February 20, 201214 yr comment_131105 Eu m-am chinuit in trei repriza sa duc pana la final "War Horse".Iubesc caii dar filmul asta mi s-a parut tras de par din toate partiile. Report
February 20, 201214 yr comment_131144 Eataly, filmul este bazat pe o cartulie pe care cred ca am citit-o toata copilaria mea, over and over again. Habar nu am insa cum se numea si nici ce autor avea, stiu doar ca era verde si cu un calut pe ea, in formart A 4. Uita-te la Intouchables, razi si plangi in acelasi timp, pe bune. Iar Omar Sy e mortal! Report
February 28, 201214 yr Author comment_132860 Am vazut aseara Casa conspirativa (Safe House). Denzel Washington - nota 10, ca de obicei, iar Ryan Reynolds... Report
February 29, 201214 yr comment_133071 [indent][center]Alex, merci muuult de recomandare! Am vazut Everything Is Illuminated. Excelent!Cu toate ca înteapa la inima pe alocuri, este foarte amuzant! Merita vazut! http://www.youtube.com/watch?v=tSUOYY4oukc[/center] Din pacate în ultima vreme e greu de downloadat ceva. Viteza melcului turbat. Cred ca este si foarte greu de gasit, fiind mai vechi. Dar se poate vedea online. Pentru cei care nu stiu rusa(se vorbeste destul de mult în film), de recomandat sa-l cautati pe site-uri care va ofera si o subtitrare într-o limba care o întelegeti. Eu l-am gasit pe site-uri romanesti. [center]Extremely Loud & Incredibly Close înca nu am ajuns sa-l vad. Probabil azi sau mîine. http://www.youtube.com/watch?v=Z_quK9SEGYE[/center][/indent] Report
March 6, 201214 yr comment_134531 In weekend am vazut "The Lorax" superb film,ne-a placut mult de tot. http://www.youtube.com/watch?v=27JZzSgcY20 Report
March 6, 201214 yr comment_134587 Extremely Loud & Incredibly Close înca nu am ajuns sa-l vad. Probabil azi sau mîine. Eu nu am reusit sa-l vad pana la sfarsit.Mi s-a parut plictisitor, desi ca idee mi-a placut la inceput.Dar parca batea pasul pe loc. Report
March 6, 201214 yr comment_134636 Extremely Loud & Incredibly Close înca nu am ajuns sa-l vad. Probabil azi sau mîine. Eu nu am reusit sa-l vad pana la sfarsit.Mi s-a parut plictisitor, desi ca idee mi-a placut la inceput.Dar parca batea pasul pe loc.Uita-te la celalalt de deasupra, cu Elijah. O sa-ti placa Il gasesti online. Daca nu, da de stire, trimit link. Eu înca nu am reusit sa vad EL & IC Report
March 6, 201214 yr comment_134640 Extremely Loud & Incredibly Close înca nu am ajuns sa-l vad. Probabil azi sau mîine.Eu nu am reusit sa-l vad pana la sfarsit.Mi s-a parut plictisitor, desi ca idee mi-a placut la inceput.Dar parca batea pasul pe loc.mie mi-a placut. tare. Lili, cred ca tine si de dispozitia in care esti.ca am constat eu, pe pielea mea conteaza foarte mult ce "chef" ai cand vezi un film. am revazut filme in dispozitii diferite si le-am vazut in cu totul alta lumina. nu mai stiu daca am scris si nu mai caut acum. am mai vazut si mi-au placut:The city of your final destination - mi-a placut tare multRuby Blue - sensibil mai am pe lista dar trebuie sa ies acum... revin Report
March 6, 201214 yr comment_134699 Boni, ai dreptate, mi s-a intamplat si mie. Maya, il caut, daca nu-l gasesc te fluier.Am vazut ca-i cu Liv "al meu". Numarati si un zambilici lesinat. Report
March 6, 201214 yr comment_134721 Boni, ai dreptate, mi s-a intamplat si mie. Maya, il caut, daca nu-l gasesc te fluier.Am vazut ca-i cu Liv "al meu". Numarati si un zambilici lesinat.Nu-i cu Liev... aaa... al nostru De data asta a fost de partea cealalta a camerei. Cu filmul asta si-a dat debutul în cariera de Director. A facut-o bine, zic eu Report
March 6, 201214 yr comment_134749 A daaaaa????..Am vazut Liv si n-am mai inteles nimic. Si ca tot cu Liv in cap sunt: ai vazut episodul din Cis cu el?Eu nu ma uit la serial, dar "zappinguind" am nimerit la episodul respectiv.Cand era el sub dush.... Report
March 7, 201214 yr comment_134881 A daaaaa????..Am vazut Liv si n-am mai inteles nimic. Si ca tot cu Liv in cap sunt: ai vazut episodul din Cis cu el?Eu nu ma uit la serial, dar "zappinguind" am nimerit la episodul respectiv.Cand era el sub dush.... Pa' tu acuma spui? Trebuia sa dai apel de urgenta Nu ma uit la CIS... Report
March 8, 201214 yr comment_135091 War Horse, hm, nu stiu exact ce sa spun. Mi-a placut filmul, dar mai mult mi-au placut anumite aspecte din... film [b]EL & IC[/b], fac ce fac, dar nu ajung sa-l vad! Si vreau! Am mai vazut The Visitor, film mai vechi. Frumos, dar trist. Report
March 21, 201214 yr Author comment_137947 Am castigat 2 belete la Wanderlust si-am fost cu jupanul. Haios filmul, s-a meritat sa mergem moca. Sunt destule faze haioase, mai dure pentru pudici (un nene nu umbla decat asa cum il facuse ma-sa....), iar dialogul e, pe alocuri, plin de expresii si aluzii sexoase. La un moment dat, o tante (mai varstnica), n-a mai rezistat in sala si si-a luat catrafusele. E drept ca era si-o scena in care personajul principal masculin isi incuraja podoaba din dotare.... Avem in plan sa mergem la Wrath of the Titans, saptamana aviatoare. Pe 30 are premiera in Romania. Joaca niste omuleti numa' buni de privit in actiune.... - Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington.... Report
March 30, 201214 yr comment_140177 The mirror has two faces iar si iar si iar. Absolut superb filmul asta! Report
March 31, 201214 yr Author comment_140353 Avem in plan sa mergem la Wrath of the Titans, saptamana aviatoare. Pe 30 are premiera in Romania. Joaca niste omuleti numa' buni de privit in actiune.... - Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington....Am fost........ Nu-l recomand decat celor care vor musai sa vada efecte 3D. Altfel.... just another war movie....... Binele si raul se lupta, personajele mai schimba tabara.... zei si semizei......... same old story (din punctul meu de vedere).Efectele speciale, in schimb, sunt de belea! L-am vazut in 3D, la Samsung Imax. Actiunea nu m-a dat pe spate, dar efectele 3D sunt bine facute. Rauri de lava, abisuri incandescente, eruptii, bolovani azvarliti derect in ochii telespectatorului...... Report
April 2, 201214 yr comment_140590 Roadie-coloana sonora Ex-ce-len-ta!Filmul m-a binedispus dupa o zi de kaka.Deci vi-l recomand.Si o dedicatie: http://www.youtube.com/watch?v=n7oRU-zErEA Report
April 4, 201214 yr comment_141150 Am fost........ Nu-l recomand decat celor care vor musai sa vada efecte 3D. Altfel.... just another war movie....... Binele si raul se lupta, personajele mai schimba tabara.... zei si semizei......... same old story (din punctul meu de vedere).Efectele speciale, in schimb, sunt de belea! L-am vazut in 3D, la Samsung Imax. Actiunea nu m-a dat pe spate, dar efectele 3D sunt bine facute. Rauri de lava, abisuri incandescente, eruptii, bolovani azvarliti derect in ochii telespectatorului...... Mai, eu chiar am chef sa vad efecte. Deci zici ca pentru asta merita? Mai ca m-as baga sa-l vad la we. Report
April 4, 201214 yr Author comment_141152 Am fost........ Nu-l recomand decat celor care vor musai sa vada efecte 3D. Altfel.... just another war movie....... Binele si raul se lupta, personajele mai schimba tabara.... zei si semizei......... same old story (din punctul meu de vedere).Efectele speciale, in schimb, sunt de belea! L-am vazut in 3D, la Samsung Imax. Actiunea nu m-a dat pe spate, dar efectele 3D sunt bine facute. Rauri de lava, abisuri incandescente, eruptii, bolovani azvarliti derect in ochii telespectatorului...... Mai, eu chiar am chef sa vad efecte. Deci zici ca pentru asta merita? Mai ca m-as baga sa-l vad la we.Da, pentru efectele speciale 3D, se merita. Sa te "arunci" intr-un abis de lava, sa vezi cum vin spre tine bolovanii, sa zbori pe Pegas... nu e chiar de ici de colo..... Report
April 4, 201214 yr comment_141154 Da, pentru efectele speciale 3D, se merita. Sa te "arunci" intr-un abis de lava, sa vezi cum vin spre tine bolovanii, sa zbori pe Pegas... nu e chiar de ici de colo..... Dupa Avatar am mai vazut citeva filme 3D si nu prea m-au impresionat efectele. Au fost "ieftine". Daca tu zici ca asta e facut frumos, sa stii ca-l probez Report
April 4, 201214 yr Author comment_141155 Da, pentru efectele speciale 3D, se merita. Sa te "arunci" intr-un abis de lava, sa vezi cum vin spre tine bolovanii, sa zbori pe Pegas... nu e chiar de ici de colo..... Dupa Avatar am mai vazut citeva filme 3D si nu prea m-au impresionat efectele. Au fost "ieftine". Daca tu zici ca asta e facut frumos, sa stii ca-l probez Dupa Avatar... normal ca ajungi cu greu sa vezi un film interesant. Dar asta iti cam pune un pic nervu' pe moate.... Report
April 5, 201214 yr comment_141374 Hunger games-mi-a placut, chiar foarte mult.Mi-a placut ideea, mi-a placut actiunea, m-a tinut pe spine pana la sfarsit.Deci merita! Report
April 5, 201214 yr comment_141380 [center]inca n-am vazut Hysteria, dar se anunta a fi amuzant http://www.youtube.com/watch?v=4FWReqkTWfA[/center] Report
April 6, 201214 yr comment_141604 [center]Nu ratati Hysteria! L-am vazut ieri seara! E misto!!! http://www.youtube.com/watch?v=PlTWCIGabpQ[/center] Report