March 23, 201115 yr comment_83080 [center]rip Liz ! http://www.youtube.com/watch?v=ucOXUmd1rtE[/center] Report
March 31, 201115 yr comment_84117 London Boulevard- Colin Farrel cu cateva fire albe la tample. Filmul?Care film?Eu m-am uitat numai la Colin. Blue Valentine-mi-a placut.Chiar foarte mult, desi mi-a lasat un gust amar.L-am descoperit pe Ryan Gosling!Are un "je ne sais qua " care imi place.O fi barbia?! Ma duc sa caut The Notebook! Sa nu uit: un film anonim, nesemnificativ: The next three days cu R.Crowe Report
March 31, 201115 yr comment_84128 Incendies, un film quebecos (canada). L-am vazut acum cateva zile si mi-a placut foarte mult. Captivant, bine filmat, bine jucat, iar povestea este incredibila. Nu va spun mai multe, dar pregatiti-va pentru un final dramatic! Report
March 31, 201115 yr comment_84137 London Boulevard- Colin Farrel cu cateva fire albe la tample. Filmul?Care film?Eu m-am uitat numai la Colin. Blue Valentine-mi-a placut.Chiar foarte mult, desi mi-a lasat un gust amar.L-am descoperit pe Ryan Gosling!Are un "je ne sais qua " care imi place.O fi barbia?! Ma duc sa caut The Notebook! Sa nu uit: un film anonim, nesemnificativ: The next three days cu R.Crowe Mai bine cauta Stay FYI : The next three days este un remake dupa un film francez, Pour Elle Report
March 31, 201115 yr comment_84144 London Boulevard- Colin Farrel cu cateva fire albe la tample. Filmul?Care film?Eu m-am uitat numai la Colin. Blue Valentine-mi-a placut.Chiar foarte mult, desi mi-a lasat un gust amar.L-am descoperit pe Ryan Gosling!Are un "je ne sais qua " care imi place.O fi barbia?! Ma duc sa caut The Notebook! Sa nu uit: un film anonim, nesemnificativ: The next three days cu R.Crowe Mai bine cauta Stay FYI : The next three days este un remake dupa un film francez, Pour Elle las-o sa caute si Notebook, noua (fetelor) ne place. eu in Notebook l-am descoperit pe Ryan Gosling si m-am indragostit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif apoi am mai cautat si vazut ceva filme cu el (si Stay). nu stiu de ce nu mi-a venit sa caut Blue Valentine... ceva m-a retinut. am vazut si The next three days pentru ca am citit comentarii despre versiunea franceza si era laudata mult. cum nu am gasit originalul am vazut remake-ul. nu mi s-a parut asa de prost... dar, repet, nu am vazut originalul. Report
March 31, 201115 yr comment_84162 las-o sa caute si Notebook, noua (fetelor) ne place. eu in Notebook l-am descoperit pe Ryan Gosling si m-am indragostit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif apoi am mai cautat si vazut ceva filme cu el (si Stay). nu stiu de ce nu mi-a venit sa caut Blue Valentine... ceva m-a retinut. am vazut si The next three days pentru ca am citit comentarii despre versiunea franceza si era laudata mult. cum nu am gasit originalul am vazut remake-ul. nu mi s-a parut asa de prost... dar, repet, nu am vazut originalul. Stay, l-am vazut! El era?... Pai The Notbook e clar ca ma uit numai pentru el. Report
March 31, 201115 yr comment_84169 Mie mi-a placut The Notebook,l-am vazut cu muuulti ani în urma.Ma mira ca Gosling avea de pe atunci asa o barba Am vazut The next three days si Pour Elle.Actiunea,clar,identica...dar francezul mi-a placut mai mult(nu m-a dat pe spate),cu toate ca nu-mi place Diane Kruger(nu ca aspect,ci cum interpreteaza rolurile).Stay,vad ca mi-a scapat,deci tre' sa reiau filmele vechi Blue Valentine,am tot fugit de el,dar daca ziceti ca e ok,ma uit deseara.London Boulevard,îl am în plan,dar n-am apucat.Filmul nu conteaza,doar Colin Report
March 31, 201115 yr comment_84177 The way back-Inizial m-am uitat pentru Colin Farrel, i s-a potrivit tare bine rolul.Ca o manusa.Dar m-a impresionat mult si Ed Harris. Maya sa-l vezi si pe asta! Report
April 1, 201115 yr comment_84242 The way back-Inizial m-am uitat pentru Colin Farrel, i s-a potrivit tare bine rolul.Ca o manusa.Dar m-a impresionat mult si Ed Harris. Maya sa-l vezi si pe asta!Asta vrea sa-l vada s Dan,asa ca e pe lista de asteptare. Am vazut aseara Blue Valentine,si nu prea m-a impresionat.Poate nu am înteles "profunzimea",dar mie mi s-a parut foarte slab pus în scena-de la cum a luat nastere relatia celor doi,perioada pîna la casatorie/si dupa,la fel si despartirea.Nu zic ca nu o fi si asta o realitate...dar atît tot.(Oricum,voi nu va luati dupa mine,ca eu în ultimul timp cam asta vad în majoritatea filmelor.Adica mi se pare ca Hollywoodul ne livreaza filme slabe în masa...) Report
April 2, 201115 yr comment_84383 London Boulevard- Colin Farrel cu cateva fire albe la tample. Filmul?Care film?Eu m-am uitat numai la Colin. Blue Valentine-mi-a placut.Chiar foarte mult, desi mi-a lasat un gust amar.L-am descoperit pe Ryan Gosling!Are un "je ne sais qua " care imi place.O fi barbia?! Ma duc sa caut The Notebook! Sa nu uit: un film anonim, nesemnificativ: The next three days cu R.Crowe Mai bine cauta Stay FYI : The next three days este un remake dupa un film francez, Pour Elle las-o sa caute si Notebook, noua (fetelor) ne place. eu in Notebook l-am descoperit pe Ryan Gosling si m-am indragostit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif apoi am mai cautat si vazut ceva filme cu el (si Stay). nu stiu de ce nu mi-a venit sa caut Blue Valentine... ceva m-a retinut. am vazut si The next three days pentru ca am citit comentarii despre versiunea franceza si era laudata mult. cum nu am gasit originalul am vazut remake-ul. nu mi s-a parut asa de prost... dar, repet, nu am vazut originalul. [center]va trece amoru' daca-l vedeti in rolul lui Lars, unde avea mustata ... http://www.youtube.com/watch?v=VBGOMUSc3Mw[/center] Report
May 3, 201115 yr comment_87618 [left][center]va trece amoru' daca-l vedeti in rolul lui Lars, unde avea mustata ... [/center][/left]nu trece asa usor am vazut de ceva vreme [font=Tahoma,]The Lovely Bones. am inceput sa ma uit cu reticenta, din cauza descrierii: "[/font]este povestea unei fete de numai 14 ani, Susie Salmon (Saoirse Ronan), ucisă cu sălbăticie de un criminal rămas nedescoperit." avand acelasi regizor de la LOTR am zis hai sa incerc. apoi [font=Tahoma,]a inceput sa-mi placa cum e prezentat, cum e filmat... ca la sfarsit sa am impresia ca au schimbat regizorul . pentru mine s-a stricat tot filmul cand au inceput sa il explice. nu stiu, parca l-au oprit la un moment dat si au filmat altceva de acolo. [/font][font=Tahoma,][/font][font=Tahoma,]am mai vazut si Ondskan. asta mi-a placut pana la sfarsit [/font][font=Tahoma,][/font][font=Tahoma,]EDIT: ca am uitat de Agora. l-am revazut duminica. nu cred sa fi vazut un film care sa ma revolte in asa mare masura [/font]https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angry.gif Report
May 5, 201115 yr comment_87878 am vazut si eu The Way Back, dar m-am uitat sa vad mai mult cum joaca Dragos Bucur al nostru, si cred ca a facut o treaba destul de buna. nu? Report
May 9, 201115 yr comment_88180 Insir o lista de filme vazute in ultimul timp, cu mentiunea ca nici unul nu m-a impresionat prea mult. Thor-un amestec de Star Wars, Starman.Misto tipul, dar atat. Sanctum-eu m-am cam plictisit. I am number four- actiune, efecte speciale. The rite-nu stiu de ce ma atrag filmele cu diavoli si exorcisme... Every day- Liev Schreiber,de nota 10 +. Elephant White- desi tema este una serioasa: prostitutia cu minore, scenariul prea putin credibil.M-am bucurat sa-l vad pe Kevin Bacon , chiar si intr-un rol secundar. The Eagle-merge la plictiseala, un Jamie Bell(Billy Elliot) de nota 10. Tomorrow, when the war began- am avut un deja vù, nu imi mai aduc aminte cu ce film. Source Code-l-am pastrat spre sfarsit pentru ca m-a trezit cat de cat din plictiseala.Un J. Gyllenhaal care nu-mi placea, acum imi place. Frankie and Alice-mie mi-a placut Halle Berry aici. Cam atat. Report
May 9, 201115 yr comment_88214 Recomand The Lincoln Lawyer, cu un Matthew McConaughey intr-un rol mare. Un rol bun face si Marisa Tomei. Report
May 9, 201115 yr comment_88226 Recomand The Lincoln Lawyer, cu un Matthew McConaughey intr-un rol mare. Un rol bun face si Marisa Tomei.chiar acum 2 zile l-am vazut. scenaristii l-au incurcat si apoi descurcat bine Report
May 9, 201115 yr comment_88230 Insir o lista de filme vazute in ultimul timp, cu mentiunea ca nici unul nu m-a impresionat prea mult........Cam atat. Wow, Lilly !!!!Dar cand ai timp sa vezi atatea filme??? (si sa si gatesti ) Report
May 11, 201115 yr comment_88410 Insir o lista de filme vazute in ultimul timp, cu mentiunea ca nici unul nu m-a impresionat prea mult........Cam atat. Wow, Lilly !!!!Dar cand ai timp sa vezi atatea filme??? (si sa si gatesti ) Gabita, sunt filme vazute in ultima luna.Si eu nu calc daca nu-mi pun un film. Report
June 15, 201115 yr comment_92753 The Waiting City-mi-a placut filmul si-mi place el:Joel Edgerton.L-am vazut recent si-n Animal Kingdom. Report
June 15, 201115 yr comment_92775 The Waiting City-mi-a placut filmul si-mi place el:Joel Edgerton.L-am vazut recent si-n Animal Kingdom. Joel Edgerton ?Oau !Ochi albastri ,blond,privirea de baiat dur ,dar bun de pus pe rana.Vezi ce impresie buna face o pleoapa blegita . https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif I-as interzice sa-si faca blefaroplastie . Report
June 16, 201115 yr comment_92946 Nici ca am venit bine din Georgia ca am vazut un film chiar despre Georgia, privind razboiul cu Russia din 2008, de care noi am auzit atat de putine din pacate. 5 Days of August / 5 Days of War este un film cum nu am mai vazut de mult, adica un film cu substanta.[color=#333333][font=Verdana, Arial, sans-serif][size=2][/size][/font][/color][color=#333333][font=Verdana, Arial, sans-serif][size=2]http://www.youtube.com/watch?v=pstG_fk_B9s&feature=related[/size][/font][/color] Report
June 18, 201115 yr comment_93163 The Waiting City-mi-a placut filmulsar'na Lili. l-am vazut aseara si tare mi-a placut. se vede ca nu e film american... Report
June 18, 201115 yr comment_93164 Ma bucur ca te-ai lasat pe mana mea.Eu nu dau detalii, sper sa nu va suparati.Nu-mi place sa stiu nimic din film, nu ma uit la trailer si nu citesc review.E un film emotionant si da, e australian. Report
June 22, 201115 yr comment_93642 Nici ca am venit bine din Georgia ca am vazut un film chiar despre Georgia, privind razboiul cu Russia din 2008, de care noi am auzit atat de putine din pacate. 5 Days of August / 5 Days of War este un film cum nu am mai vazut de mult, adica un film cu substanta. l-am vazut. uf e bine facut dar te ia groaza cand te gandesti ca asa ceva se mai poate intampla inca intre oameni... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/violent1.gifeu am reactii ciudate cand vad asa ceva. ma revolta in asa hal incat incep sa fac urat prin casa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif mai ales cand ma gandeam ca in timpul acela noi eram fericiti la mare si habar nu aveam ce se petrece undeva, nu chiar asa departe de noi... Report
June 24, 201115 yr comment_93882 numai eu ma mai uit la filme? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Temple Grandin - inspirat din realitate. optimist, pozitiv, placut. mi-a devenit de-a dreptul draga Clair Danes in rolul asta [b]In Bruge[/b] - de cu totul alta natura decat anteriorul. m-am invatat de la Lili sa nu va spun povestea Colin Farrel face (din nou) un rol nemaipomenit. si nu, nu sunt indragostita de el, dar imi place mult cum joaca. The Edge of Love - mi s-a parut bine facut si bine jucat. daca dupa un film stau cuminte si "ascult" genericul atunci, pentru mine, e un film bun. Report