December 1, 200916 yr comment_3732 Am terminat si eu acum primul catel si prima pisica din mareata mea cariera Super ti-au iesit !!! Report
December 2, 200916 yr comment_3867 Postez si eu un tort catel, scuzati calitatea pozelor.L-am facut pt aniversarea baitelului meu, Robi Tortul de ciocolata, asa a fost comanda iar catelul l-am modelat din salam de biscuiti si blanita din frisca. Report
December 2, 200916 yr comment_3879 wow....tot respectul pentru cele ce sunt atit de indeminatice cu frisca! La mine nu iese defel,si ma limitez la pasta de zahar.Sunt superbe decoratiile din frisca in general,iar catelul tau,Puica,e grozav!!! Sa-ti fie sanatos baietelul!!! Report
December 3, 200916 yr comment_4551 wow....tot respectul pentru cele ce sunt atit de indeminatice cu frisca! La mine nu iese defel,si ma limitez la pasta de zahar.Sunt superbe decoratiile din frisca in general,iar catelul tau,Puica,e grozav!!! Sa-ti fie sanatos baietelul!!! Multumesc >< Report
December 3, 200916 yr comment_4553 Ce catel frumos!!!! si gustos..... :laughing7: multumesc Foxy..a fost pe gustul sarbatoritului si a invitatilor "ciocolatosi" Report
December 4, 200916 yr comment_5097 Am facut pasta de lapte praf si am modelat niste lucruri. Nu radeti prea tare Report
December 4, 200916 yr comment_5115 Pun mai jos si tehnica realizarii unui bradut din pasta de lapte praf:O bila de pasta:Apoi un con:Se taseaza putin baza conului:Se infige intr-un bat de frigaruie pentru a se lucra mai usor:Cu o forfecuta bine spalata si dezinfectata se cresteaza "ramurile":Si se tot cresteaza, pana arata asa, sau in cazul vostru, poate mult mai frumos: Report
December 4, 200916 yr comment_5120 Cu ce cerneti laptele praf?Am incercat cu o strecuratoare (gen cea de ceai) mai maricica, dar gaurile se pare ca sunt prea mari, trec si bobitele de zahar; am cautat sita pentru faina, n-am gasit decat pentru malai, iar cea pe care scria pentru faina mi s-a parut la fel de rara ca si strecuratoarea mea de acasa...Uf, de cand vreau sa incerc si pasta de lapte praf... Report
December 4, 200916 yr comment_5129 Oauuuuuuuuuu.... ce frumos!!!!! Si omuletu' si bradutu' si cabanuta arata super!!!!!! Care-i reteta de pasta cu lapte praf? Report
December 4, 200916 yr comment_5156 Merci.Foxxy, reteta e...miere + lapte praf, proportia nu o stiu pentru ca de fiecare data pun din ochi. Parerea mea este sa pui pentru inceput o lingurita de miere de tei, care are culoarea mai deschisa decat alte mieri si sa cerni printr-o sita fina (eu folosesc o strecuratoare de ceai banala, Delioara) lapte praf, sa amesteci treptat. Asa vezi cata pasta iti iese din cantitatea asta. Eu framant bine si cand nu mai este lipicioasa este buna pasta pentru modelat.Ideea ii apartine lui Lili, de pe celalalt forum. Report
December 4, 200916 yr comment_5173 Merci.Foxxy, reteta e...miere + lapte praf, proportia nu o stiu pentru ca de fiecare data pun din ochi. Parerea mea este sa pui pentru inceput o lingurita de miere de tei, care are culoarea mai deschisa decat alte mieri si sa cerni printr-o sita fina (eu folosesc o strecuratoare de ceai banala, Delioara) lapte praf, sa amesteci treptat. Asa vezi cata pasta iti iese din cantitatea asta. Eu framant bine si cand nu mai este lipicioasa este buna pasta pentru modelat.Ideea ii apartine lui Lili, de pe celalalt forum. Aha, am inteles! O sa-ncerc sa fac pasta cu lapte praf cand ajung in tara, laptele praf abia l-am gasit aici si deja nu mai este - s-a facut ciucalata! Report
December 4, 200916 yr comment_5181 Merci.Foxxy, reteta e...miere + lapte praf, proportia nu o stiu pentru ca de fiecare data pun din ochi. Parerea mea este sa pui pentru inceput o lingurita de miere de tei, care are culoarea mai deschisa decat alte mieri si sa cerni printr-o sita fina (eu folosesc o strecuratoare de ceai banala, Delioara) lapte praf, sa amesteci treptat. Asa vezi cata pasta iti iese din cantitatea asta. Eu framant bine si cand nu mai este lipicioasa este buna pasta pentru modelat.Ideea ii apartine lui Lili, de pe celalalt forum. Multumesc , o sa mai incerc, poate-poate.. Report
December 4, 200916 yr comment_5284 Maneki foarte frumoase decoratii ai facut,bravo!!!!La bradut incearca sa faci cat mai apropiate crestaturile ,randurile sa fie cat mai stranse sa nu ramana distanta intre ele si o sa iasa si mai frumos. Report
December 4, 200916 yr comment_5286 Cu ce cerneti laptele praf?Am incercat cu o strecuratoare (gen cea de ceai) mai maricica, dar gaurile se pare ca sunt prea mari, trec si bobitele de zahar; am cautat sita pentru faina, n-am gasit decat pentru malai, iar cea pe care scria pentru faina mi s-a parut la fel de rara ca si strecuratoarea mea de acasa...Uf, de cand vreau sa incerc si pasta de lapte praf... Delioara ,daca laptele are cristale de zahar ,poti sa-l dai prin raznita de cafea ,eu asa fac si iasa fin. Report
December 4, 200916 yr comment_5446 Pun mai jos si tehnica realizarii unui bradut din pasta de lapte praf: ce frumoase decoratii.multumesc de explicatii vreau sa incerc si eu Report
December 5, 200916 yr Author comment_5517 Am facut pasta de lapte praf si am modelat niste lucruri. Nu radeti prea tare Superbe decoratiile! felicitari si la cat mai multe! Report
December 5, 200916 yr Author comment_5518 Azi ma jucai cu pasta nitel. Facui mai multe decoratii va arat acateva restul maine: Adriana multam fain, iti copiai desenul de dincolo, si ma scutii de ceva cautari: Si cateva floricele pe campii: Karatistul e pentru un verisor care maine isi serbeaza ziua de nastere si e campion national la acest sport. Sper sa fie placut surprins de tort Report
December 5, 200916 yr comment_5643 Postez si eu un tort catel, scuzati calitatea pozelor.L-am facut pt aniversarea baitelului meu, Robi. [color=#800080]Dragalas catel . Blanita iese foarte bine cu duiul 234,cel pentru iarba. Sa-ti traiasca baiatul [/color] Report
December 5, 200916 yr comment_5644 Am facut pasta de lapte praf si am modelat niste lucruri. Nu radeti prea tare [color=#800080]Cum sa radem? Foarte reusite,felicitari Gloxi,sa-ti traiasca nepotelul . Imi place karatist-ul Vazand floricelele tale mi-am adus aminte ca acum un an imi promisesem ca-mi voi cumpara set pt frunze si flori cred ca am uitat ....[/color] Report
December 5, 200916 yr comment_5645 Am facut pasta de lapte praf si am modelat niste lucruri. Nu radeti prea tare sunt atit,atit de frumoase!!!! Vreau sa fac si eu un om de zapada,si un bradut...sunt foarte frumoase! Report
December 5, 200916 yr comment_5646 Si cateva floricele pe campii: of,Doamne,ce tare imi doresc si eu un decupator de floricele! dar de fiecare data intervin alte cheltuieli Oricum,la un moment dat tot o sa reusesc sa pun deoparte cite ceva si sa-mi fac si eu bucuria asta!Ador floricelele astea atit de fine si delicate! Report
December 5, 200916 yr comment_5648 Motivul editarii:Postare mutata aiciviewtopic.php?f=9&t=353&p=9003#p9003 Report
December 5, 200916 yr Author comment_5836 Pazea! Vine parcul auto! Interesanta ideea cu punga. Eu am incercat o data si nu mi-a iesit Dar mie nu mi-a iesit nici praful de zaneee :cry: Deci clar ca sunt o ciudata. A, si nici glazura Adrianei la mine nu fu lucioasa... Report