November 27, 201411 yr comment_222811 Sorella mea draga, sa ne traiesti sanatoasa si fericita înca o suta de ani! Happy Birthday! <3 Report
November 27, 201411 yr comment_222813 La Multi Ani Adriana. Vin cu mainile goale dar iti doresc multa fericire, sanatate si numai bine alaturi de ai tai. Peterba nu-s goale ca ai o floare multumesc frumos La multi ani Adriana si tot ce-ti doresti sa se implineasca.multumesc frumos stellina Adriana, multi ani fericiti si sanatosi iti doresc!Sa ai parte numai de bine si tot ce-ti doresti sa se-mplineasca!Te pup!sa speram ca asa va fi, multumesc La multi ani norocosi frumosi si sanatosi!! multumesc La multi, multi ani fericiti Adriana, sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca! multumesc frumos LA MULTI ANI!!!! cu sanatate, bucurii, fericire, impliniri si multa dragoste!!!! Sa te bucuri de baietii tai si de fetele blanoase!multumesc Dragă Adriana, îţi doresc să fii sănătoasă, fericită, să ţi se împlinească dorinţele şi năzuinţele.La mulţi ani! Multumesc frumos boni La multi ani cu sanatate,impliniri si fericire,Adriana!multumesc mult La mulți ani fericiți, cu sănătate și bucurii! multumesc La multi ani buni si fericiti, multa sanatate si noroc sa ai parte de bucurii pe care le faci tu si din cele pe care ti le fac cei dragi!!ar fi superb sa fie asa mereu, multumesc Report
November 27, 201411 yr comment_222814 La multi ani Adriana! Multa sanatate ,fericire si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca! multumesc la multi ani, cu multa fericire! multumesc La multi ani, cu sanatate si numai bine! multumesc frumos La multi ani!multumesc Sanatate, bucurii, viata lunga si fericire!multumesc La multi ani! multumesc La multi ani, multa sanatate si fericire! multumesc Sorella mea draga, sa ne traiesti sanatoasa si fericita înca o suta de ani! Happy Birthday! <3 doar daca ma tine mintea lucida inca o suta de ani multumesc sorella mea La Multi Ani cu sanatate, bucurii si impliniri!multumesc Report
November 27, 201411 yr comment_222815 La multi ani Adriana,i-ti doresc numai bine,fericire si bucurii cu carul(eu mis mai de la tara). Report
November 27, 201411 yr comment_222816 La multi ani, distinsa doamna! Multa sanatate, fericire, noroc si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Report
November 27, 201411 yr comment_222823 La multi ani Adriana,i-ti doresc numai bine,fericire si bucurii cu carul(eu mis mai de la tara). las' sa fie cu carul :* multumesc La multi ani, distinsa doamna! Multa sanatate, fericire, noroc si sa ti se indeplineasca toate dorintele!Multumesc pentru distinsa si pentru urari La multi ani si toate cele bune !!! multumesc Report
November 28, 201411 yr comment_222832 Adriana la multi ani ! Sanatosi, fericiti si plini de bucurii. Report
November 27, 201510 yr Author comment_232686 LA MULTI ANI!!!! si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!!!! Sa te bucuri de Marco!!!! Si de blanosi.... Report
November 27, 201510 yr comment_232687 La multi ani, Adriana draga!Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o viata frumoasa. Report
November 27, 201510 yr comment_232688 De data asta nu vin cu mana goala!Adriana, La Multi Ani! Sanatate si tot ce iti doresti tu. Mii de pupaciuni de la Brigitte.Si o floare de pe insula, special ptr. tine. Peter Report
November 27, 201510 yr comment_232689 La multi ani, Adriana!Sanatate, bucurii, zile insorite si retete apetisante! Report
November 27, 201510 yr comment_232700 La multi ani Adriana! Sa fii mereu vesela, fericita si inconjurata de cei dragi tie! Report
November 27, 201510 yr comment_232702 La multi ani sanatosi si norocosi! Sa ai parte doar de bucurii langa cei dragi! Report
November 27, 201510 yr comment_232705 La multi ani, Adriana! multa sanatate, fericire so cat mai multe bucurii Report
November 27, 201510 yr comment_232717 La multi ani, Adriana!Sanatate, bucurii, zile insorite si retete apetisante! O sa ma straduiesc sa fie cit mai apetisante, spre satisfactia si a mea si a celorlalti Multumesc frumos! La multi ani Adriana! Sa fii mereu vesela, fericita si inconjurata de cei dragi tie! Sper sa fie mereu asa desi citeodata ma vad batrina si singura, sper sa nu mi se intimple Multumesc La multi ani sanatosi si norocosi! Sa ai parte doar de bucurii langa cei dragi! Multumesc frumos draga mea La multi ani, Adriana! multa sanatate, fericire so cat mai multe bucurii Multumesc frumos si de buchet, e superbLa multi si fericiti ani!Multumesc Report
November 27, 201510 yr comment_232718 De data asta nu vin cu mana goala!Adriana, La Multi Ani! Sanatate si tot ce iti doresti tu. Mii de pupaciuni de la Brigitte.Si o floare de pe insula, special ptr. tine.PeterMultumesc frumos amindurora. Diseara sa beti o sticla de vin gindindu-va la mine. Report
November 27, 201510 yr comment_232724 La multi ani! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi Report