December 14, 200916 yr comment_9028 Si pentru ca e saptamana winie, viu si io cu poze facute pas cu pas aseara.Lumina nu e prea buna, sper doar sa se observa ca nu asa de greu de facut cum pare. Al meu winie a iesit cam obez din cauza de pasta moale care mi s-a lasat. Gloxi m-ai salvat. Pe sfarsitul saptamanii tre sa fac si eu un tort cu personajele din Winnie the pooh si habar n-aveam de unde sa incep. Pe winnie cel putin stiu cum o sa-l fac acum, de aceea am rugat-o pe Delioara sa ma ajute sa downlodez cartea respectiva. Am vazut ca tu apreciai ce ai vazut in carte, daca ai reusit sa o iei, nu mi-o trimiti si mie te rog? Multumesc anticipat Report
December 14, 200916 yr comment_9029 Am si eu o poza cu niste ratuste la care am uitat sa fac poze, dar nu e greu deloc, defapt doar rata mare e modelata, puiutii find doar o mingiuta cu ochi si cioc. Spuma e din royal icing Report
December 14, 200916 yr comment_9059 Am si eu o poza cu niste ratuste la care am uitat sa fac poze, dar nu e greu deloc, defapt doar rata mare e modelata, puiutii find doar o mingiuta cu ochi si cioc. Spuma e din royal icing Ce frumos arata ratuscuta cu puisori!!!! Report
December 14, 200916 yr comment_9061 Vine,vine Mos Craciun! si aici,se vede si o manuta de copil curios-ajutorul meu de nadejde Report
December 14, 200916 yr comment_9120 vaaaai,Mimi....ce Mosi reusiti!!! Ramona,sunt super ratustele!!! vin si eu ca o caraghioasa cu un pisoi,poate ajuta pe cineva,desi la ce minunatii vad pe aici ma indoiesc http://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/Imag010-3.jpghttp://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/Imag013-1.jpg E cam holbat, dupa ce l-am pozat i-am modificat ochii, deci nu a aratat asa de inspaimintat pe tort Report
December 14, 200916 yr comment_9173 Pe sfarsitul saptamanii tre sa fac si eu un tort cu personajele din Winnie the pooh si habar n-aveam de unde sa incep. Pe winnie cel putin stiu cum o sa-l fac acum, de aceea am rugat-o pe Delioara sa ma ajute sa downlodez cartea respectiva. Am vazut ca tu apreciai ce ai vazut in carte, daca ai reusit sa o iei, nu mi-o trimiti si mie te rog? Multumesc anticipat Ramo, uite pas cu pas cateva personaje, doar ca explicatiile sunt in italiana, daca nu te descurci strigahttp://www.cookaround.com/yabbse1/showt ... hp?t=68134 in ceea ce priveste descarcarea cartii, nu tre sa te inregistrezi, este si optiunea free Report
December 15, 200916 yr comment_9237 Delioara, cred ca-i o comoara cartea asta dar, te rog ajuta-ma si pe mine ca incerc sa o iau si zice ca tre sa fiu membru.Fetele care ati luat-o sau vazut-o cum ati reusit ca eu nu pot sa fac nimik Scuze, aseara n-am mai intrat.. Ramo, daca nu te-ai descurcat sa descarci cartea, da-mi o adresa de mail (pe privat sau cum vrei) si ti-o trimit mintenas. Frumoase decoratiunile, noroc cu voi, fetele, pentru inspiratie, eu sunt nula la capitolul asta, asa ca plagiez la greu; dar ce plagiez pun aici . In afara de astea mai am niste pietricele si flori mici-mici facute; toate astea sunt pentru doua torturi. Report
December 15, 200916 yr comment_9311 da` ce-mi vad ochii pe aici...ce talentate sunteti mai fetelor! mi-i ciuda pe voi ce frumuseti faceti Report
December 15, 200916 yr comment_9426 Am si eu o poza cu niste ratuste la care am uitat sa fac poze, dar nu e greu deloc, defapt doar rata mare e modelata, puiutii find doar o mingiuta cu ochi si cioc. Spuma e din royal icing Ce frumos arata ratuscuta cu puisori!!!! mersi Foxyy Report
December 15, 200916 yr comment_9428 Vine,vine Mos Craciun! si aici,se vede si o manuta de copil curios-ajutorul meu de nadejdeLa asa mosi si eu as fi tare curioasa, is tare dragalasi. Report
December 15, 200916 yr comment_9433 vaaaai,Mimi....ce Mosi reusiti!!! Ramona,sunt super ratustele!!! vin si eu ca o caraghioasa cu un pisoi,poate ajuta pe cineva,desi la ce minunatii vad pe aici ma indoiesc E cam holbat, dupa ce l-am pozat i-am modificat ochii, deci nu a aratat asa de inspaimintat pe tort E dragutel pisoiu tau si chiar si cu ochii bulbucati e haios. Sa mai pui si alte figurine de mai ai, sunt bune si ajuta mult Report
December 15, 200916 yr comment_9448 Pe sfarsitul saptamanii tre sa fac si eu un tort cu personajele din Winnie the pooh si habar n-aveam de unde sa incep. Pe winnie cel putin stiu cum o sa-l fac acum, de aceea am rugat-o pe Delioara sa ma ajute sa downlodez cartea respectiva. Am vazut ca tu apreciai ce ai vazut in carte, daca ai reusit sa o iei, nu mi-o trimiti si mie te rog? Multumesc anticipat Ramo, uite pas cu pas cateva personaje, doar ca explicatiile sunt in italiana, daca nu te descurci strigahttp://www.cookaround.com/yabbse1/showt ... hp?t=68134 in ceea ce priveste descarcarea cartii, nu tre sa te inregistrezi, este si optiunea freeMersi Bristena de poze sunt chiar faine, le-am mai primit azi de la cineva Report
December 15, 200916 yr comment_9449 Delioara, cred ca-i o comoara cartea asta dar, te rog ajuta-ma si pe mine ca incerc sa o iau si zice ca tre sa fiu membru.Fetele care ati luat-o sau vazut-o cum ati reusit ca eu nu pot sa fac nimik Scuze, aseara n-am mai intrat.. Ramo, daca nu te-ai descurcat sa descarci cartea, da-mi o adresa de mail (pe privat sau cum vrei) si ti-o trimit mintenas. Frumoase decoratiunile, noroc cu voi, fetele, pentru inspiratie, eu sunt nula la capitolul asta, asa ca plagiez la greu; dar ce plagiez pun aici . In afara de astea mai am niste pietricele si flori mici-mici facute; toate astea sunt pentru doua torturi. Mersi delioara, am reusit pana la urma, defapt nu eu - o fata draguta de aici mi le-a trimis %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 16, 200916 yr comment_9887 Am si eu o poza cu niste ratuste [color=#800080]Ce simpatice sunt !!!Mamistef,mie imi place pisicoasa ta !E haioasa rau !Delioara,cam toate "ne inspiram" de pe undeva Faine decoratii !De mosii lui Mimisor si Natasha nu zic nimic ca-s verde de invidie :laughing7: ! [/color] Report
December 18, 200916 yr comment_10566 ce mos frumooos!azi am facut si eu un om de zapada http://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/DSC00077.jpghttp://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/DSC00078.jpg Report
January 4, 201016 yr comment_13716 [color=#800080]Pentru Vrabiuta si nu numai http://img94.imageshack.us/img94/5169/56577272.jpg http://img94.imageshack.us/img94/6571/36853546.jpg http://img85.imageshack.us/img85/6907/bunnycake.jpg asta mi se pare mie cel mai usor de realizat.(primele doua poze asa le am salvate,mai mici.) [/color] Report
January 10, 201016 yr comment_14605 Mamistef, ustensilele de modelat te ajuta f mult la flori in special. Uite din poza pusa de tine, iti zic asa:Primul il folosesc mai rar, atunci cand de ex vreau sa fac niste intepaturi in mijlocul galben al margaretelor. La fel de bine poti folosi o scobitoare, insa avandu-l in fata, il iau mai iute Al doilea, il folosesc cu partea rotunda la flori, la subtiat petale si la dat forma petalelor ridicata, la fel ca toate varfurile rotunde si de la celelalte insa depinzand de marimea florii. Varful ca o gheara il folosesc in special la nervurile frunzelor sau sa iau de pe buretel flori delicate.Al treilea pt flori, mijloc de floare.Al partulea tot la flori de dimensiune mai mica il folosesc. Sau de ex la conturarea locului ochilor lui Winie, sai la Tom si Jerry tot la locul in care am pus ochii.Al cincilea, la flori mici, mici, unde nu pot subtia petale cu vf rotund, sau la margarete. Pt a da o forma alungita petalelor, sau la unele figurine pentru a da forma buzelor. Acu eu ti-am scris la ce le folosesc eu... Dupa imaginatie, fiecare poate extinde aria de folosire. Dupa ce le vei avea te vei gandi cum ai reusit sa modelezi fara ele? revin la acest mesaj mai vechi...am ridicat de la posta vineri coletul de la lumeabasmelor , am luat si setul http://www.lumeabasmelor.ro/detalii.php?cat_id=5&id=112 ,si....Doamne-ajuta! Multumesc inca o data Gloxinia pentru explicatii,sper sa fac treaba buna cu ajutorul setului Report
January 11, 201016 yr Author comment_14817 Mamistef, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Bureti ti-ai luat? Report
January 11, 201016 yr comment_14831 nu .... sunt indispensabili?Chiar,ma uitasem chiar azi la pret,parca erau in jur de 12 ron daca nu ma insel,insa....e unul singur in pachet,sau sunt mai multi?nu am reusit sa ma lamuresc din poza aceea mica ...Buretii sunt importanti la realizarea florilor,sau in general? Report
January 11, 201016 yr Author comment_14873 La flori e bun buretele, poti incerca cu un burete de bucatarie. Ar trebuisa fie 2 unul mai gros si unul mai subtire nu stiu eu asa am. Daca ai pe cineva in spital ei au acolo niste bureti care i folosesc la operatii sa absoarba sangele si sunt f f fini. O vreme am lucrat pe unul de ala (steril evident )si a fost ok. Report
January 16, 201016 yr Author comment_15777 Hmmm, iata ca a venit si iarna. Torturi de iarna, cautam modele noi, modele care nu le-am mai facut pana acum. Am gasit un tort absolut minunat cu niste fulgi de nea, tortul in forma de lumanare. Am cautat o forma de taiat fondant, forma de fulgi Am gasit. 8 zeci si ceva de lei. Mult pentru unul, maxim doua torturi pe an la care sa o folosesc. Asa ca mi-am luat gandul. Si iata ca aproape a trecut iarna. Cautand modele de torturi am dat pe un site de un tutorial de facut fulgi de zapada. Deci nici intr-o mie de ani nu m-as fi gandit ca se pot face atat de simplu.Iata cativa: Si aici spoiti cu sclipici alb : Deci. Aveti nevoie de forme de biscuiti steluta. Cu cat aveti mai multe dimensiuni cu atat mai bine. Eu am doar 2 dimensiuni asa ca am folosit si forma aia cu care se fac la trandafiri codite si o forma mica stelata si o jucarie de a lui Alex In plus cateva duiuri de facut petale de trandafiri, duiuri rotunde, in stea daca aveti sau orice altceva ce va inspira Intindeti pasta si taiati o forma de stea. Astea sunt duiurile pe care le-am folosit eu: Cu partea mai lata a duiului de facut trandafiri decupez intre razele stelutei: Cu partea ingusta eventual a unui dui mai mic, sa fie mai finut fulgul, decupez cate 2 fante pe fiecare parte de raza (sau doar una daca steluta e mica): Acum in interior puteti folosi ce aveti, sau ii puteti lasa asa. Eu am folosit un dui pt panglici, un dui rotund mic, la unii un dui rotund mare, o forma de decupat floricele mici din setul verde: Si gata! A fost greu? Iata-i si pe tortul de azi: Deci mi-am facut damblaua Ma duc sa ma culc fericita Report
January 17, 201016 yr comment_15823 Oti, Sarumana pentru tutorial; e de retinut si de folosit, inainte sa treaca iarna!! Report
January 17, 201016 yr comment_15825 vai mai...nu m-as fi gindit ca poate fi atit de simplu!!!Minunat!!! Report
January 17, 201016 yr comment_15827 Gloxinia , ce te iubesc , de-ai sti tu ! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Multumim ! Acuma fug la patinoar , da` revin si studiez problema mai pe indelete ... Astea-s toate pentru tine ! Report