January 17, 201016 yr Author comment_15830 Tu fete, pacat ca nu l-am descoperit mai iute, inainte de sarbatori. Acum ce sa zic eu? Prestati iute, pana nu trece frigul Am profitat si eu de aceasta ocazie sa imi fac hatarul. De prin toamna tanjesc dupa formele de fulgi mare pt voi. Report
January 17, 201016 yr comment_15832 Ei las' ca pin' la iarna urmatoare poate ma invrednicesc si eu sa investesc in niste duiuri adevarate ,sa te tii atunci fulguiala peste torturile mele Multumesc si eu din suflet pentru ponturi si sfaturi,sper sa vin si eu vreodata cu o chestie super-tare,sa va fiu de ajutor cu adevarat! Report
January 18, 201016 yr comment_16071 Hmmm, iata ca a venit si iarna. Torturi de iarna, cautam modele noi, modele care nu le-am mai facut pana acum. Am gasit un tort absolut minunat cu niste fulgi de nea, tortul in forma de lumanare. Am cautat o forma de taiat fondant, forma de fulgi Am gasit. 8 zeci si ceva de lei. Mult pentru unul, maxim doua torturi pe an la care sa o folosesc. Asa ca mi-am luat gandul. Si iata ca aproape a trecut iarna. Cautand modele de torturi am dat pe un site de un tutorial de facut fulgi de zapada. Deci nici intr-o mie de ani nu m-as fi gandit ca se pot face atat de simplu. Draga Oti,iti multumim ca ne-ai impartasit si noua "tehnica fulg-de-nea"!Esti de apreciat ! si tot pt. tine.Multumim! Report
January 18, 201016 yr Author comment_16080 Draga Oti,iti multumim ca ne-ai impartasit si noua "tehnica fulg-de-nea"!Esti de apreciat ! si tot pt. tine.Multumim! Report
January 21, 201016 yr comment_16641 desi au trecut arbatorile, poate va ajuta la anul, un bradut de ciocolata Report
January 21, 201016 yr comment_16648 desi au trecut arbatorile, poate va ajuta la anul, un bradut de ciocolata Waw... ce idee interesanta. Cu siguranta am sa o pun in practica la anul. Multumesc! Sorina Report
January 21, 201016 yr comment_16650 Gloxinia, imi plac la nebunie fulgii tai... se migaleste un pic, dar rezultatul e de efect. Multumesc mult de idee! Sorina Report
January 21, 201016 yr comment_16701 desi au trecut arbatorile, poate va ajuta la anul, un bradut de ciocolata Multumim de reteta!Lasa ca-i gasim noi un loc,o sa il punem intr-un decor!Nu stam sa asteptam Craciunu'! Report
January 24, 201016 yr comment_16850 Ieri m-am jucat cu niste maci.Cu toate ca am amestecat 3 nuante de rosu dintre care 1 lichid nu a iesit deloc rosu .Sunt multumita de rezultat .Data viitoare sper sa fie mai rosii si mai frumosi,plus ca nu-mi prea plac atele alea (am facut cum am vazut pe un site care din pacat nu l-am salvat si nu-l mai gasesc).Trebuie sa improvizez altceva poate ace din royal icing (dar nu am facut niciodata) sau poate gasesc de cumparat stamine negre,stiu ca sunt.PS: De cand visez sa fac tortul din avatar,candva poate,deocamdata exersez cu macii Report
January 24, 201016 yr comment_16860 [color=#800080]Oana,initial am crezut ca-i buchetel din cauza platoului Foarte reusiti macii tai !Cred ca mergeau putin vopsiti direct cu rosu Si aia e ata obijnuita? buna idee ! [/color] Report
January 24, 201016 yr comment_16960 desi au trecut arbatorile, poate va ajuta la anul, un bradut de ciocolata merci de idee Report
January 28, 201016 yr comment_17483 A auzit careva de pe aici de Angelina Ballerina?Habar n-aveam,cica e un personaj indragit.Am cautat in disperare pe net sa gasesc o poza edificatoare,dadusem doar peste niste desene puerile.In caz ca va este de folos,iata ce mi-a iesit mie:http://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/DSC00536.jpghttp://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/DSC00537.jpg si trasnita de blitz:http://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/DSC00534.jpg nu m-am gindit sa pozez etapele ,pt ca nu ma asteptam sa-mi iasa din prima,in nici un caz.Tortul va fi gata simbata. Report
January 29, 201016 yr comment_17695 Simpatica rau Angelina ta , si reusita . Serios , am dat si eu cautare dupa Angelina , si nu am gasit asa reusita ca a ta . Felicitari . (N-o cunosti tu pe Angelina Ballerina , adevarat trend ?) Report
January 29, 201016 yr comment_17711 eh,pina creste fiica-mea,am timp sa ma pun la punct cu toate :laughing7: deocamdata are abia un an si aproape 4 luni,si-s pusa la punct mai mult cu McQueen&comp,pt ca baiatul face in mai 5 ani....pot sa marturisesc ca sunt o mama de baiat care devine incet-incet si mama de fetitza Multumesc pentru aprecieri,fetelor! Report
January 29, 201016 yr comment_17715 O sa cunosti tu , pe Hanna Montana , pe Fifi , Spioanele , Hello Kitty... si altele , care acum nu-mi vin in minte ... Report
January 29, 201016 yr comment_17717 au,ma doare mintea o stiu pe Fifi ca se uita fiul meu intr-o vreme la Minimax,stiu si de Hannah Montana dar n-o suport... in rest,sunt paralela Report
January 29, 201016 yr Author comment_17758 Oana, interesanta ideea cu macii. si eu am crezut ca sunt cceva tablou Superba Angelina asta....O cunostinta si-a facut in toamna tort la o cofe in bucuresti pt fetita de 1 an. Si i-a pus o soricioaica roz pe tort. Acu ma dumirii ca e Angelina :xxx) Deci e la moda? Pe ce canal de desene? Ca noi numa la Cartoon Network ne uitam, caci suntem mari Report
January 29, 201016 yr comment_17760 uite Gloxi,ceva de genul asta http://www.angelinaballerina.com/usa/games.asp Report
January 30, 201016 yr comment_17900 A auzit careva de pe aici de Angelina Ballerina?Habar n-aveam,cica e un personaj indragit.Am cautat in disperare pe net sa gasesc o poza edificatoare,dadusem doar peste niste desene puerile.In caz ca va este de folos,iata ce mi-a iesit mie: si trasnita de blitz:nu m-am gindit sa pozez etapele ,pt ca nu ma asteptam sa-mi iasa din prima,in nici un caz.Tortul va fi gata simbata. Mamistef superba ii Angelina ta.Eu am canalul de desene animate "JimJam",si acolo o vad dar e ...mult mai urata,sa-mi fie iertata impolitetea.Dar Angelina ta, este ...de vis!Felicitari! Report
January 30, 201016 yr comment_17905 Multumesc frumos!!! eu am cautat poze pe net si m-am oprit la cea mai draguta poza(aia care se vede pe monitor intr-una dn poze).Si eu care ma temeam sa nu o fac prea uritica Report
February 4, 201016 yr Author comment_18925 Haideti sa va arat ce am mesterit ieri si azi pentru nepotelul meu care face sambata 8 ani: Nu radeti prea tare, da? Daca nu va dati seama e Fulger, Bucsa si un ortac de-al lor Report
February 5, 201016 yr comment_18936 Oooo,Gloxi,cum sa ridem??Si pe mine ma asteapta un tort cu McQueen,Bucsa si King/ Chick Hicks/sau cine mi-o iesi mai bine.....Mc Queen al tau e grozav,si forma,si proportiile sunt minunate!Si Bucsa e ff usor de recunoscut,iar al treilea banuiesc ca este King fara bara aceea din spate Spune-mi te rog,ti-ai luat ca modele masinutele care se vind impreuna cu revista Lumea pe roti?Ca si noi tot aceeasi colectie o avem,si mi se par cam de acea marime, sa stiu si eu sa-mi fac un plan de bataie pt luna mai Le-ai sculptat?sau ai folosit matrite? Felicitari,nepotelul tau va fi foarte fericit!! Report
February 5, 201016 yr Author comment_18947 Mamistef, am 3 matrite pt masini de la un joc de a lui Andrei. Le-am folosit la Bucsa si Albastrosul ala. Daca zici ca seamana cu King tre sa ma documentez sa ii mai aplic ceva briz-brizuri Pentru Fulger mi-am facut matrita Dupa capacul unui pahar primit de Andrei de la sor-mea din State. Daca spui ca ai masinutele, e floare la ureche. Fa-ti matrite dupa toate si te-ai scos! Asta e paharul de care ziceam: Report