frigider toata noaptea. Eu repet azi iar "magia"! Report
November 20, 20196 yr comment_257529 la noi probabil ca nu e soiul de la voi prima data am mancat la turci, la ei cresc pe toate drumurile si le zice hurma.la noi sunt destul de ferme, dulci dar nu extrem si le pot taia felii. data la blender nu cred ca s-ar face cum e in poza lui Lili.chiar azi am cumparat 5 destul de mari.Chiar, tocmai ce vroiam sa spun: Lily, pacat ca nu ai pozat si fructul sa ii fi vazut consistenta ca sa stim daca avem toate aceeasi idee despre el Uite Lore Are consistenta gemului de caise moale. Stiu cine a facut budinca dar a trebuit sa le tina la frigider toata noaptea. Eu repet azi iar "magia"!Vai cum arata fructul ala M-am uitat chiar azi la Auchan dar nu aveau decat din celelalte. Trebuie neaparat acum sa le gasesc si pe astea, macar sa le gust. Report
November 20, 20196 yr comment_257534 Nu am vazut in Ro decat fructul portocaliu :lol: ei, lasa, e suficient si ala.n-auzi ca asta e prea dulce? Report
November 20, 20196 yr comment_257537 Nu am vazut in Ro decat fructul portocaliu :lol: ei, lasa, e suficient si ala.n-auzi ca asta e prea dulce? Report
November 20, 20196 yr comment_257541 Nu am vazut in Ro decat fructul portocaliu ei, lasa, e suficient si ala.n-auzi ca asta e prea dulce? Daca nu m-a dus capul, ce vrei....ma gândeam sa-mi satisfac poftele, nu ca dau in diabet Edited November 20, 20196 yr by mino Report
November 21, 20196 yr comment_257569 Am crezut ca am scris, dar iar a fost doar la mine in cap. Trebuie sa caut si eu fructul asta, ca imi place tare de tot cum l-ai folosit! Report
November 21, 20196 yr comment_257572 Am crezut ca am scris, dar iar a fost doar la mine in cap. Trebuie sa caut si eu fructul asta, ca imi place tare de tot cum l-ai folosit! Boni, la Lidl, fructul portocaliu chiar a fost la reducere saptamana trecuta si chiar am luat cateva bucati ca mie imi place textura lui, chit ca nu e aromat! Report
November 21, 20196 yr comment_257574 Fetilizice Ramy ca s-ar numi loto Romagna genul asta de cachi, deci confirma prin asta ca ar fi 2 soiuri diferitevaz ca in engleza i-ar zice "persimmon" Report
November 21, 20196 yr comment_257583 in engleza ambele soyuri se cheama persimmon (sau sharon fruit), cu varietatile hachiya si fuyu. si fuyu se face super moale, dar trebuie lasat la rascopt pina ajunge frunzulita uscata de tot. am doua la "fezandat", daca nu uit le fac o poza cind sunt gata Report