May 24, 201016 yr Author comment_38732 ... aaa, bastonase de telina prajita ? (cica, telina e buna pt. femei, cind o maninca barbatii )Of, m-ai dat in vileag. Dar nu e prajita, ci presarata cu curry si bagata la cuptor cu doar o lingura de ulei. E pentru mine sic, pe post de cartofi prajiti. Report
May 24, 201016 yr comment_38734 ... aaa, bastonase de telina prajita ? (cica, telina e buna pt. femei, cind o maninca barbatii )Of, m-ai dat in vileag. Dar nu e prajita, ci presarata cu curry si bagata la cuptor cu doar o lingura de ulei. E pentru mine sic, pe post de cartofi prajiti. Boni, sa-ti fie de bine cartofii in travesti ! (mare greseala, ca i-ai mincat singurica ! fugi si deschide o sticla de vin rosu pt. don bucatar MdB, ca noaptea-i luuunga ... ) Report
May 24, 201016 yr comment_38735 ... aaa, bastonase de telina prajita ? (cica, telina e buna pt. femei, cind o maninca barbatii ) Telina e un fel de vara de-a vinului rosu??? ... îhî, numai ca nu da dureri de cap a doua zi. Report
May 24, 201016 yr Author comment_38738 ... aaa, bastonase de telina prajita ? (cica, telina e buna pt. femei, cind o maninca barbatii )Of, m-ai dat in vileag. Dar nu e prajita, ci presarata cu curry si bagata la cuptor cu doar o lingura de ulei. E pentru mine sic, pe post de cartofi prajiti. Boni, sa-ti fie de bine cartofii in travesti ! (mare greseala, ca i-ai mincat singurica ! fugi si deschide o sticla de vin rosu pt. don bucatar MdB, ca noaptea-i luuunga ... )N-ar da el un vin rosu bun nici pe mama telinei. Si vinul rosu-l deschid degeaba, ca el e la "Butoiesti" si eu cu Jimmy-n Bucuresti. Pentru cine nu stie, el e Jimmy. Report
May 25, 201016 yr comment_38764 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Deci...cum spuneam: la imaginatia lu' matale...Cred ca-i superba la gust!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
May 25, 201016 yr comment_38766 Dar nu e prajita, ci presarata cu curry si bagata la cuptor cu doar o lingura de ulei. E pentru mine sic, pe post de cartofi prajiti. E vorba de telina radacina, nu? Report
May 25, 201016 yr Author comment_38809 Da, Adriana, telina din aia alba, normala. Ea e foarte buna si mai la inceput, cat e inca foarte crocanta, dar dupa vreo ora la cuptor e si mai buna, devine dulce si seamana la consistenta cu cartofii prajiti. Report
May 26, 201016 yr comment_38866 Mersi, aici nu e asa de normala pentru ca se gaseste extrem de rar, normale sunt doar tijele albe sau verzi, dar m-ai facut curioasa si as incerca cind o sa o gasesc Report
May 26, 201016 yr comment_38888 Adriana, eu gasesc aproape tot anul telina radacina la Carrefour, la 1 euro si ceva kg-mul.Si pt ca de curand s-a deschis langa mine si un EuroSpar, am gasit si aici de fiecare data...Asa ca treci la cautare ca sigur gasesti... Report
May 26, 201016 yr comment_38889 Carrefour e de partea cealalta a lumii pentru mine, doar daca incerc intr-un vechi diperdi care acum a devenit carrefour express. Report
May 26, 201016 yr comment_38906 Boni , ai taiat-o bastonase si ai pus-o la cuptor? einfach so? sau cu ceva ulei? Report
May 26, 201016 yr comment_38935 Carrefour e de partea cealalta a lumii pentru mine, doar daca incerc intr-un vechi diperdi care acum a devenit carrefour express. Adriana, eu gasesc la Lidl, nu tot timpul, dar gasesc Report
May 26, 201016 yr comment_38941 Mersi, aici nu e asa de normala pentru ca se gaseste extrem de rar, normale sunt doar tijele albe sau verzi, dar m-ai facut curioasa si as incerca cind o sa o gasesc Adriana, incearca cu pastarnac (pana gasesti telina).Eu fac la fel cu pastarnacul, dressingul ti-l alegi tu pe gustul tau.Eu pun boia de ardei, sare, piper sau iutzica, putin ulei si putina faina cand am chef. Amestec bine bine si dau la cuptor. E atat de buna ca abia ma pot abtine sa nu mananc toata tava. Dar vezi ca in tava trebuie sa fie cat de cat rasfirati ca sa se aureasca frumos. Odata am servit la cina si nimeni n-a stiut ca NU mananca binecunoscutii cartofi prajiti Report
May 26, 201016 yr Author comment_38942 Boni , ai taiat-o bastonase si ai pus-o la cuptor? einfach so? sau cu ceva ulei?Nicht nur so einfach, la toata cantitatea aceea am pus 2 linguri de ulei, dar telina nu-l absoarbe cum il absoarbe cartoful, ramane tot uleiul pe fundul vasului. Eu am facut-o intr-un vas de ceramica alb si am scos telina imediat dupa ce a fost gata. Se vede la sfarsit tot uleiul acolo. Ma rog, ceva, ceva ramane si pe telina, mai ales ca o tot amestec pe parcurs.Dar sunt sigura ca merge si fara ulei.Telina se coace intr-un fel, diferit de cartofi. Report
May 26, 201016 yr comment_38984 Adriana, eu gasesc la Lidl, nu tot timpul, dar gasesco sa ma uit, mersi Adriana, incearca cu pastarnac (pana gasesti telina).asta chiar ca nu l-am mai vazut niciodata Report
May 26, 201016 yr comment_38999 Pentru cine nu stie, el e Jimmy. = da' de prietenii mei dragi Matisse si Diesel nu mai zici nimic? De Matisse chiar mi-e dor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
May 26, 201016 yr Author comment_39008 Stai ca la Matisse ma duc maine. Sunt baietii acum acolo. Diesel este impecabil, cel mai fain pisoi ever, doar ca mai mult MdeB are parte de el, eu il vad mai rar. Report
May 27, 201016 yr comment_39120 Sa dau si eu buna ziua pe acest topic. Buna ziua! Evident ca va citesc, doar ca mai putin timo de postat am avut. Doream sa precizez ca: Diesel este impecabil, da! Iar eu sunt geloasa pe frumushata aia de perna a lui Boni, cum crezi ca as puta negogia cu el, cam cati soareci ar vrea pe pernuta? Te cu drag! Report
May 27, 201016 yr comment_39182 Si uite-asa se facu Jimmy cu un miel .Tre' sa-mi fac temele ca bat campii. Report
May 27, 201016 yr comment_39195 Pun pariu ca fr'una d-are de-a face cu frumoasa din padurea adormita #Te pup Zorzorica mica! Report
May 27, 201016 yr comment_39203 Si eu te pup, Laponico!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Si las-ca Jimmy nu se supara si, dac-o pupam pe Boniceaua, poate mai pune o poza cu Diesel, ca-i taaare haios si simpatic!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Report
May 27, 201016 yr Author comment_39223 Doream sa precizez ca: Diesel este impecabil, da! Iar eu sunt geloasa pe frumushata aia de perna a lui Boni, cum crezi ca as puta negogia cu el, cam cati soareci ar vrea pe pernuta? Te cu drag!Lori, dupa cum ti-a zis Zorzo, Dansul (cu D mare) este Jimmy. Iar perna lui este pilota mea proprie si personala adusa tocmai din indepartata Danemarcă.Si nu, nu vreau soareci, oricat de tentant ar suna. Ce arie cînta Jimmy cînd l-ai pozat? Alexandru, evident canta "Lasati-ma sa miaun" Zorzo, trebuie sa ma duc sa-i fac poze, s-a facut cat un balaur. Report
May 27, 201016 yr comment_39225 Zorzo, trebuie sa ma duc sa-i fac poze, s-a facut cat un balaur = da' tot haios e! Si fa-le poze noi, ca deja pot sa dau peste ei pe strada si sa nu-i mai recunosc! Pai? Se poate-asa?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report