March 7, 201214 yr Author comment_134896 Nu i-ai mai pus capacul de piine, l-ai ornat direct peste al doilea strat de umplutura O idee foarte buna, de altfel Cred ca a iesit excelent in combinatiile pe care le-ai facut, si cu icrele alea pe deasupra arata minunat Report
January 1, 201313 yr comment_177884 deci tortu' lu Peste fara paine - a fost savurat! Thanks Carmella pentru idee! Report
January 1, 201313 yr Author comment_177915 Foarte frumos, bravo! dar sint tare curioasa cum era in interior, ai pus straturile simplul, fara piine, sau ai inlocuit-o cu ceva? Report
January 1, 201313 yr comment_177936 Da Carmella am pus straturi simple fara paine 1- cartofi cubulete cu putina maioneza2- masline negre3- conserva de ton amestecata cu putna maioneza4 ciuperci din otet cu maioneza5 sfecla rosie cubulete cu maioneza6 pastarnac si morcov cubulete cu maioneza In fiecare strat am pus putina maioneza doar cat sa lege compozitia. Report
September 19, 201313 yr comment_205519 ce torturi frumoase fetelor! ...si mai ales ornamentele astea ikebana!!! ooo, si ideea cu kiwi in bucatele sarate ... Like! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif multumesc pentru reteta, Carmella! Report
June 14, 20188 yr comment_243584 Ia sa scoatem de la naftalina ideile astea aveam piine dintr-asta feliata fara coaja dreptunghiulara asa ca am cumparat citeva creme (de rosii uscate, de anghinare si tartara) si am incropit in mare graba totul, n-a fost timp sa-l fac sa stea la frigider, intre straturile unse cu creme am pus prosciutto cotto si felii de brinza scamorza, deasupra brinza philadelphiasectiune Report
September 2, 20188 yr comment_243717 De data asta am pus patè de ficatei de pui facut de mine si congelat pentru ca era prea mult (decongelat si amestecat cu un cub mic de unt aromat cu usturoi si ierburi), pate de masline si pate din ciupercute, deasupra am uns cu sos cocktail.acu vad ca rozul sosului cocktail de la culoarea zilei a devenit galben la lumina artificiala Report
September 3, 20188 yr comment_243718 De data asta am pus patè de ficatei de pui facut de mine Deci, "tortul lui peste" cu pui? Report
September 3, 20188 yr comment_243719 Pai da, asta mi-am dat si eu seama aseara ca am citit mesajele din urma si am vazut ca eu de fapt n-am pus niciodata peste, nu stiu daca originar e cu peste, vad ca si Carmen si stella au pus umplutura multa, eu putin de tot. Report
November 4, 20187 yr comment_244179 Jur ca de data asta am vrut sa pun peste, adica ton, dar apoi mi-ar fi ramas creme asa ca am pus pesto de busuioc si patè de champignon, iar deasupra am pus iaurt grecesc amestecat cu maionezasectiune Report
November 4, 20187 yr Author comment_244182 Ce mai contează dacă are pește sau nu, atîta timp cît vouă vă place? Arată și foarte bine, iar combinația pare interesantă Report