November 27, 20196 yr comment_257788 La multi ani, Adriana! Cu toate ca nu ne cunoastem personal, te simt ca pe-o prietena. Ptr forumul asta , ai fost inima si sufletul care au tras ca sa mearga.Sa fii sanatoasa, tu si toti ai tai, sa ai bucurii mici si dese si, macar virtual, sa fim inca mult timp impreuna.Si fiindca asa sunt io, o draguta, nu pot sa nu-ti urez din inima bun venit in clubul semicentenarilor! Hai, lasa! Sa stii ca-i un privilegiu Amin! Loiala pana in panzele albe La multi ani! Report
November 27, 20196 yr comment_257789 La multi ani, Adriana!Sa fii sanatoasa, mereu frumoasa si sa te bucuri de ce iubesti! Report
November 27, 20196 yr comment_257841 va multumesc din suflet tuturor si fiecareia in parte, si ca sa fiu democratica ca de obicei raspund printr-un mesaj tuturorincep de la sfirsit: dupa-amiaza m-a enervat soacra-mea dar apoi am deschis un pachet care sosise fara stirea mea si mi-a mai trecut prietena mea mi-a facut o surpriza si un cadou superb (evident o unealta de bucatarie ) am primit jdemii de urari de la prieteni noi si vechi de pretutindenimi-am luat o zi de concediu deci miine voi mai primi urarile colegilor dimineata mi-am petrecut-o la coafor cu maica-meala capitolul sanatate o parte a corpului care ma durea pina ieri nu m-a durut azi da' m-a durut alta in ansamblu e foarte bine, se poate si mai rau da' sper sa fiu norocoasa si sa nu aflu cum e la cap ma simt ca la 30 deci nu vad inca diferenta asta mi-a trimis-o o colega si mi-a placutsi asta e tortul, altceva n-am avut nici timp nici chef sa-mi fac Report
November 28, 20196 yr comment_257871 Adriana, la multi ani fericiti si multe impliniri multumesc Report
November 27, 20205 yr comment_264698 Sa ne fii sănătoasă și alături de noi înca mulți ani! La mulți ani! Report
November 27, 20205 yr comment_264703 La multi ani, Adriana! Sa fii sanatoasa, fericita si inconjurata de oameni buni Report
November 27, 20205 yr comment_264716 Sper din tot sufletu sa fie cum ziceti voi.Multumesc frumos tuturor Report
November 28, 20205 yr comment_264717 La multi ani Adriana! Multa sanatate si numai bine multi ani de acum inainte! Report
November 30, 20205 yr comment_264734 La multi ani, Adriana! sa fii sanatoasa, vesela si iubita! Report