August 7, 201115 yr comment_99399 am vazut "Eat, pray, Love" - nu-l recomand!secondez, este cea mai mare gogomănie posibilăaltă gogomănie monumentală este sex and the city 2Am renuntat la E,P,L dupa 15 minute,iar Sex and the City a fost penibil Report
August 8, 201115 yr comment_99442 Si ramanand pe acelasi continent, un film pe care eu l-as putea revedea de 3 ori pe zi[center]..[/center] Sefu, gand la gand cu bucurie. Le-am revazut saptamana asta pe amandoua si 1 si 2, am ras de nu se poate. Il mai vazusem in Romania mai demult iar acum l-am cautat special sa-l revedem. Partea a doua mi s-a parut chiar mai haioasa decat prima. Un film vechisor de prin anii 80 dar exact cum zici, l-as revedea de 3 ori pe zi. Subscriu! Report
August 8, 201115 yr comment_99448 Nu un film, un documentar...ca sa ne edificam cu toate cat de "defecte" suntem https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif Edit: Ceva nu e bine, nu vrea sa-mi puna link-ul ca legatura media. Cand editez link-ul apare cum trebuie intre [media], dar dupa ce postez apare doar ca si cum ar fi scris. Stie cineva de ce? eu as fi interesata sa vad filmul....cum ti s-a parut? educativ, interesant sau doar comercial? Report
August 8, 201115 yr comment_99449 Si ramanand pe acelasi continent, un film pe care eu l-as putea revedea de 3 ori pe zi[center]..[/center] Sefu, gand la gand cu bucurie. Le-am revazut saptamana asta pe amandoua si 1 si 2, am ras de nu se poate. Il mai vazusem in Romania mai demult iar acum l-am cautat special sa-l revedem. Partea a doua mi s-a parut chiar mai haioasa decat prima. Un film vechisor de prin anii 80 dar exact cum zici, l-as revedea de 3 ori pe zi. Subscriu! subscriu..... Report
August 10, 201115 yr comment_99662 Un documentar ce TREBUIE vazut! http://www.youtube.com/watch?v=qKpxPo-lInk Report
August 10, 201115 yr comment_99681 Un documentar ce TREBUIE vazut! http://www.youtube.com/watch?v=qKpxPo-lInkvazut.din aceeasi categorie: "Inside job" cu Matt Demon - narator. Un documentar premiat, dar eu nu am reusit sa-l vad pana la capat, prea lung pentru mine Apoi, Capitalism: A Love Story - un film de Michael Moore, sunt sigura ca l-ati vazut. Report
August 12, 201115 yr comment_99996 The boy in the striped pajamasSi eu l-am vazut zilele trecute.De cînd a aparut,în urma cu cîtiva ani,am tot evitat sa ma uit,ca stiam,ca ma vor apuca depresiunile!Trist... Report
August 12, 201115 yr comment_99997 [center]http://www.youtube.com/watch?v=6XDbcMND7fY[/center] Report
August 12, 201115 yr comment_100030 [center]http://www.youtube.com/watch?v=6XDbcMND7fY[/center] mamadeus, la asta il auzeam pe sot ca se uita. si mai e ceva si inainte de oameni?? parca asa zicea?! Report
August 16, 201115 yr comment_100365 The boy in the striped pajamasSi eu l-am vazut zilele trecute.De cînd a aparut,în urma cu cîtiva ani,am tot evitat sa ma uit,ca stiam,ca ma vor apuca depresiunile!Trist...Si eu la fel,l-am tot evitat..intradevar foarte trist.Un alt film destul de trist "Children of heaven". Report
August 21, 201115 yr comment_100602 Am revazut " Eternal Sunshine of the Spotless Mind " -tare drag imi e filmul asta...L-ati vazut? Report
August 21, 201115 yr comment_100650 http://www.youtube.com/watch?v=AruRpjQquQQ Notes on a scandal..l-am vazut mai demult dar l-am revazut in seara asta Report
September 2, 201115 yr comment_101821 Am vazut aseara "Entry level" (2007). Mie mi s-a parut bun, m-a dus cu gandul la "Office space" dar adaptat la situatia curenta. Un film realizat in varianta Independent film, adica o varianta mai putin Hollywoodiana. Merita vazut. Report
September 7, 201115 yr Author comment_102254 Vin cu o intrebare (usor tampa): aveti habar de vreun film ce s-ar petrece undeva prin America Centrala, intr-un sat / catun, unde barbatii sunt dusi (nu mai stiu pe unde) si-n batatura au ramas numa' femeile si popa? Am vazut trailer-ul acum vreo 2-3 luni (nici asta nu mai tin minte exact) si cica urma sa fie lansat prin toamna (?). Din ce-mi aminteam io, ar fi jucat in film Penelope Cruz sau Salma Hayek, da' dupa ce-am scormonit prin filmografia lor, n-am dat peste nimic ce-ar putea semana cu ce-am vazut io. La un moment dat, in catunu' cu pricina apare un barbat-fatal (normal) si de aici fel si fel de probleme. Nu pare cine stie ce actiune de acel film, da' nu strica sa ne mai clatim si noi ochisorii din cand in cand cu "bunaciuni". Da, stiu, mai vaga de atat nu puteam fi..... da' chiar nu-mi aduc aminte cine joaca sau cum se numeste filmul. A naibii batranete....... Report
September 7, 201115 yr comment_102255 Vin cu o intrebare (usor tampa): aveti habar de vreun film ce s-ar petrece undeva prin America Centrala, intr-un sat / catun, unde barbatii sunt dusi (nu mai stiu pe unde) si-n batatura au ramas numa' femeile si popa? Am vazut trailer-ul acum vreo 2-3 luni (nici asta nu mai tin minte exact) si cica urma sa fie lansat prin toamna (?). Din ce-mi aminteam io, ar fi jucat in film Penelope Cruz sau Salma Hayek, da' dupa ce-am scormonit prin filmografia lor, n-am dat peste nimic ce-ar putea semana cu ce-am vazut io. La un moment dat, in catunu' cu pricina apare un barbat-fatal (normal) si de aici fel si fel de probleme. Nu pare cine stie ce actiune de acel film, da' nu strica sa ne mai clatim si noi ochisorii din cand in cand cu "bunaciuni". Da, stiu, mai vaga de atat nu puteam fi..... da' chiar nu-mi aduc aminte cine joaca sau cum se numeste filmul. A naibii batranete....... hai ca mi-ai dat de lucru stiu despre ce vb, era Eva Langoria parca si ala nu era barbat fatal, era un oarescine parca. ...nu mi-aduc aminte numele nici sa ma bati Report
September 7, 201115 yr Author comment_102267 Vin cu o intrebare (usor tampa): aveti habar de vreun film ce s-ar petrece undeva prin America Centrala, intr-un sat / catun, unde barbatii sunt dusi (nu mai stiu pe unde) si-n batatura au ramas numa' femeile si popa? Am vazut trailer-ul acum vreo 2-3 luni (nici asta nu mai tin minte exact) si cica urma sa fie lansat prin toamna (?). Din ce-mi aminteam io, ar fi jucat in film Penelope Cruz sau Salma Hayek, da' dupa ce-am scormonit prin filmografia lor, n-am dat peste nimic ce-ar putea semana cu ce-am vazut io. La un moment dat, in catunu' cu pricina apare un barbat-fatal (normal) si de aici fel si fel de probleme. Nu pare cine stie ce actiune de acel film, da' nu strica sa ne mai clatim si noi ochisorii din cand in cand cu "bunaciuni". Da, stiu, mai vaga de atat nu puteam fi..... da' chiar nu-mi aduc aminte cine joaca sau cum se numeste filmul. A naibii batranete....... hai ca mi-ai dat de lucru stiu despre ce vb, era Eva Langoria parca si ala nu era barbat fatal, era un oarescine parca. ...nu mi-aduc aminte numele nici sa ma bati Cum putea sa se cheme daca nu Without Men??? Am scotocit in filmografia lu' tante Eva si am descoperit imediat numele! Sar'naaaa! Am anuntat ca mi-s sclerozata si incurc tot. Nici de Cristian Slater nu mi-am amintit.... m-am babutit de-a binelea! http://www.youtube.com/watch?v=NIb4Lbpr4a4 Report
September 22, 201115 yr comment_103770 [center]Ieri am vazut "The Hedgehog" (Le Herisson - 2009). Un film frantuzesc interesant. Mie mi-a placut chiar foarte mult in ciuda faptului ca sfarsitul e trist si neasteptat. [b][font=Arial][b][/b][/font][/b][/center] Report
September 23, 201115 yr comment_104033 Dupa That's what I am si The Way back, am vazut o comedie frantuzeasca tîmpitica, care mi-a descretit fruntea!Vi le recomand pe tati tri! http://www.youtube.com/watch?v=k6R9EFc2mvo http://www.youtube.com/watch?v=87kezJTpyMI http://www.youtube.com/watch?v=rn172DpdMsE Report
September 27, 201114 yr comment_104461 The LedgeCe mi-a placut:-inceputul-Charly Hunnam cand NU rade. Ce Nu mi-a placut: -Charly Hunnam cand rade, zambeste-tot restul filmului, inclusa Liv Tyler incredibil de mediocra(ca interpretare) Report
October 19, 201114 yr comment_107618 A vazut careva "The Whistelblower cu Rachel Weisz?In film joaca si Florin Busuioc si alti romani. Lamuriti-ma si pe mine:In film Florin Busuioc vorbeste romaneste, dar interpreteaza rolul unui "militian" bosniac.Adica nu era mai usor sa angajeze actori bosniaci care vorbesc bosniaca?Adica au angajat actori romani, dialogul era in romana, dar pretindeau ca-s bosniaci. Sau n-am inteles eu nimic din film!? Report
October 19, 201114 yr comment_107633 A vazut careva "The Whistelblower cu Rachel Weisz?In film joaca si Florin Busuioc si alti romani. Lamuriti-ma si pe mine:In film Florin Busuioc vorbeste romaneste, dar interpreteaza rolul unui "militian" bosniac.Adica nu era mai usor sa angajeze actori bosniaci care vorbesc bosniaca?Adica au angajat actori romani, dialogul era in romana, dar pretindeau ca-s bosniaci. Sau n-am inteles eu nimic din film!? Am vazut trailerul, în care apare olecuta si Busuioc, dar zice "I don't know", si mai unu ce zice "Haide, haide"... dar asta cre'ca exista si în bosniaca. O sa ma uit la film. Desi din cele spuse de tine, nu pare sa fie prea bun ... dar poate descoperim misterul Apropos Busuioc. Cine-l îmbraca? Nu de film zic, ci la TV/Pro-TV. Report
October 19, 201114 yr Author comment_107639 Apropos Busuioc. Cine-l îmbraca? Nu de film zic, ci la TV/Pro-TV.Am vaga senzatie ca el singurel.... la cum arata....... Report
October 19, 201114 yr comment_107643 A vazut careva "The Whistelblower cu Rachel Weisz?In film joaca si Florin Busuioc si alti romani. Lamuriti-ma si pe mine:In film Florin Busuioc vorbeste romaneste, dar interpreteaza rolul unui "militian" bosniac.Adica nu era mai usor sa angajeze actori bosniaci care vorbesc bosniaca?Adica au angajat actori romani, dialogul era in romana, dar pretindeau ca-s bosniaci. Sau n-am inteles eu nimic din film!? Am vazut trailerul, în care apare olecuta si Busuioc, dar zice "I don't know", si mai unu ce zice "Haide, haide"... dar asta cre'ca exista si în bosniaca. O sa ma uit la film. Desi din cele spuse de tine, nu pare sa fie prea bun ... dar poate descoperim misterul Apropos Busuioc. Cine-l îmbraca? Nu de film zic, ci la TV/Pro-TV. Nu-i rau filmul. Probabil ca-n trailer nu au pus tot dialogul. Report