Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filme

Featured Replies

Eataly, filmul este bazat pe o cartulie pe care cred ca am citit-o toata copilaria mea, over and over again. Habar nu am insa cum se numea si nici ce autor avea, stiu doar ca era verde si cu un calut pe ea, in formart A 4.

Uita-te la Intouchables, razi si plangi in acelasi timp, pe bune. Iar Omar Sy e mortal!

• 2 weeks later...

[indent][center]Alex, merci muuult de recomandare! Am vazut Everything Is Illuminated. Excelent!

Cu toate ca înteapa la inima pe alocuri, este foarte amuzant! Merita vazut!

http://www.youtube.com/watch?v=tSUOYY4oukc[/center]

Din pacate în ultima vreme e greu de downloadat ceva. Viteza melcului turbat. Cred ca este si foarte greu de gasit, fiind mai vechi. Dar se poate vedea online.

Pentru cei care nu stiu rusa(se vorbeste destul de mult în film), de recomandat sa-l cautati pe site-uri care va ofera si o subtitrare într-o limba care o întelegeti. Eu l-am gasit pe site-uri romanesti.

[center]Extremely Loud & Incredibly Close înca nu am ajuns sa-l vad. Probabil azi sau mîine.

http://www.youtube.com/watch?v=Z_quK9SEGYE[/center]

[/indent]

Extremely Loud & Incredibly Close înca nu am ajuns sa-l vad. Probabil azi sau mîine.

Eu nu am reusit sa-l vad pana la sfarsit.Mi s-a parut plictisitor, desi ca idee mi-a placut la inceput.Dar parca batea pasul pe loc.

Extremely Loud & Incredibly Close înca nu am ajuns sa-l vad. Probabil azi sau mîine.

Eu nu am reusit sa-l vad pana la sfarsit.Mi s-a parut plictisitor, desi ca idee mi-a placut la inceput.Dar parca batea pasul pe loc.

Uita-te la celalalt de deasupra, cu Elijah. O sa-ti placa :D

Il gasesti online. Daca nu, da de stire, trimit link.

Eu înca nu am reusit sa vad EL & IC :D

mie mi-a placut. tare. Lili, cred ca tine si de dispozitia in care esti.

ca am constat eu, pe pielea mea :D conteaza foarte mult ce "chef" ai cand vezi un film. am revazut filme in dispozitii diferite si le-am vazut in cu totul alta lumina.

nu mai stiu daca am scris si nu mai caut acum. am mai vazut si mi-au placut:

The city of your final destination - mi-a placut tare mult

Ruby Blue - sensibil

mai am pe lista dar trebuie sa ies acum... revin :D

Boni, ai dreptate, mi s-a intamplat si mie.

Maya, il caut, daca nu-l gasesc te fluier.Am vazut ca-i cu Liv "al meu". :floare: :) :) :) Numarati si un zambilici lesinat.

Nu-i cu Liev... aaa... al nostru :) De data asta a fost de partea cealalta a camerei. Cu filmul asta si-a dat debutul în cariera de Director. A facut-o bine, zic eu :)

A daaaaa????..Am vazut Liv si n-am mai inteles nimic. :P

Si ca tot cu Liv in cap sunt: ai vazut episodul din Cis cu el?Eu nu ma uit la serial, dar "zappinguind" am nimerit la episodul respectiv.Cand era el sub dush.... :hungry:

A daaaaa????..Am vazut Liv si n-am mai inteles nimic. :wasted:

Si ca tot cu Liv in cap sunt: ai vazut episodul din Cis cu el?Eu nu ma uit la serial, dar "zappinguind" am nimerit la episodul respectiv.Cand era el sub dush.... :wasted:

Pa' tu acuma spui? Trebuia sa dai apel de urgenta :-*

Nu ma uit la CIS...

• 2 weeks later...
  • Author

Am castigat 2 belete la Wanderlust si-am fost cu jupanul. Haios filmul, s-a meritat sa mergem moca. :-*

Sunt destule faze haioase, mai dure pentru pudici (un nene nu umbla decat asa cum il facuse ma-sa....), iar dialogul e, pe alocuri, plin de expresii si aluzii sexoase. La un moment dat, o tante (mai varstnica), n-a mai rezistat in sala si si-a luat catrafusele. E drept ca era si-o scena in care personajul principal masculin isi incuraja podoaba din dotare.... :notworthy: :floare:

Avem in plan sa mergem la Wrath of the Titans, saptamana aviatoare. Pe 30 are premiera in Romania. Joaca niste omuleti numa' buni de privit in actiune.... :floare: - Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington....

• 2 weeks later...
  • Author

Avem in plan sa mergem la Wrath of the Titans, saptamana aviatoare. Pe 30 are premiera in Romania. Joaca niste omuleti numa' buni de privit in actiune.... :snorting: - Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington....

Am fost........ Nu-l recomand decat celor care vor musai sa vada efecte 3D. Altfel.... just another war movie....... Binele si raul se lupta, personajele mai schimba tabara.... zei si semizei......... same old story (din punctul meu de vedere).

Efectele speciale, in schimb, sunt de belea! L-am vazut in 3D, la Samsung Imax. Actiunea nu m-a dat pe spate, dar efectele 3D sunt bine facute. Rauri de lava, abisuri incandescente, eruptii, bolovani azvarliti derect in ochii telespectatorului...... :thumleft:

Am fost........ Nu-l recomand decat celor care vor musai sa vada efecte 3D. Altfel.... just another war movie....... Binele si raul se lupta, personajele mai schimba tabara.... zei si semizei......... same old story (din punctul meu de vedere).

Efectele speciale, in schimb, sunt de belea! L-am vazut in 3D, la Samsung Imax. Actiunea nu m-a dat pe spate, dar efectele 3D sunt bine facute. Rauri de lava, abisuri incandescente, eruptii, bolovani azvarliti derect in ochii telespectatorului...... :toothy9;

Mai, eu chiar am chef sa vad efecte. Deci zici ca pentru asta merita? Mai ca m-as baga sa-l vad la we.

• Author

Efectele speciale, in schimb, sunt de belea! L-am vazut in 3D, la Samsung Imax. Actiunea nu m-a dat pe spate, dar efectele 3D sunt bine facute. Rauri de lava, abisuri incandescente, eruptii, bolovani azvarliti derect in ochii telespectatorului...... :toothy9;

Mai, eu chiar am chef sa vad efecte. Deci zici ca pentru asta merita? Mai ca m-as baga sa-l vad la we.

Da, pentru efectele speciale 3D, se merita. Sa te "arunci" intr-un abis de lava, sa vezi cum vin spre tine bolovanii, sa zbori pe Pegas... nu e chiar de ici de colo..... :)

Da, pentru efectele speciale 3D, se merita. Sa te "arunci" intr-un abis de lava, sa vezi cum vin spre tine bolovanii, sa zbori pe Pegas... nu e chiar de ici de colo..... :toothy9;

Dupa Avatar am mai vazut citeva filme 3D si nu prea m-au impresionat efectele. Au fost "ieftine". Daca tu zici ca asta e facut frumos, sa stii ca-l probez :)

• Author

Da, pentru efectele speciale 3D, se merita. Sa te "arunci" intr-un abis de lava, sa vezi cum vin spre tine bolovanii, sa zbori pe Pegas... nu e chiar de ici de colo..... :toothy9;

Dupa Avatar am mai vazut citeva filme 3D si nu prea m-au impresionat efectele. Au fost "ieftine". Daca tu zici ca asta e facut frumos, sa stii ca-l probez :)

Dupa Avatar... normal ca ajungi cu greu sa vezi un film interesant. Dar asta iti cam pune un pic nervu' pe moate.... :)