Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

In anul nou vreau sa......

Featured Replies

Buna seara,

De vreo ora ascult muzica si imi fac planuri....cu ce vreau sa fac de la 1 ianuarie si ma gandesc ca nu sunt singura...Oare cat reusim sa facem din ceea ce ne propunem?

Daca tot am inceput eu subiectul nou, atunci sa incep eu :

Vreau ca toti ai mei sa fie sanatosi si fericiti

Vreau sa merg acasa macar 10 zile

Vreau ca lucrurile la serviciu sa fie macar ca in anul trecut

Vreau in vara 15 zile prin Europa cu masina

Vreau sa am odata curaj sa conduc si sa nu mai pierd 3 ore zilnic pe drumuri in metrou

Vreau sa slabesc 5 kg. :D

As vrea sa ma las si de fumat, insa aici e mult de gandit..... :D

Asta vreau eu de la anul care vine....Si voi? Ce va doriti?

Poate vi se pare total banal subiectul meu...caz in care imi cer scuze! Insa, cu siguranta toti avem dorinte mai noi sau mai vechi la inceput de an si va doresc din suflet sa se faca realitate!

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhh, vast program, cum a zis odata generalul de gaulle.

sunt multe, tre sa-mi ordonez ideile.

dar in primul rand sanatate, noroc si fericire asta imi doresc mie, familiei, si va doresc si voua.

1. musai sa slabesc

2.sa fac o vizita in Ro

3.sa ma ocup mai mult de mine :D

Oooooo, ce subiect bun!

Pai si eu vreau sanatate pentru toti ai mei, Pace pe Pamant, sa ne fie mai bine in tara, sa nu mai creasca preturile, sa nu imi trimita barbatu acasa 4 zile pe luna fara bani ca eu oricum stau acasa, sa castig la Lotto (da cum sa castig daca nu joc? ) poate-poate castig atata cat sa imi schimba acoperisul la casa sa nu ma stresez de cate ori ploua. Vacantele, concediile si tot ce se termina in e le-am taiat cam de mult de pe lista.

Deci intr-un cuvant imi doresc ca la guvernare sa vina Vlad Tepes!!! Poate-poate am scapa tara asta de mitici, profitori, curve cu tupeu, barosani plini de bani cu creier neted care ne conduc si se bat cu caramida in piept ca ii prostesc pe prosti. E mult? :shock:

• Author
Oooooo, ce subiect bun!

Pai si eu vreau sanatate pentru toti ai mei, Pace pe Pamant, sa ne fie mai bine in tara, sa nu mai creasca preturile, sa nu imi trimita barbatu acasa 4 zile pe luna fara bani ca eu oricum stau acasa, sa castig la Lotto (da cum sa castig daca nu joc? ) poate-poate castig atata cat sa imi schimba acoperisul la casa sa nu ma stresez de cate ori ploua. Vacantele, concediile si tot ce se termina in e le-am taiat cam de mult de pe lista.

Deci intr-un cuvant imi doresc ca la guvernare sa vina Vlad Tepes!!! Poate-poate am scapa tara asta de mitici, profitori, curve cu tupeu, barosani plini de bani cu creier neted care ne conduc si se bat cu caramida in piept ca ii prostesc pe prosti. E mult? :shock:

Amin!

Eu doar două lucruri vreau. Sănătate și bani.

Si eu

noroc....daca il am joc la lotto si fac bani....hai c am facut rime!

sanatate :D

...sper ca anul 2010 va fi mult mai bun decat 2009. singura bucurie in 2009 a fost nasterea fetitei mele, in septembrie. in rest, un an de tot...
...sper ca anul 2010 va fi mult mai bun decat 2009. singura bucurie in 2009 a fost nasterea fetitei mele, in septembrie. in rest, un an de tot...

Milena- sa iti traiasca fetita!

Si pentru noi 2009 a fost rau de tot, asa ca privind prin prisma lui, ceea ce doresc pentru 2010 este: sanatate, fericire si noroc, pentru familia mea si prietenii reali si virtuali

In plus de asta:

1. sa joc bine la bursa si sa cistig salariul pe care nu il mai am multumita recesiunii economice

2. sa ma bucur mai mult de familia mea pentru ca in cele din urma ei sunt tot ceea ce am si ceea ce conteaza

Buna seara,

Vreau sa am odata curaj sa conduc si sa nu mai pierd 3 ore zilnic pe drumuri in metrou

Vreau sa slabesc 5 kg. :)

Credeam ca numai eu am problema asta :)

Vreau sa ajung acasa de Paste, sa petrec sarbatorile cu parintii mei.

Vreau sa slabesc vreo 3-4 kg.

Si mai vreau sa fim sanatosi eu si toti ai mei si sa ne mearga mai bine decat pana acum.

Si ar mai fi multe, dar nu mai fac planuri ca sa aiba ce se narui cand mi-e lumea mai draga.

Scriu si eu ca am vazut ca daca scriu mi se implineste. Deci vreau asa :

- sa fie sanatosi ai mei sa nu am grija lor

-sa ma primeasca la scoala

- sa pot merge cu scoala cateva luni ori in Sud America ori in Africa

-sa am motiv de ras in fiecare zi

- sa merg acasa sa ii pup pe ai mei dragi

-sa am casa plina de lume draga

- aia care imi sunt dragi sa fie toti ok

-sa nu-mi dea Dumnezeu mai mult decat pot duce

Ma mai gandesc si mai scriu

[color=#800080]Imi doresc sa fie Patri la fel de sanatoasa ca pana acum. Si noi sa avem putere sa-i oferim tot ce ii trebuie. Si sa castige Steaua campionatul :)

2.sa fac o vizita in Ro

Si poate organizezi o intalnire la care reusesc si eu sa ajung :oops: :)[/color]

eu va doresc voua sa se implineasca tot ce va doriti !

apoi trec la mine :laughing7:

- cand ma suna mama sa nu ma sperii ca oare s-a intamplat ceva acasa ??? ( eu ii sun la max. doua zile iar ea vrea sa ma auda ma suna si ea si eu ma sperii :))) )

- ai mei sa fie sanatosi cu totii , noi idem

- contabilitatea sa fie doar job principal (nu si secundar acasa , imparte aici acolo banii sa ajunga :))) )

....revin :D

eu va doresc voua sa se implineasca tot ce va doriti !

apoi trec la mine :laughing7:

- cand ma suna mama sa nu ma sperii ca oare s-a intamplat ceva acasa ??? ( eu ii sun la max. doua zile iar ea vrea sa ma auda ma suna si ea si eu ma sperii :))) )

- ai mei sa fie sanatosi cu totii , noi idem

Idem si cand ma suna prietenii la 5 dimineata sa nu ma sperii ca li s-a intamplat ceva rau. Belea pe cap mi-o trebuit, sa-mi fac prieteni petrecareti, sa mi-i tie Dumnezeu sanatosi %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> :)

In Anul viitor...

-vreau sa zambesc mai des

-sa ne construim casuta noastra in care sa fim trei..sau patru...sau.... :)

Pe mine m-ar coafa sa-mi bag mintile in cap....constienta fiind ca asta nu se poate, imi doresc sa respir, sa fiu sanataoasa si sa nu mai am asa multe surprize nasoale.

Celorlalti le doresc ce-si doresc si ei!

....sa-mi fie sanatosi copiii,sa nu ne afecteze criza locurile de munca si sa ne intelegem in familie ca si pina acum.

Eu imi doresc:

- sa-mi fie copilul sanatos, voios si zambaret ca pana acum :P

- sanatate pentru ai mei, dar mai ales pentru mamaia, care face curand 70 de ani :roll:

- intelegere in familie

- sa nu fie mai rau decat pana acum (din punct de vedere economic)

- sa-mi cumpar un Ken :occasion15:

Cred ca ar mai fi, dar nu-mi vin acum in minte.. Oricum, sanatosi sa fim, ca restul le face usor usor :P

Iar voua va doresc sa vi se implineasca toate dorintele pentru noul an %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:P<" title="arms" />

In anul care vine imi doresc sa fim sanatosi!

sa-mi reuseasca cupilu la facultate ca stiu ce mult isi doreste si ea !

mama sa-mi fie sanatoasa ,ca are aproape 80(Doamne nu-mi vine sa cred)

iar eu personal ,sa -mi pot schimba jobul si sa am mai multa incredere in mine,sa pot munci sa-i ajut pe-ai mei dragi si sa fie pace.

Iar voua dragi culinari va doresc din inima bine si sanatate si fie ca sa vi se realizeze tot ce v-ati propus :occasion15:

2010 sa fie mai bun pentru noi toti!

Eu,dupa cum am început 2009 cu boala lunga,apoi a urmat sotul,apoi Denise..dupa care iar Denise în vacanta de vara la spital...dupa care Denise în vacanta de toamna din nou în spital,si alte "minusculitati" de genul asta..nu vreau decît SANATATE!

Sanatate pe care v-o doresc si voua!

Maya draga, eu cred ca cea mai buna urare e sanatate , noroc si bucurie. daca le ai pe astea, ai totul , parerea mea.

Mon@, cu mare placere la o intalneala. dau de stire.inca nu stiu cand va fi vizita in RO. :roll: :occasion15:

tare-as vrea sa fie sanatosi ai batrani, sa nu mai stau cu inima la gat cand suna telefonu'.

sa fie sanatosi barbatii mei si prietenii mei si eu.

sa am intelepciunea de-a profita de sansa pe care mi-am dat-o.

material, sa fie 2010 macar ca 2009.

sa se vada si ptr tara asta luminita aia nenorocita.

Draga Moato'' sa-ti dea Dumnezeu,ce-ti doresti.

Apropo de lumina aia,ai auzit-o pe aia:''cica din cauza crizei(mondiale) sa facem economie,s-a stins luminita de la capatul tunelului pe timp nelimitat'' :occasion15:

La multi ani moato''!! :occasion15:

Draga Moato'' sa-ti dea Dumnezeu,ce-ti doresti.

Apropo de lumina aia,ai auzit-o pe aia:''cica din cauza crizei(mondiale) sa facem economie,s-a stins luminita de la capatul tunelului pe timp nelimitat'' :occasion15:

La multi ani moato''!! :floare:

Geany, ce trist!

La multi ani si tie, numai bine! :occasion15:

Eu,dupa cum am început 2009 cu boala lunga,apoi a urmat sotul,apoi Denise..dupa care iar Denise în vacanta de vara la spital...dupa care Denise în vacanta de toamna din nou în spital,si alte "minusculitati" de genul asta..nu vreau decît SANATATE!

Sanatate pe care v-o doresc si voua!

Ouch Maya. Asa a fost si la noi, dar fara spital. In rest toti am fost mai mult sau mai putin bolnavi. Bat in lemn si in fiecare zi ma gindesc ca definitiv, 100% va veni soarele pe strada noastra pentru ca meritam. Si in unele zile sint chiar fericita (mai ales cind imi merg stocurile bine :-*)